14 Rețete de mâncare cu brânză atât de delicioase, se vor topi în gură

14 Rețete de mâncare cu brânză atât de delicioase, se vor topi în gură

Top 5 rețete delicioase de plăcinte, pe care trebuie să le cunoașteți și voi! | SavurosTV (Iulie 2019).

Anonim

Există o mulțime de moduri diferite de a găti carne și legume tari sau duri până când sunt licărite, dar niciunul nu te face să te simți atât de mult ca Julia Child sau Ina Garten ca bate un cuptor olandez sau tigaie robustă cu capac și de a lua braise pe. Probabil că te-ai îmbătat de ani de zile fără să-l dai seama - sări carne înainte de al adăuga la o tocană lentă de bucătărie sau de a rumeni o friptură înainte de ao pune în Pot instant. Dar, în loc să scoți acele aparate voluminoase, poți folosi doar aragazul tău. De la friptura de iarnă suculentă la tocătorul de legume rădăcină, doar puțin caramelizați ingredientele, adăugați puțin lichid și fierbeți, până când totul este delicat și delicios. Aceste 14 rețete vă vor face să faceți una dintre tehnicile dvs. de gătit.

1. Braed Lamb Ragu cu Polenta: Veți dori să serviți acest miel de struguri de mânz pe polenta brună, care se înmoaie până la fiecare ultima picătură de lichid suflare. În partea de sus, cu un sprinkle de menta gremolata pentru a adăuga în unele aroma proaspătă. (prin Umami și noi)

2. Turtă de brânză din carne de vită Turcia și Marinara: Chiftele din turcia rămân frumoase și suculente atunci când sunt fierte într-o marinară îmbogățită cu vin. Serviti-le singuri, pe o rola moale sau in cuiburi de spaghete. (prin Viața A Gouda)

3. Șofran risotto cu legume în formă de legume: Risotto nu trebuie să fie înfricoșător, iar acest fel de mâncare vă va convinge că merită să lucrați în plus. În timp ce legumele dvs. rădăcină se amestecă într-un amestec de vin și suc de lămâie în cuptor, se amestecă risotto dvs., apoi lingura amestecul de veggie tangy pe partea de sus pentru a servi. (via Feed Me Phoebe)

4. One-Pot Chicken Adobo: Este imposibil să te gândești la pui ca fiind plictisitor după ce ai luat o mușcătură de adobo de pui. Se topește într-un amestec de sos de soia, oțet și piper, apoi se servește cu orez pentru a echilibra aromele. (prin Tabitha Talks Food)

5. Brânză de legume marocană: Braising nu este doar pentru carne. În această rețetă, legumele de rădăcină sunt amestecate până când se vând într-un bulion de aur plin de condimente. (prin Yup, Vegan!)

6. Tava din trei pahari din Taiwan: Acest fel de mancare nu necesita o tona de mana, dar rezultatele sunt spectaculoase. Puiul este prăjit în ulei de susan de nucă, apoi fiert în sos de soia, vin de orez și un amestec de zahăr de rocă și aromatice pentru o plăcuță dinamică de mâncare. (prin Red House Spice)

7. Un cod de legume cu legume de vară: Codul devine licit și plin de fructe în această rețetă, unde se toacă împreună cu legumele într-un tarhon și un bulion infuzat de caper. Gătiți-o într-o oală pentru o curățare ușoară. (prin intermediul unei coacere curată)

8. Biscuiti cu fructe de bivol Tacos: Atunci când este înțesat, fructele de struguri neacoperite preiau textura carnea de porc trasă. Simmer-o într-un ciorbă savuroasă, cu o mulțime de condimente pentru un taco vegan care umple toată lumea. (via Thyme & Love)

9. Orecchiette cu cârnați și varză tocată: Varza roșie devine matasoasă când este gătită scăzută și lentă într-un amestec de oțet, unt și zahăr.Aruncați-l cu orecchiette de casă și cârnați italieni dulci pentru o masă gălăgioasă. (prin doi bucătari de un fel)

10. Tacouri de carne de vită: Tăieturile ieftine de carne de vită sunt transformate prin suflare. Utilizați carnea ca bază pentru tacos, îngroșată cu varză mărunțită, guac și salsa. (prin intermediul lui Mark's Daily Nosh)

11. Nucă de cocos cu carne proaspătă: În loc de lapte de nucă de cocos, această carne de porc este făcută cu apă de nucă de cocos pentru o masă mai ușoară de degustare. Permite aromelor de usturoi tocat și ceapă verde să strălucească. (prin Fearless Food RD)

12. Cornițe scurte coreeană: Denumite galbi jjim, coastele scurte sunt candidații ideali pentru a se înroși într-o baie de sos de soia, zahăr și gochujang picant. Adăugați în unele legume și o parte de orez pentru o masă completă. (prin Locația lipsă)

13. Zucchini, ciuperci și găluște de pui: Este greu să nu iubiți această tocană, făcută cu pui delicat și o grămadă de produse tocate. Gândiți-vă la asta ca la un upgrade nutritiv la supa de pui pe care ați crescut-o. (prin ora Munchkin)

14. Sweet Pork Belly Braised: Slow gătit într-un amestec imens de zahăr, sake și sos de soia, este greu să nu cădeți capul peste tocuri pentru această burtă lipicioasă de porc. Fiecare mușcătură este mai bună decât ultima, fie că este servită într-un castron de orez, fie că este alunecată în interiorul unui bac de aer aburit. (prin dispoziții pixelizate)

Pentru mai multe rețete moderne care utilizează tehnici clasice de gătit, urmați-ne pe Pinterest.