15 Din Instagramele de vară celebre pentru a se baza pe parcursul tranziției de la sfârșitul verii

15 Din Instagramele de vară celebre pentru a se baza pe parcursul tranziției de la sfârșitul verii

100 DIFFERENT WAYS TO COME OUT ...ALMOST (Aprilie 2019).

Anonim

Uite, nici nu vrem să vorbim despre asta. Dar când trebuie să luați un hoodie pentru seara și primele produse de condimente din dovleac sunt afară, înseamnă că vara se scurge. În ciuda faptului că înregistrările se încălzesc, ceea ce ne face să nu mai putem arăta proaspeți sau drăguți de luni de zile, încă nu suntem pregătiți să ne luăm la revedere celui mai bun sezon. Cocktail-urile de vară, dulapul de vară, fotografiile de costume de baie - atât de mult pe care nu le-am făcut, sau cel puțin suficient de. Pentru a vă ușura prin tranziție, verificați aceste grame de vrăjitori celebri "Grams".

1. Bey ia timp de la turneul său global Formation pentru a vă bucura de momentele simple și liniștite de soare cu Blue Ivy în această vară.

2. Pentru că de câteva zile ești aici doar pentru soare, nu pentru surf.

3. În cazul în care zilele de vară perfectă ar putea fi rezumate într-un scurt clip video, ar putea fi unul din Lauren Conrad așezat pe litoral, în timp ce câinii ei se luptă pe țărm.

4. Lăsați-le pe surorile Jenner să aibă cea mai epică vară vreodată. Amintiți-vă, atunci când prima lovitură de ploaie din noiembrie a lovit, zilele de cai de echitatie în Turks și Caicos.

5. Selena Gomez este personificată de vară în această lovitură de înghețată.

6. Cine zice că nu poți să bei din nucă de cocos tot anul?! Canalul Gigi-ul tău interior când lucrurile devin reci.

7. * începe să facă o listă de sarcini pentru vara următoare *

8. Uneori trebuie să ieșiți din soare și să intrați în AC, pentru a sta jos ca Lupita.

9. Vara a lovit o afacere de sponsorizare cu flori de donut in acest an sau ceva de genul asta? Aceste lucruri erau în orice loc. Inclusiv în piscina Lea Michele.

10. Dacă este ceva mai bun decât ședința confortabilă de un foc cu o carte bună, stă pe plajă cu o carte bună. Bookworm Emma Roberts a împărtășit toate variantele pe Instagram toată vara, inspirându-ne să trecem prin această listă de lectură.

11. Acest pic al lui Hilary Duff acoperit de mușcăturile de țânțari este mai degrabă o amintire ce nu trebuie să pierdeți despre vară.

12. Jenna Dewan-Tatum este goluri de vară. Mereu.

13. Chiar și Mindy Kaling și-a luat timp să fie un muncitor #girlboss pentru a face o excursie de vară la Disneyland.

14. Sincer, la fel.

15. Și cine poate uita cea mai iconică Instagram de vară a anului? Veți primi nu numai semne ale petrecerii de la al patrulea iulie al lui Tay (luate BK: înainte de Kim), prin toamnă și toamnă, dar probabil și prin restul vieții. Care "Gram definește vara" 16 pentru tine? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(fotografie recomandată prin @msleamichele)