15 Trebuie să-Ia de la Trader Joe pentru Snacking-ul vostru

15 Trebuie să-Ia de la Trader Joe pentru Snacking-ul vostru

Gary Yourofsky - A Life-Changing Speech, New York 2014 (Martie 2019).

Anonim

Vara este aici! Știm că în acest sezon este vorba despre ruperea celor mai elegante costume de baie și căutarea celui mai bun loc vacay pentru a vă relaxa, dar și - și, să fim reali, cel mai important - înseamnă că alimentele tale se întorc. De la mâncarea pe mango și piersici până la consumarea de rosé toată ziua, mugurii gustați sunt cu siguranță pregătiți să exploreze din nou toate variantele de vară. Bineînțeles că ne întoarcem la magazinul lui Trader Joe, unul dintre magazinele noastre de gastronomie, pentru produsele noastre. La urma urmei, este casa de unt de cookie. Deci, păstrați scrolling pentru 15 produse Trader Joe meniul dvs. de vară are nevoie.

1. Baruri de fructe: Aveți nevoie de ceva care să vă mențină mulțumit pe drum? Alegeți un pachet din aceste fructe de fructe duo, delicioase și sănătoase - măr și nucă de cocos sau măr și căpșuni - care vă vor ține fericit, indiferent de ceea ce faceți.

2. Chipsuri de cartofi de cartofi ghimpi: Apelați toți iubitorii de cartofi care doresc să-și intensifice o crestătură. Luați o pungă din aceste gustări picante pentru a mânca, dar asigurați-vă că pentru a păstra o băutură rece în apropiere pentru a reduce căldura!

3. Spindrift Seltzer: Această apă aromatizantă, cu consum scăzut de calorii spumant, este un must-try, mai ales în grepfrutul răcoritor. Este perfect pentru piscină lângă sippin sau pe terasă.

4. Baruri de fructe: Relaxarea la piscină poate deveni destul de caldă când soarele bate în jos, deci de ce să nu vă răcoriți cu un dulce? Trageți aceste bare congelate cu gust și răciți.

5. Apa de vară: O după-amiază de vară fierbinte nu ar fi completă fără un pahar de vino preferat. Apa de vară este o rosie delicioasă pe care o veți dori să o cumpărați.

6. Mango Sorbet Bon Bons: Ciocolata și mango-ul fac o pereche perfectă în acest desert delicios de mâncare. Aromele tropicale ale mango-ului amestecate cu ciocolata semi-dulce vă vor lăsa să simțiți că vă relaxați în tropice. În plus, sunt total vegani!

7. Just Beets: Sfecla este, de obicei, un adaos umed pentru retetele salatei, dar aceasta gustare crocanta pune sfeclă într-o altă categorie. Răsucește-ți aceste băuturi crocante pentru o gustare rapidă după-amiaza.

8. ¡Mango! Mango! Gummies: Haibo cu zahăr Haibo, salut bun de mango-y! Aceste fructe și gemele de iaurt vor fi noua dvs. dorință dulce în această vară.

9. Mango Salsa: Sunteți tipul de a amesteca unele dulci cu un pic cimbru? Atunci această salsa fructată este perfectă pentru tine. Adăugați un dollop la peștele la grătar pentru a dărui o cină sănătoasă.

10. Lemonada strălucitoare roz: Căutați o băutură de vară care vă va face să vă simțiți fantezii? Acest răcoritor răcoritor în stil francez va aduce cu siguranță scânteie în lista dvs. de vară.

11. Bacon Jam Uncleat: Bine, deci știm că acesta sună puțin ciudat, dar este atât de bun.Puneți-o pe partea superioară a puiului sau a fripturii pentru a adăuga o decadență suplimentară la masă.

12. Barul de ciocolată al iubitorului de ciocolată neagră: Cine poate spune nu la ciocolată neagră? Acest bar dulce este perfect pentru a mânca singur singur sau pentru a fi folosit într-un desert delicios.

13. Mango Bar Bites: Aveți nevoie de un desert de ultimă oră pentru petrecerea de cină? Nu vă faceți griji - aceste mușcături precăzute ușor vă vor plăcea cu plăcere și cu toți oaspeții dvs.

14. Stele de fotografiere: A patra zi din iulie este chiar la colț, ceea ce înseamnă că probabil începeți să vă gândiți la meniul dvs. de vacanță. Aceste cookie-uri pe tema "stea" sunt o necesitate pentru răspândirea zilei de Independență.

15. Lemonada Mango: Lemonada este intotdeauna o idee buna, insa mango limonada ia lucrurile la urmatorul nivel. Această combinație de fructe face gustul perfect de vară.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe produse de vară pentru a încerca ASAP.