14 Home Gym Essentials pentru antrenament în aer liber

14 Home Gym Essentials pentru antrenament în aer liber

The Rich in America: Power, Control, Wealth and the Elite Upper Class in the United States (Martie 2019).

Anonim

Vremea mai calduta inseamna BBQ-uri, plimbari pline de pinterest si o scuza fabuloasa de a parasi banda de alergare. Nu contează dacă pasiunea dvs. de fitness este yoga sau sunteți o regină de antrenament HITT; unele antrenamente sunt doar mai bune în aer liber. În plus, nu aveți nevoie de o curte uriașă - atâta timp cât aveți destul spațiu pentru a ține un plan, există o mulțime de moduri de a vă organiza spațiul în aer liber pentru o sudură de sudoare. Deci, faceți o pauză de la clasa studioului dvs. în această săptămână și aduceți-vă exercițiul în aer liber cu aceste 14 teme de gimnastică acasă.

1. Modcloth În tratamentul momentei Yoga Mat ($ 40): Rolați această mată pentru o stimulare instantanee a dispoziției. Nu numai că este hilar și motivant, dar este doar dimensiunea potrivită pentru un antrenament în aer liber pe un balcon apartament mic.

2. Cumpărați coarde cu jumping Dublu coardă pentru coarda de salt ($ 6): Coarda de sărituri este un cardio uimitor, dar vecinii dvs. de la parter vă vor aprecia că îl luați în aer liber. Nu numai că acțiunea va tonifica brațele și partea superioară a corpului, dar echipamentul abia se ocupă de orice cameră, făcându-l opțiunea perfectă pentru un spațiu mic.

3. SPRI Deluxe Vinyl Kettlebell ($ 29): Oamenii jură pe aceste lucruri. Kettlebells a pus o nouă mișcare pe exercițiul tradițional ponderat, oferindu-vă diferite tipuri de antrenamente decât corpul dvs. este obișnuit. Culoarea glam fuchsia cu siguranta nu dureaza nici.

4. Difuzor wireless portabil Sony cu Bluetooth ($ 50): Nu puteți avea un antrenament ucigaș fără melodii corecte, iar acest mini difuzor este doar un lucru pe care trebuie să-l luați în aer liber. În plus, este rezistent la apă, pentru a putea să-l pui lângă piscină și să nu-ți faci griji despre stropire.

5. Nayoya Inele de gimnastica de frumusete (100 $): Nu, nu atarnati de la acestea ca o maimuta. Suspensia de antrenament implică mușchii pe care nici măcar nu ați știut că le-ați avut prin exerciții cum ar fi trage-up-uri, scufundări și rânduri. Inelele sunt un must-have pentru fiecare dependent de CrossFit - și distracție, chiar dacă încercați doar să tonul brațele și abs.

6. Vestal Helm Surf & Train Watch (100 $): Acest ceas luminos este perfect dacă petreceți ceva timp de calitate în piscină. Dar, de asemenea, este minunat pentru teren uscat, deoarece ofera temporizatoare de intervale (salut, HIIT), o caracteristica inversa pentru a mentine acele moduri de plank si de antrenament care functioneaza pentru o varietate de regimuri, cum ar fi alergarea sau ciclismul.

7. TRX Suspensie de formare Home Gym (200 dolari): Utilizați propria greutate corporală pentru a obține un antrenament intens cu un echipament care durează mai puțin de 60 de secunde pentru a pune împreună. Așezați-l dintr-un copac sau dintr-o piesă robustă de echipament pentru terenuri de joacă dacă sunteți în căutarea unei modalități creative de a vă susține cursul de formare în aer liber.

8. Piața lumii Lumânări mici Citronella Jar ($ 20, set de 4): Veți face antrenamentul fără bug-uri, vă rog și vă mulțumesc. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă bucura de sesiunea yoga de seară, fără a vă mânca în viață, aprindeți câteva lumanari de citronelă și bucurați-vă de un meditativ și lipsit de probleme de mediu.

9. Jade Yoga Hand Towels ($ 12): În funcție de locul unde locuiți, practica yoga în aer liber poate începe să se simtă rapid ca Bikram. Dacă vă aflați că transpirați foarte mult, ridicați unul dintre aceste prosoape super absorbante, care vă vor oferi o bună aderență pentru palmele tale slick.

10. Barre3 Core Ball (15 $): Ridicați această minge micuță și folosiți-o cu totul, de la squats la ab work. Echilibrarea acestei mingi în timp ce lucrați vă ajută să vă concentrați asupra echilibrului și să vă angajați mai mult din mușchii dvs., ceea ce vă poate îmbunătăți poziția și stabilitatea. Este o mulțime de câștig pentru o echipă de antrenament.

11. Black Set de rezistență pentru produsele de munte ($ 30): Antrenorii de fitness se jură pe benzile de rezistență ca fiind cel mai simplu mod de a adăuga antrenament de forță la antrenament fără a vă căptuși pereții cu gantere. Punctele bonus pentru faptul că le poți înghiți literalmente într-un sertar când ai terminat.

12. Bosu Balance Trainer ($ 130): Boss-ul este un lucru pe care trebuie să-l atingi pentru a-ți atinge obiectivele de tonifiere, dezvoltând puterea de bază și îmbunătățind echilibrul. Partea plană este perfectă pentru utilizarea pe gazon. Săriți, tăiați și echilibrați, toate în timp ce vă faceți bronzul.

13. Gail Tri-Color Yoga Block ($ 12): Se scufundă în acele stretchiuri de yoga mai avansate, cu un bloc ridicol de bine. Indiferent dacă flexibilitatea dvs. nu este potrivită pentru posesiunea de porumbei sau dacă doriți doar să obțineți o ambiție cu proiectele de nivel următor, puteți să vă dați jos cu orice mișcare de yoga vă motivează.

14. TriggerPoint Rolă de spumă GRID ($ 30): Odată ce ați făcut antrenamentul, adresați-i acelor mușchii răniți cu unul dintre acești copii. Trei zone oferă intensități diferite în timp ce vă masați departe nodurile, făcându-l accesoriu perfect pentru o răcoare după acest antrenament HIIT sau o rutină intensă de yoga.

Dacă creați o sală de gimnastică acasă, asigurați-vă că ne urmăriți pe Pinterest pentru mai multe idei de antrenament și echipament de gimnastică!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.