15 * Cu adevărat * Deserturi răcoritoare pepene verde Perfect pentru vară

15 * Cu adevărat * Deserturi răcoritoare pepene verde Perfect pentru vară

Top 10 Cadouri de Craciun (Mai 2019).

Anonim

Nu există nici o negare că pepene verde este fructul neoficial al verii. Este bine tăiat în bucăți, tăiat în bucăți, înghețat în cuburi de gheață și chiar ars pe un grătar fierbinte. Mai mult, este atat de racoritoare incat te poate racori instantaneu in acele zile de vara lungi. Dar, norocos pentru noi toți, ei sunt mult mai versatili decât cei cărora li se acordă credit. Citește mai mult de 15 rețete de desert de pepene verde, care îți vor menține corpul hidratat, iar dintele tău dulce mulțumit tot sezonului.

1.Kiwi Fructe de pepene verde Popsicles: Pepene verde gaseste partenerul perfect cu kiwi. Pentru a face aceste gustoase pop, tot ce aveți nevoie este de trei ingrediente și moldus dumneavoastră de încredere popsicle. (via B. Britnell)

2.Piele de pepene verde pepene: Împachetați amintirile din copilărie într-o rețetă sănătoasă. Aceste piele naturale de fructe sunt făcute cu fructe deshidratate și îndulcitorul dvs. de alegere. (prin Domestic Beautiful)

3.Salsa pepene verde cu chipsuri de scortisoara de scortisoara: Chips-urile si dip-ul au primit un upgrade dulce cu aceasta reteta. Este suficient de gustos pentru copii, dar combinația de menta și lime o fac mai mult decât potrivită pentru adulți. (prin Frugal Mom Eh!)

4.Pepenele de pepene verde și menta Granita: Trageți această rețetă în acele zile în care vă doriți să trăiți, dar doriți și să fiți sănătoși. A fost făcută perfect datorită sucurilor naturale de pepene galben și ierburilor proaspete. (via I Doar fac sandvișuri)

5.Tort de pepene verde proaspăt și fructat: Căutați o alternativă mai sănătoasă la un tort de ziua? Așezați un pepene verde, luați iaurtul fără lapte, fructele proaspete și migdalele tăiate și sunteți pe cale să faceți o gustare vegană gustoasă. (via Go Dairy Free)

6.Baruri de sare de pepene verde sarate: Acest tort cu trei straturi este perfect pentru partidul comunității de piscină sau pentru grătar. Desertul visat este făcut cu conuri de vafe zdrobite și cremă de casă. YUM! (prin bucătăria sudică picantă)

7.Pepene verde pepene verde Jell-O: Puneti cutia si aruncati-o in acest Jell-O sanatos, care se face cu extract de plante. Este totuși gustul minunat pe care îl cunoașteți și îl iubiți cu mai puțin din ceea ce nu aveți. (prin bucătăria lui Archana)

8.Șampanie sănătoasă pentru șase straturi: Dacă încercați să impresionați o mulțime cu un efort minim, încercați acest tratament stratificat. Acesta primește puncte bonus deoarece poate fi consumat în orice moment al zilei. (via Go Free Dairy Free)

9.Cinci ingrediente Salată proaspătă de fructe: Începeți să regândiți desertul cu această gustare colorată și creativă. Este viu colorat și plin de nutrienți. (prin legare la pământ și înconjurată)

10.Suc de mentă pepene verde: Rezervați felii de pepene verde pentru copii, astfel încât dumneavoastră și ceilalți adulți puteți savura acest sorbet * super * rafinat. (prin Gândirea Bună a Zilnică)

11.Pepene verde cremos de nucă de cocos Milkshake: N-am avut niciodată un milkshake pepene verde, dar această rețetă ne are starea de spirit pentru un ASAP. Dacă combinația unică nu este suficientă, este făcută și cu ciocolată. (prin Cook Nourish Bliss)

12.Ciocolata pepene verde Pops: Sa ne facem fata - vara pur si simplu nu ar fi acelasi fara felii de pepene verde. De ce să nu îndulciți sezonul cu o cremă de ciocolată creatoare? (prin Ghidul Glitter)

13.Fără prăjituri pepene verde Cupcakes: Încercați să câștigați peste o mulțime? Începeți fructele finale de vară, cu o frișcă și fructe de pădure pentru o gustare portabilă care le va menține pe linia de plutire în întreaga zi. (prin intermediul bucatarilor Carolina Girl Cooks)

14.Pepene verde la grătar: Glazul și grătarul pătrund în noul teritoriu în această vară, și o să-l iubiți *. Fripturile de pepene verde sunt gătite cu un condiment dulce și picant, care este din această lume. (prin The Kitchn)

15.Pepenele pepene verde și parfumul iaurtului: Două lucruri cu care nu puteți avea niciodată greșeli - pepene verde și iaurtul grecesc - vin împreună împreună în acest desert ultra-ușor. Pentru dulceața adăugată, adăugați miere. (prin Cuplu Hungry)

Pentru mai multe deserturi de vară, urmați-ne pe Pinterest!