14 Unghiile curcubeului inainte de a se termina luna Pride

14 Unghiile curcubeului inainte de a se termina luna Pride

Ce se întâmplă cu corpul nostru DUPĂ MOARTE (Martie 2019).

Anonim

Este ultimul weekend al Pride Month, y'all! Dacă nu ați făcut-o deja, acum este week-end-ul pentru a merge totul cu mândria voastră LGBTQ și dragostea curcubeu. O modalitate de a obține acel aspect #winning este să vă luați rutina de frumusețe la nivelul următor cu niște unghii curcubeu care inspiră uimire. Adăugați niște fard de ochi curcubeu și părul strălucitor în întuneric și veți avea parte de cea mai colorată și festivă în jurul orașului. Indiferent dacă sunteți răcit la brunch și doriți să repetați suportul LGBTQ sau vă pregătiți pentru a vă amesteca într-o mare de curcubeu la parada orașului Pride, parcurgeți-vă jos și găsiți unghiile perf pentru un weekend plin de distracție.

1. Rezumat: Obțineți un pic de artă cu unghiile dvs. de curcubeu, transformându-vă mani multicolor într-o pictura abstractă. Acest aspect îmbinat cu poloneză este ideal pentru a vă oferi acel recurs moale, romantic.

2. Kiss Kiss: Dragostea vine în multe forme. Afișați mândria voastră egală cu un set de cuie prezentând sărutări în mai multe culori și dimensiuni.

3. Geometric: Sunteți total despre a profita de orice ocazie pentru a încorpora unele geometrii în stilul dvs. zilnic - și unghiile dvs. nu fac excepție. Rulați cifrele dvs. de curcubeu cu o margine modernă folosind modele distractive amestecate cu spațiu negativ.

4. Strokes: Rocking un set de unghii curcubeu nu trebuie să fie atât de complicat. Luați o abordare simplă pentru manichiura dvs. colorată prin adăugarea de lovituri vibrante pe partea de sus a poloneză albă panza.

5. Sfaturi franceze: Vrei să-ți dai un aspect mai clasic Pride-ului? Reintroduceți mani-ul dvs. de bază francez prin schimbarea sfaturilor dvs. albe perle pentru o ombre albastră și violetă eterică. Simțiți-vă liber să comutați fiecare culoare ombre pentru a îmbrățișa cu adevărat curcubeul.

6. Polka Dots: Altcineva obține un flashback Twister? Dați-vă cifrele o estetică capricioasă, cu un set dulce de cuie polka dot, cu stilul de retrogradare.

7. Tribal Print: Purtați-vă unghiile de mândrie cu o atmosferă de festival prin adăugarea de printuri tribale pline de farmec boem. Pictați modelul alb boho peste un set de cuie curcubeu pentru a face aspectul într-adevăr pop.

8. Cubismul: Arta întâlnește dragostea în acest polish întunecat pictat. Dă-ți curcubeului mani un apel modern cu niște unghii cubice pe care Picasso l-ar fi aprobat cu siguranță!

9. Curcubeu: Faceți o abordare literală a manichiurului curcubeu cu această imagine jucăușă de izbucniri de culoare care apar din nori. Nu fi timid atunci când vine vorba de a adăuga pe sclipici!

10. Sfaturi franceze: Cuiele franceze lustruite nu au fost niciodată atât de încântătoare. Aduceți o atracție magică pentru mania ta tipic gata, picurând în unele nuanțe moi de curcubeu cu o estetică acuarelă.

11. Brățară: În cazul în care nu ați auzit, unghiile de brățară se preiau în această vară. Strângeți parada cu câteva cifre de ultimă oră folosind această tehnică de bandă simplă vopsită pe unghiile clare.

12. Dragoste: Purtați un mani cu înțeles suplimentar. Aceste imagini adorabile de curcubeu și inimă arată în mod subtil lumii că acceptați orice fel de iubire. În plus, e prea drăguț!

13. Nu pe Prop Eight: Uitați de a face doar o declarație de stil; sunteți interesat și de a răspândi dragostea prea! Explicați mândria cu această manichiură uimitoare și puternică, inspirată de drepturi egale.

14. Simplu: Ca și dragostea, crezi că un mani ar trebui să fie simplu. Luați calea ușoară cu această tehnică burete rapidă și fără durere.

Sunteți în * toate * tendințele unghiilor? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!