15 Modalități surprinzătoare de a vă folosi rochia de mireasă

15 Modalități surprinzătoare de a vă folosi rochia de mireasă

Cum sa faci un fluture din hartie (Mai 2019).

Anonim

Biting intr-o rosie mare, suculenta, usor stropita cu sare, este o placere de vara. Fie că sunt roșii de cireșe, struguri sau jumbo, sezonul de vârf este irezistibil. Îi place să le adăugăm la vasele de vară și rețetele mediteraneene, unde se joacă mai multe arome savuroase. Și nu puteți să mergeți în neregulă cu salatele caprese personale, care au la dispoziție cina de seară (da, ați citit acest drept). Asigurați-vă mai bine toate felurile preferate de tomate pe bază de roșii, optând pentru soiuri de heirloom - aceste 15 rețete se mândresc cu o gamă de culori și arome dulci, care pot face un fel de mâncare plictisitoare în ceva pe care îl veți termina cu febră Instagramming al doilea este servit.

1. Băuturi de cereale pentru tomate și legume: Cu atât de multe produse în sezon, chiar și mesele simple gustul mare. Adunați o grămadă de legume într-un castron de cereale și verdeață, apoi ridicați totul cu o vinaigrette de busuioc și cu o feta murdară. (prin condimente în ADN-ul meu)

2. Roșii de roșii de ciocolată cu cod și Chorizo: Inspirat de Spania însorită, acest fel de mâncare se aruncă cu aromă. Legumele prăjite sunt părți egale dulci și sărate, iar chorizo ​​adaugă un indiciu de fum în timp ce codul devine ușor și fulgi. (prin Eat Love Eats)

3. Burrata Caprese Waffles: Vafelele ca o tendință alimentară sunt probabil cel mai bun lucru care trebuie să se întâmple în ultimul deceniu (îmi pare rău, calul). Aici, sunt asociate cu burrata, roșii de heirloom, busuioc și balsamică, pentru un fel de mâncare care funcționează aproape în orice moment al zilei. (prin Kale și Caramel)

4. Succesul de roșii, prosciutto și salata Pesto: Când salatele sunt compuse ca această operă de artă, este ușor să le transformi în steaua mesei dvs. de masă. Top toate lucrurile off cu pesto și o imprastiere de inimi de cânepă pentru extra culoare și textura. (prin Cook Primal Gourmet)

5. Heirloom Tomato, Pesto și Burrata Pizza: Faceți o pizza simplă mai colorată, optând pentru un curcubeu bogat în licopen, roșu, galben și portocaliu. Adăugați în burrata cremoasă și busuioc parfumat o masă care este mai bună decât orice ați putea obține. (prin condimente în ADN-ul meu)

6. Brânză de parmezan parmezan rosii: Parmezanul, ușor maronizat la margini, aduce o aromă mare acestui fel de mâncare simplă. Împreună cu pastele sau cerealele preferate pentru o masă sănătoasă. (prin intermediul Eazy Peazy Mealz)

7. Salată de vară cu herb Ricotta: Veganii de vară (inclusiv un piper de serrano pentru condimente) sunt încărcați în castron împreună cu un vinaigret de balsamică și ricotta. (prin Jo Cooks)

8. Cereale fără zahăr Tomate Galette: Mai ușor decât să faci o pizza, această galette de formă liberă se găsește în fiecare gust de mâncare dintr-o grămadă de roșii suculente. Crusta este surprinzător de fulgi și de lumină, chiar dacă folosește făină de migdale și amidon de argintiu în loc de făină tradițională de grâu. (prin intermediul soției Mama Foodie)

9.Salata din Quinoa mediteraneană: Proteina este importantă pentru o dietă echilibrată, mai ales când trebuie să vă reaprovizionați după o zi de alergare și activare la soare. Această salată quinoa o are în pică, atât din cereale cât și din brânză feta (să nu mai vorbim de nutrienții care vin cu curcubeul de legume care sunt amestecate în). (via IFOODBLOGGER)

10. Mini roșii de rochii de mătase umplute: Aceste roșii de heirloom sunt coapte, apoi umplute cu un amestec de carne de porc și arome aromate pentru o cină dublă satisfăcătoare. (prin intermediul La Petite Californienne)

11. Heart Shamrock Tomato: Acest tort gustos este similar cu un quiche, dar cu puțin mai multă greutate, făcându-l o alegere distractivă pentru cină. Combinația de legume prăjite lent și brânză de capră cremoasă și cremoasă va face greu să nu mâncați totul dintr-o dată. (prin Lumea Modernă din Lumea Naturală)

12. Peste de pui cu sos de roșii de catifea: Prindeți o bucată de pâine crudă înainte de a începe să preparați această rețetă - veți avea nevoie de ea pentru a absorbi fiecare bucată de sos de pană netedă și savuroasă. Se acoperă fiecare gură de acest fel de fel de mâncare de pui și, mai presus de toate, întregul fel de mâncare se face într-o tigaie pentru a se curăța ușor. (prin IFOODBLOGGER)

13. Roșu de cireșe de roșii și de burrata Paste: Chiar și fără carne, acest fel de mâncare vegetală este ambalat cu aromă. Acest lucru este datorat roșiilor roșii de cireșe roșii și a câtorva bile de burrata, care se combină cu încurcăturile de spaghete, pentru a obține un pic de cremături și un indiciu de arome dulci prăjite în fiecare mușcătură. (prin Zana de coacere)

14. Băutură roșie Salată de Panzanella: Când soarele bate într-adevăr în afara, căutați refugiu la umbra cu această masă fără gătit. Este făcută din pâinea rămasă (gratar pentru o aromă suplimentară), roșii coapte, castraveți crocci și o vinaigrette de vin roșu picant. (via I Doar fac sandvișuri)

15. Grilled Chicken, Avocado, și Ranch Salata BLT: Transformați sandwich-ul dvs. preferat într-o salată de cină consistentă, schimbând pâinea pentru unele verde proaspete. Încărcați pe pui, șuncă și avocado, împreună cu trioul clasic BLT pentru o masă sănătoasă, care o să vă aruncați în jos. (via The Girl on Bloor)

Pentru mai multe rețete sezoniere de vară, urmați-ne pe Pinterest.