15 Rețete zilnice de rău care vă vor aduce înapoi pe picioare într-un

15 Rețete zilnice de rău care vă vor aduce înapoi pe picioare într-un

Codul Genezei- film crestin subtitrat romana- The Genesis Code film (Mai 2019).

Anonim

Exista absolut nimic greșit in luarea unei zile bolnave cand ai nevoie, normal să vrei să te întorci în picioare cât mai repede. Ești o femeie ocupată, la urma urmei! Probabil că ați încercat să consumați supă de tăiței de pui și să beți o mulțime de suc verde pentru a vă face să vă simțiți mai bine, dar dacă aceștia nu funcționează, avem exact ceea ce aveți nevoie. Mai jos veți găsi 15 rețete, inclusiv picături de tuse, gheață și un fierbinte, care vă va face să vă simțiți ca tine în cel mai scurt timp.

1. 15 minute supa de remediere din Asia asiatica: Poate ca afirmatia acestei supa are ceva de a face cu doza mare de ghimbir proaspat in fiecare muscat. (prin furcă în bucătărie)

2. Cold-Soothing Chai Hot Toddy: Bunica ta nu a mințit atunci când a spus că un tobe fierbinte este cel mai bun medicament rece. Această versiune chai-spiced adaugă și mai multă căldură băuturii și vă va liniști într-o noapte liniștită de somn. (via Baking Mischief)

3. Miere și musetel de musetel: Mierea și musetelul sunt două ingrediente liniștitoare pentru o durere în gât sau buimă. Păstrați-le în congelator și voi și copiii dvs. veți fi mai mult decât bucuroși să le luăm pe gât în ​​timp ce sunteți bolnavi. (prin Vanilie și Bean) 4. Ușor de 30 de minute de supă de pui de găină de casă:

Trebuie să aveți o rețetă solidă de pui de tăiței de pui, indiferent cine încercați să vă alăturați sănătății. Aceasta are o multime de proteine, legume si fidea de oua reconfortante pentru a-ti rezolva stomacul. (prin Averie Cooks) 5. Gumuri ușoare din gât acasă:

Aceste gumme de lamaie, ghimbir și miere sunt mai bune decât orice pastilă decât puteți obține la magazin. Ingredientele naturale vă vor acoperi gâtul și vă vor ușura orice ghinion enervant sau tuse pe care le puteți avea. (prin familia Hello Creative) 6. All-Natural DIY Sirop de ananas Tuse:

Nu mai ai sirop de tuse la domiciliu? Du-te pentru această alternativă naturală. Combinația de ananas, cayenne, lămâie, ghimbir și miere este mai mult decât eficientă pentru a vă menține tusea în gol. (prin Vederea din Insula Mare) 7. Gingery Supa de ouă măcinată:

Uneori e greu să mănânci și supă de tăiței de pui când te simți sub vreme. Această versiune ușoară va fi gata pentru a vă bea în 15 minute și nu va cântări prea mult pe stomac. (prin The Kitchn) 8. Vindecarea bolurilor cu cartofi dulci turmerici, ouă poacate și dressing de lămâie:

Când puteți mânca un pic mai mult, un vas mare de ingrediente nutritive este ceea ce aveți nevoie. Acest castron dulce de cartofi și orez brun este plin de verdeață, ouă măcinate și un pansament de lămâie pentru a vă ajuta să vă simțiți ca un milion de dolari. (via Pinch of Yum) 9. Vindecarea de turmeric Supa de conopida:

Proprietatile anti-inflamatorii ale turmericului sunt doar unul dintre motivele pentru care aceasta supa este perfecta pentru vindecarea corpului tau bolnav.Dacă aveți probleme cu înghițirea, textura netedă va fi ușor de văzut și de digerat. (prin Simply Quinoa) 10. Immune Boosting Garden Herb Stock:

Odată ce ați depășit boala, trebuie să faceți tot ce puteți pentru a vă menține sistemul imunitar. Acest stoc nutritiv este plin de vitamine și minerale pe care le puteți bea drept sau adăugați la aproape orice fel de mâncare doriți. (prin Om Nom Ally) 11. Imunitate Shots:

Tu ar putea merge la o bară de suc de fructe pentru a obține o lovitură imună de stimulare sau ai putea face acasă pentru o fracțiune din costul și nu va trebui să iesi din pijamalele tale. Utilizați mixerul sau storcătorul pentru a combina morcovul, ghimbirul, lămâia și usturoiul împreună într-un ucigaș de gripă cu sânge rece. (via cu alimente și dragoste) 12. Cold Buster Citrus Smoothie:

În cazul în care sistemul dumneavoastră imunitar nu dă în birou frig, această băutură ambalată cu vitamina C vă va ajuta să vă recuperați la viteza fulgerului. (prin pofte sezoniere) 13. Moon Lapte:

Noțiuni de bază un somn bun este unul dintre cele mai grele lucruri de făcut în timp ce sunteți bolnav. Această rețetă de lapte caldă, bogată în antioxidanți, conține nucșoară și ashwagandha, ambele fiind cunoscute pentru că vă vor lăsa într-o somn odihnitor. (via Bon Appetit) 14. Super salată de imunitate:

Treceți peste, spanac. Această salată de kale este aici pentru a lua locul ca fiind cea mai hrănitoare și delicioasă modalitate de a vă mânca verdele. (prin The Grazer Garden) 15. Triple Berry Kiwi Smoothie:

Cine are nevoie de un multivitamin atunci când poți bea doar acest lichid în fiecare zi? Un kiwi are peste 100% din necesarul zilnic de vitamina C, deci știi că vei rămâne sănătos prin sezonul de gripă cu acest mic dejun. (via The Pretty Bee) Urmați-ne pe

Pinterest pentru mai multe remedii mai plăcute!