16 Producători de produse de îngrijire a frumuseții verde pe care le-au înființat mărcile

16 Producători de produse de îngrijire a frumuseții verde pe care le-au înființat mărcile

885-2 Protect Our Home with L.O.V.E., Multi-subtitles (Iulie 2019).

Anonim

A face marele comutator la mișcarea verde a frumuseții poate fi mai mult decât o copleșitoare. Indiferent dacă sunteți un artist de machiaj profesionist, medic veterinar sau doar un iubitor de machiaj, îngrijire a pielii și produse de păr, care se deplasează spre produse mai ecologice, este o preferință personală cu un scop. Ne-am prins cu câteva femei (și un bărbat excepțional) care conduc mărcile de frumusețe frumoase pentru a afla de ce viitorul este verde.

KRYSIA BOINIS + KRISTINE KEHELEY, FOUNDERI, FĂRĂ VAPOR

"Nu a fost niciodată o chestiune de a face altfel. Produsele organice pe bază de plante sunt singurele pe care vreau să le folosesc și să le creez. Krysia și cu mine amândoi am spus că suntem clienții noștri - am știut că dacă vrem aceste produse pentru uz zilnic, atunci și alți oameni ar fi. Lucrăm împreună în arena produselor naturale începând cu anul 1999. În mod literal, secolul trecut! Am fost forțe de inovare de pionierat și suntem mulțumiți să conducă conștiința, deoarece frumusețea verde devine noul standard. "Într-adevăr, având legătura personală cu pierderea mamei mele în fața cancerului de piele, mi-am dat în plus unitatea de a crea ceva care ar ajuta la protejarea oamenilor, astfel încât aceștia să nu simtă același fel de pierdere. În plus, purtarea de protecție solară este o necesitate pentru mine, așa că am fost inspirat să creez ceva pe care eu personal mi-ar plăcea să-l port zilnic, pentru că mi-a făcut pielea să arate bine față de a fi ceva pe care trebuia să-l port,."

LORI LEIB, CREATIV DIRECTOR, Bodyography

" Când am intrat la bord ca director de creație al corporației cu șapte ani în urmă, marca a început deja să se îndrepte într-o direcție mai etică. Am fost mulțumit de acest salt și am continuat să impulsionez ca corpografia să fie cât se poate de curată, durabilă din punct de vedere ecologic și etică. Bineînțeles, provocările, testele nesfârșite și revendicările, problemele legate de durata de viață și lista continuă - dar a fost și este important pentru noi să oferim produse cu o calitate uimitoare și să plătească, care încă mențin standardele "verzi". Ca marcă care face 75% din afacerea noastră de peste mări, este de asemenea extrem de util să se încadreze în liniile directoare stricte ale UE, ale Indiei și ale altor reglementări stricte ale țării, fiind un brand "curat"."

ASHLEY PRANGE, FOUNDER, Au Naturale Cosmetics

" Posibilitatea de a împuternici femeile oferindu-le un machiaj transparent. Motivația dincolo de Au Naturale a fost întotdeauna înrădăcinată în etică și principiu, astfel încât barierele suplimentare nu au fost niciodată factori de descurajare, ci mai degrabă obstacole inevitabile în atingerea obiectivelor mele de a împuternici consumatorul.

KAREN BEHNKE, FOUNDER, Juice Beauty

"După ce am rămas însărcinată cu primul meu copil și am experimentat modificări hormonale și începutul liniilor din pielea mea, am hotărât să găsesc soluții sănătoase de îngrijire a pielii care au dat rezultate vizibile.Am fost uluit să aflu că, deși pielea absoarbe până la 64% din ceea ce este plasat pe ea, erau foarte puține produse de îngrijire personală disponibile sănătoase care funcționau bine.

După ce am născut cel de-al doilea copil, am cumpărat ulterior numele Juice Beauty, am lansat compania de la zero în 2005 și apoi am început să fac imposibil: să creez formulări organice și cu adevărat naturale care să funcționeze la fel de bine ca și cele convenționale produsele de frumusețe nu compromită niciodată experiența luxoasă. Timp de cinci ani, echipa noastră a lucrat cu chimiști, medici și microbiologi din laboratoarele din California, pentru a perfecționa chimia Juice Beauty. Formulele revoluționare ale Juice Beauty au început cu o premisă de bază: cred că prin formularea cu o bază bogată în antioxidanți și bogați în vitamine, sucul botanic organic, mai degrabă decât derivații de petrol sau apa adăugată și combinarea cu ingrediente puternice de îngrijire a pielii, decât produsele convenționale. Testele clinice multiple au dovedit această ipoteză corectă. Am vrut să creez schimbări semnificative în industria frumuseții."

SUSIE WANG, CO-FOUNDER + DEVELOPER PRODUS, 100% Pure

" 100% Pure lansat in 2005, deoarece am aflat despre toate toxinele din cosmeticele conventionale. E adevarat; există mai multe bariere, deoarece nu toată lumea înțelege sau acceptă cât de toxice sunt unele produse chimice în produsele convenționale și au o concepție greșită că produsele naturale nu funcționează la fel de bine, așa că a trebuit să facem 100% produse Pure care să funcționeze chiar mai bine și au fost de asemenea sănătos pentru a compensa prejudecățile."

SHIRLEY PINKSON, CO-FOUNDER, Oameni W311

" W3LL PEOPLE nu a ascuns misiunea noastră neobosită de a conduce o nouă generație de frumusețe dedicată unui echilibru sănătos între stil și substanță. Demonstrarea față de noi înșine și clienților noștri că abordarea holistică a frumuseții poate să ofere aceleași eficacități, dacă nu chiar mai bune, față de omologii noștri convenționali. Formulele noastre de rupere a granițelor combină arta extraordinară, tehnologia de ultimă oră și responsabilitatea socială cu produse cosmetice cu performanțe deosebit de performante. Vrem să împuternicim fiecare femeie să facă alegeri sănătoase în viață, în special când vine vorba de îngrijirea de sine. Știind că W3LL PEOPLE oferă acces la produse cosmetice mai bune pentru tine, care promovează sănătatea și sănătatea oferă un nivel mai profund de satisfacție dincolo de orice poate fi imaginat într-un cadru corporativ mai tradițional."

MATTHEW WAITESMITH, FOUNDER, Artis

" Cred că urmărirea frumuseții este un drept pentru toată lumea. Acest lucru este posibil prin accesul la produsele și instrumentele corecte. Pensulele de machiaj convenționale disponibile nu corespundeau standardelor mele cu privire la ceea ce ar trebui să fie o perie de machiaj. Și nu m-am gândit că sunt singur în această concluzie. Am petrecut ani de zile dezvoltând și perfecindu-i cele mai bune și mai frumoase perii de machiaj din lume, în speranța că le-ar permite celui mai bun mod de a-și urma propriile definiții de frumusețe.Când ceva merită făcut, ar trebui făcut bine."

Rose-Marie Swift, fondator, RMS Beauty

" N-aș fi creat o linie altfel decât ceea ce am stat. La vremea aceea, atât de multe laboratoare nu au vrut să preia acest proiect pentru că era vorba despre boomul de pulbere minerală și s-au concentrat asupra recreării aceluiași lucru - de ce nu, a fost ieftin și ușor. Formulele mele au fost considerate "prea scumpe", iar insistența mea pe care mi-am selectat-o ​​și am achiziționat toate materiile prime pe care le-am făcut mi-a făcut ca produsele mele să fie nedorite până când am găsit-o pe JUST partenerul potrivit. Am avut o viziune clară asupra a ceea ce am vrut și cum am de gând să o fac și că nu vor exista compromisuri și, după 10 ani, tot refuz să iau mai puțin decât ceea ce știu este cea mai bună calitate și o formulă care Aș folosi."

KIRSTEN KJAER WEIS, FOUNDER, Kjaer Weis

" A fost foarte important pentru mine să creez o alternativă. Piața oferă atât de mult machiaj, dar când a venit la branduri naturale, am simțit că au fost mereu compromise atașate achiziției. Spectacolul nu a fost grozav, culorile și texturile nu erau la fel ca brandurile convenționale, iar ambalajul nu era luxos. A existat o dorință puternică de a umple decalajul foarte evident pe piață și de a face bine."

SASHA PLAVSIC, DIRECTORUL FOUNDER & CREATIV, Ilia

" La acea vreme nu existau atâtea bariere pentru a intra în industria de frumusețe verde; în culori nu erau multe opțiuni disponibile, așa că obiectivul era acela de a oferi unul nou. Ceea ce contează a fost transparența și produsul de calitate. Ambalajele au jucat, de asemenea, un rol important vizual și cred că este ceva care este subestimat în industria de frumusețe verde."

JANE IREDALE, FOUNDER, Jane Iredale

" A meritat, pentru că misiunea noastră este de a spori viața femeilor. Nu putem face acest lucru dacă ne vom umple produsele cu ingrediente despre care știm că nu sunt bune pentru ele. Este întotdeauna o provocare pentru a produce produse care funcționează și pe care femeile doresc să le poarte și, în același timp, să găsească ingrediente verde, dar și eficiente."

KAREN BALLOU, FOUNDER, Immunologie

" Totul a început cu mine acum nouă ani când am fost diagnosticat cu Hodgkins Lymphoma. A trebuit să fac unele schimbări drastice în stilul de viață pentru a-mi menține corpul sănătos pe măsură ce am fost supus unui tratament chimic, tot din dieta mea, exercițiu și ca veteran al industriei de frumusețe, chiar și regimul meu de îngrijire a pielii. După ce am petrecut peste 25 de ani lucrul la dezvoltarea produselor și a mărcii, am fost sincer îngrijorat de faptul că regimul meu de îngrijire a pielii, datorat unor ingrediente găsite în întreaga industrie, ar fi putut juca un rol în diagnosticarea mea. A fost, cel puțin, un apel de trezire. Deci, de acolo a crescut dorința de a crea un produs curat și natural, la fel de eficient și de lux. Un moment crucial a venit în timpul tratamentului meu, când am fost reintrodus în puterile incredibile de vindecare ale argilului montmorilonit de franceză, cea mai bogată minerală pe pământ. Am folosit-o în mod regulat și a ajutat la calmarea inflamației în pielea mea și a menținut pielea mea să pară obosită sau epuizată de stresul chimioterapiei, în măsura în care chiar medicii mei au luat notă de ea.Având în vedere experiența mea în domeniu, am avut, de asemenea, acces la o gamă largă de tehnologii, științe și persoane pe care știam că le-ar putea ajuta să utilizez această lutură verde franceză pentru a produce un produs care a împins limitele modului în care înțelegem îngrijirea pielii și cum putem beneficia mai eficient de în același motiv de ce am făcut atunci când corpul meu avea nevoie cel mai mult. Pentru mine am depășit deja cea mai înaltă barieră la intrare și deci m-am hotărât să-mi supraviețuesc diagnosticul, m-aș angaja în întregime să construiesc un produs și un brand care să fie cinstit și adevărat și să-i ofere femeilor și bărbaților ceea ce simt că este într-adevăr experiență de lux în îngrijirea pielii: ingrediente naturale cu cea mai bună calitate, cu o transparență completă, combinate cu cele mai bune procese de producție, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune rezultate și pielea cea mai sănătoasă."

JOANNA MONTESANO, CEO + DEZVOLTAREA PRODUSELOR, Saint Cosmetics

" Inspirația de a crea Saint Cosmetics a fost condusă pur și simplu dintr-un spațiu de consumator, care a ieșit din opțiuni cu frumusețea convențională de lux. Am fost dependenți de performanța brandurilor magazinelor noastre, dar am ajuns la un punct în care ne-am săturat de ingredientele toxice. După trei ani de dezvoltare a produselor, am depășit visurile noastre cele mai sălbatice, oferind formulări care să completeze diverse subtone. Cu încetul, dar sigur, experții din industrie au început să compare compozițiile și culorile noastre de culoare, cum ar fi Makeup Forever, Giorgio Armani și Mac Cosmetics, pentru a numi câteva.

Inspirația de a crea Saint Cosmetics, încă de la început, a fost intenționată: să aducă pe piață o colecție de produse cosmetice colorate pe bază de plante de lux, cu o productivitate superioară."

NADINE CORMIER + SANDRA ANDERSON-DIAZ, CO-FOUNDERS, Nu Evolution

" Ideea de a lansa NU EVOLUTION a ieșit dintr-o nevoie deoarece nu am putut găsi ceea ce căutam și am fost extrem de frustrat rezultat. Au existat opțiuni limitate pentru femei și bărbați cu o estetică ridicată, care trăiesc, de asemenea, un stil de viață holistic și produse râvnite care au întâlnit atât spectrul. Venind dintr-o lume care se referă la frumusețea de lux, știm că nu există nimic frumos în ceea ce privește ingredientele toxice din majoritatea produselor convenționale de pe piață.

Echipate cu o bogată experiență profesională atât din industria modei, cât și din cea financiară, și înarmate cu cunoștințele acumulate prin cercetarea extensivă a ingredientelor, am fost convinși că NU EVOLUTION va umple golurile de pe piață. Datorită afilierii noastre la Săptămâna Modei și poziționării noastre pe piață, am fost inventate ca "Natural MAC" și sunt comparate cu brandurile de top artistice precum DIOR, NARS și alți jucători de top din industrie datorită branding-ului nostru, curat ingrediente și funcționalitate. În esență, am creat NO EVOLUTION pentru Junkie de frumusețe fără junk!"

TARA FOLEY, FOUNDER & CEO, Follain

" Ajutând femeile (și bărbații!) Să-și facă rutina zilnică mai sigură este forța motrice a lui Follain. Cred că vom privi înapoi ingredientele de frumusețe toxice așa cum ne uităm acum la fumat și pasiunea mea pentru a conduce această taxă mi-a ajutat să mă motiveze să trec peste obstacolele cu care ne-am confruntat în construirea afacerii."

Împărtășește-ți produsele preferate de frumusețe cu noi, etichetați-ne pe

Instagram

, și pentru mai multă inspirație de frumusețe, urmați-ne pe Pinterest. FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile. Designer: Rebecca Fong