15 Rochii de vară Rochii de îmbrăcăminte Când este cald AF

15 Rochii de vară Rochii de îmbrăcăminte Când este cald AF

Moda si frumusetea in prima jumatate a secolului XX | Fashion in the 20th century (part I) (Iulie 2019).

Anonim

cu siguranță nu aveți nevoie să vă reamintim că încălzirea vara. Pe măsură ce scormoniți straturile și îmbrățișați următorul val de căldură cu brațele deschise (bine, un fel), există o piesă de erou care va veni din nou în timpul de salvare. Dacă ați ghicit o mască de vară făcută pentru frolicking sau o vară maxi care oferă efecte instantanee de răcire, atunci aveți dreptate pe bani. Când ascunzându-vă în AC nu este o opțiune, ajungeți la unul dintre aceste 15 frații de sumătime nonchalant care veți dori să trăiți în 24/7.

1. Staud Cayos rochie ($ 155): Această rochie retro-înotător-imprimare alunecare ne face să facem o atitudine la cea mai apropiată piscină (sau dealurile Hollywood). Doar adăugați nuanțe de sassy roz și jeleuri de jeleu pentru un lewk vrednic.

2. Whit Catalina Dress ($ 382): Fact: Aceasta este curcubeul curcubeu darts care este pe cale de a arunca în aer Feed dvs. Instagram. În afară de silueta spațioasă și cu atmosfera lipsită de griji, nu te vei mai obosi niciodată de "a grăbi această frumusețe în fața zidurilor colorate.

3. J. Crew Off-the-Shoulder Rochie-Hem rochie în hârtie poștală Print ($ 148): Intră pe această acțiune off-the-umăr, în timp ce încă este considerat teritoriu hot-to-trot. Noi numim dibs pe această rochie de chiffon cu chifle, care este ca o vacanță. Cercei de cerc banana, unde te afli?

4. Oameni liberi Cineva rochie nouă ($ 98): Soarele ieșite, umerii sexy pe ecran complet. Veniți noaptea, jucați-vă răcoroase cu această rochie mini-coral-roz inspirată de Bardot, care solicită adidași adăpostiți și o strălucire naturală a soarelui.

5. Tictail Silk Tunic Ceasuri Sundress ($ 273): 'Pentru ca un alt LWD este exact ceea ce ai nevoie pentru a combate urmatorul val de caldura. Această rochie de mătase îmbrăcăminte respirabilă nu numai că va arăta super-lustruită în metrou, dar și salonul, acele legături jucăușoare de umăr sunt totul.

6. Esprit de ceremonia de deschidere Rochie texturată roșie Ditsy ($ 195): Nu putem decide ce ne place mai mult: capricioasa imprimare florală polka dot, guler Peter Pan inspirat de A. Chung, du-te silueta. De la un picnic din Central Park până la o stradă din Paris, această femme femme are toate bazele acoperite.

7. Imbrăcăminte Madewell Bellflower ($ 118): Fâșie de voluptate, în acest fel. Prezentarea rochiei de bumbac cu caracter chinezesc, care vă va însoți în podgorie, un meci de tenis sau o plimbare de seară în Brooklyn.

8. Rochia YSTR Lucia ($ 198): Modul de vacanță eternă începe acum. Adoptați o mentalitate extraordinară cu această rochie de cami boemă, care este practic realizată pentru a vă absorbi razele pe plajă (sau pe un iaht în Montauk). Spritz de spray de sare de mare și vei fi setat.

9. Si alte povestiri rochie de bumbac de brodat ($ 85): Luati-o de la francez: Este ceva de spus despre o rochie dulce brodata care arata perfect lustruita minus hassle.Suplimentele stilate, sub formă de tote de paie țesute (dați sau luați o baghetă și flori proaspete) și huaraches vă vor face să canalizați după-amiaza la Musée d'Orsay.

10. Wilfred Beaune Dress ($ 185): Fie că este vorba de o nuntă din spatele casei sau de băuturi post-serviciu, acest număr romantic plisat conține o tonă de recurs de conversație.

11. P / A de Paul & Alice Smocking Check Dress ($ 101): Oh, acest vechi thang? Nu este nevoie să recurgeți la un sutien sport și să alergați la pantaloni scurți atunci când aveți rochia perfectă, confortabilă, la dispoziția dumneavoastră. Aceasta se dublează chiar și ca o acoperire bikinizată improvizată pentru tot ce v-ați autoproclamat pe plajă.

12. Forever 21 Rochie Shift Floral ($ 20): Vă vedem, schimbare care arată în direcția focului chiar și în momentele înflăcărate. Orice pentru a vă menține la distanță de la distanță și ne-lipicios pe ringul de dans, amirite?

13. Mara Hoffman Mini Slip Dress (295 dolari): Se duce Mara Hoffman turnându-și magia încă o dată. Fiți avertizat, această rochie contemporană de alunecare poate să se strecoare în valiza lui Maui, alături de o pălărie de paie Panama și de mucegai rece. 14. Reforma Barbados rochie (98 dolari):

Barbados, suntem pentru tine. Dacă această rochie de lenjerie de lumină nu este definiția de alunecare, atunci nu știm ce este. Vom lua unul în fiecare culoare, vă rog. 15. Rochie Dôen Pansi ($ 165):

Îndrăzniți să o spunem: Dôen este noua noastră destinație DFAF. De data aceasta ne inspiră să fugim în grădina noastră secretă. Între culoarea roz prăfuită și imprimarea eterică a păianjenului - ca să nu mai vorbim de corsetul imperiului împodobit - această frumusețe vă va face să vă rulați desculți în câmpuri în cel mai scurt timp. Cum te îmbraci să bată căldura verii? Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe sfaturi de decorare de vară!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.