16 Spoturi instagram care fetele de moda dragoste

16 Spoturi instagram care fetele de moda dragoste

RULETA DE SHOT-URI ! (Iulie 2019).

Anonim

De la pereți decorativi și ușile până la picturi murale, gradinile agățate și sculpturi - aspectul lor și îi asigură placerea. Dar știind de unde să te duci să-ți faci hrănirea, poate fi mai puțin complicat. Asa ca, inainte de a va planifica urmatoarea calatorie, vizitati aceste poze pentru un pic inspa. Apoi, singurul lucru care lipsește de la preluarea dvs. de către Instagram va fi un OOTD aprobat de o fată. Locație =acoperită.

1. Andaz Mayakoba Resort din Riviera Maya, Mexic: Turistii si influentii se intalnesc la aceasta proprietate recent deschisa pentru atractivitatea sa de cinci stele, aspectul jungle-chic * si * zidul de pe plaja de caracatita creat de insiderul cultural si renumitul artist graffiti mexican Senkoe. Senkoe se inspiră din culorile vibrante din Mexic, din mare, natură și benzi desenate pentru a aduce animalele la viață - și fotografiile de aici sunt nesfârșite. Doar întrebați stil blogger Chantal Tru (imagine dreapta).

2. Pierre din New York City: Jessi Malay intotdeauna jigneaza, mai ales cand coboara scara la legendarul hotel Pierre din New York. Rotunda - un restaurant iconic în interiorul hotelului - a fost re-imaginat de arhitectul și designerul Daniel Romualdez, și este cu siguranță locul în care vă puteți lovi atunci când încercați să vă măriți adepții cu câteva milioane.

3. Azulik Hotel în Tulum, Mexic: Fotografiile numai la rivalul de focuri de plajă și auto-bikini în Tulum sunt portrete în cadrul arhitecturii iconice a sucursalei Azulik. Du-te în jurul valorii de apus de soare, astfel încât să-ți faci lumina exactă (oh hey, Camila Coelho, te vedem aici) și să ai cină la KIN după aceea - este cel mai bun mâncare din oraș și oferă o mulțime de alte nopți Insta pentru poze.

4. Lotte New York Palace Hotel în New York City: Palatul este un glam peste tot în față - adică Gossip Girl centrat în jurul acestui reper pentru majoritatea filmărilor și noi toți știți că Blair Waldorf nu ne-ar conduce niciodată rău. În timp ce Villard este locul în care moda se întâlnește în mod obișnuit, spoturile favorite pentru fotografii sunt fie în exterior, în curte, fie în interiorul scărilor înfășurând și în lobby-ul impresionant, unde picturile, marmura și șezlongurile supradimensionate joacă un rol central. Blogger Minkish ne oferă toate motivele pentru a vizita.

5. Malibu, California: Un cuvânt: plăci. Cu atât mai bine, și în timp ce setul de jetoane poate fi văzut de obicei prin fotografii în jurul Marocului, Spaniei, Greciei și altor destinații internaționale, îi veți găsi și pe ei (inclusiv Rocky Barnes), făcând mozaicurile să arate mai bine decât oricând în Malibu.

6. Wynwood Art District: Faceți cunoștință cu cartierul buzziest al Miami pentru minunate mâncăruri, oameni fierbinți, ziduri strălucitoare și arta pop-a-kind. Influențatorul Alethia Sada știe ce se întâmplă.

7. Isla Holbox, Mexic: Dacă nu ați auzit de Holbox, pierdeți.Nu numai că este trending chiar acum (datorită plajelor frumoase, vibrațiilor relaxate și a artei funky stradale), dar este totuși relativ ieftină pentru vacanță acolo. Sa nu mai vorbim de faptul ca este foarte usor sa apuca un gram ca Jenny Albright, din moment ce aproape fiecare colt este acoperit de picturi murale masive. Acum când e emoji flamingo face debutul?

8. Catch LA: Suculentele moderne fac ca acest loc să fie un joc fără sens pentru fotografii grase. Puneți în fața unui perete vertical de grădină plin de plante perfect plasate, cum a făcut aici Olivia Culpo. De asemenea, această îmbrăcăminte Temperley London =#goals.

9. Faena Hotel Miami Beach în Florida: Picturile lui Juan Gatti din catedrala din Faena fac fundalul perfect pentru Instagram. Iată Kelly Framel (AKA The Glamourai) care face ceea ce face cel mai bine - prezentând în imprimate mixte - în fața site-ului standout.

10. Four Seasons Resort în Punta Mita, Mexic: Fetele de moda + ușile capricioase =un combo câștigător pentru totdeauna. Pamela Allier dovedește lucrări roz și albastru… la fel ca această intrare inimă pictată.

11. Surfjack-ul din Honolulu, Hawaii: Backdropurile distractive pot veni, de asemenea, sub forma unor pardoseli epice bazin. Arătați-vă cele mai bune costume de baie în acest cadru de cotitură - placa de surf opțională. # Ai fost acolo, la fel ca Melanie Shih-Lan Tjoeng.

12. McCarren Hotel & Pool din Brooklyn, New York: Unde este Brooklyn? Giordana Serrano pare să fi găsit-o, împreună cu zidul abstract din piscina hotelului McCarren. Aceste cizme deși…

13. Muzeul Miho din Koka, Japonia: Destul de mult, toată elita de modă a pus în fața peretelui metalic la Muzeul Miho pentru show-ul de moda #LVCruise la începutul acestui an, dar ne gândim că face ca o scenă fascinantă chiar când @louisvuitton nu trimite trimiterile pe o pistă. SongofStyle concursuri.

14. Această ușă roz în Palm Springs, California: Desigur, sunt uși de culori deschise pentru a lucra în fotografiile dvs. în toată țara, dar știți despre orice cu mânerul propriu Insta? Asigurați-vă că pentru a cerceta afară @thatpinkdoor atunci când în Palm Springs și eticheta-le!

15. 1 Hotel Central Park din New York: Urmați @ theruecollective conduce și pas în weekend în stil (și lângă un perete ecologic înflorit). Această verdeață superbă și-a făcut drumul peste tot și în grame în săptămâna modei.

16. SLS Brickell din Miami, Florida: Poate doriți să lăsați această tehnică profesioniștilor cum ar fi Caley Alyssa, dar apucând o lovitură de la reperul Miami este impresionantă totuși. Toată lumea iubește statuia de rață și nu este greu să înțelegi de ce.

Pe care dintre aceste locuri le vei rupe un gram în fața lui? Spuneți-ne mai jos și urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai mult stil!