14 Chicuri de vinuri pentru colectia Vino

14 Chicuri de vinuri pentru colectia Vino

Pesca de Robalo en la Caimanera en Colombia Snook Fishing (Iulie 2019).

Anonim

Fie ca v-ati scufundat pe oricare varietate de Champagne Trader Joes sau va fi curate colectia rosé la perfectiune timp pentru a opri depozitarea sticlelor de vin deasupra frigiderului și a le oferi o casă reală. Pentru cei dintre noi, care nu au nici o legătură cu o cramă, aici sunt 14 opțiuni DIY pentru a vă arăta sticla iubită în stil. Bineînțeles, odată ce ți-ai adus botul în ordine, e timpul să sărbători cu un pahar sau două. V-am putea sugera aceste ciorbe de vin sau, poate, aceste sfaturi de sangrie?

1. DIY Murphy Bar: Nu există spațiu pentru un coș cu bar? Nu lăsați crampe să trăiască în spațiul mic care vă place spiritul iubitor de vin. DIY un bar de acasă, bazat pe hack-ul minunat de economisire a spațiului de la Murphy, și vei găzdui noaptea cocktail-urilor în cel mai scurt timp. (via Feminine Club)

2. DIY Copper Pipe și rafturi de vin din piele: Arată grapefruit-ul tău la modă rosé într-un coș de vin la fel de trendy. În cazul în care colecția dvs. este doar câteva sticle puternice, acest magazin destul de puțin sling este exact ceea ce aveți nevoie. (prin Viața Bubbly)

3. Aparat de perete montat pe perete: salvați-vă o mulțime de spațiu și montați un raft de vin direct pe perete. Lăsați pădurea pătată pentru un aspect rustic-chic sau treceți peste tot cu un strat de vopsea de vopsea într-un mod geometric. (prin stilul Me Pretty)

4. DIY Rack pentru vinuri A-Frame: Modular, modern și cu totul în stil, acest raft de vinuri subțire A-frame poate conține până la șase dintre vinurile dvs. preferate. În plus, se îndoaie complet în acele zile rare, când te afli complet din vin. Traderul Joes a alerga, oricine? (prin rețeaua DIY)

5. DIY Wine Rack: Acest raft simplu de vin poate fie atârnat pe perete, fie stivuit pe un raft. În plus, puteți combina mai multe unități (fiecare dintre care stochează șapte sticle) pentru a crea o sculptură unică pe care o aveți. (prin Interiorul cuprului)

6. Afișează afișajul de vin cu bare de carduri: dacă spațiul este avantajos, utilizați zona sub dulapuri sau cărucioare. Eliberați raftul inferior pentru multe alte accesorii drăguțe de bar și montați suportul de vin chiar sub vârful căruciorului. (via So Haute)

7. DIY Copper Tube and Rack din piele pentru vin: Dacă doriți o soluție de stocare minimalistă, această unitate de cupru cu patru flacoane este cel mai bun pariu. Se va potrivi perfect pe o bibliotecă sau o bară. (prin eHow)

8. Built-in rack de vin: Fake un built-rack de vin prin scoaterea ușă de la unul dintre dulapurile dvs. și montarea rafturi diagonale în interiorul. Desigur, puteți întotdeauna să înghițiți mai multe dulapuri dacă colecția dvs. se extinde - este cereal adevărat necesar? (prin casele și grădinile mai bune)

9. Sertarul vinului: săriți în întregime ideea de raft de vin și mergeți la un sertar plin de vin. Ah, nimic nu bate acele bluze de marți ca să știe că există un sertar plin de vin care te așteaptă acasă. (via Feeling Inspired)

10.Stocul de vinuri din lemn și din piele din lemn: Du-te șic și minim cu acest raft de vinuri DIY inspirat din cuie. Acest proiect specific deține șase sticle, dar puteți să-l faceți cât de mare este de care aveți nevoie. (prin The Merrythought)

11. DIY IKEA Hack Bar Cart: Carucioarele nu sunt doar pentru lichioruri și băuturi spirtoase. Hack un birou de calcul IKEA (sau orice altă unitate de rafturi) într-un car de vin cu acest DIY usor. Decorați cu sticle de vinuri preferate și atârnați ochelari de pe raftul de sus. (via Lifestyle 365)

12. Cazul pentru vin: această unitate de stocare va conține * mai multe * sticle de vino, astfel încât să puteți face stocuri (și, sperăm, să nu ieși niciodată!). Transformați un raft de bibliotecă ieftin într-un raft de vin cu câteva șuruburi și niște rafturi răsucite. (prin Arată Acasă)

13. DIY Wood Plank Wack Rack: Dacă tu (sau cineva pe care-l cunoști) este confortabil cu uneltele electrice, acest raft de vinuri DIY este pentru tine. Pur și simplu au găuri suficient de mari pentru gâtul sticlei la un unghi, și aveți un suport care este gata să stea. (prin Camille Styles)

14. DIY Mini Wine Rack: Chirie, asta e pentru tine. În loc să vă forați raftul de vin în perete, scoateți sticlele de pe tejghea cu acest DIY elegant. Doar propuiți acest mini-bord în bucătărie pentru o opțiune de afișare rapidă și ușoară. Adăugați o bandă de cauciuc în partea de jos, doar pentru a vă asigura că nu alunecă pe perete. (prin Pretty Nice)

Care sunt modalitățile dvs. preferate de a vă prezenta colecția de vinuri? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe hack-uri de organizare și idei de stocare DIY!