17 Consumabile de birou colorate pentru a vă lărgi biroul

17 Consumabile de birou colorate pentru a vă lărgi biroul

DIY School Supplies! 12 Weird Back to School Hacks! (Iulie 2019).

Anonim

Până acum, am auzit că sezonul din spate al școlii este asupra noastră. Dar dacă nu sunteți un student, un profesor sau o mama cu micuții care lovesc sălile în următoarele săptămâni, ar putea părea un subiect de convo pe care îl puteți ușor de acordat. Nu asa de repede. Această perioadă a anului aduce, de asemenea, o bunătate universală pe care ne putem bucura cu toții: afacerile majore și minunatele rechizite din spate pentru școală destul de șic pentru adulți. Ne-am rotunjit materialele noastre colorate preferate pentru copii de tip back-to-school destul de drăguț pentru a vă duce la birou și pentru a vă spori spațiul. Cumparaturi fericite.

1. Nordstrom Over the Rainbow Sleeve de 13 inci pentru laptop ($ 40): Uneori uităm cât de importante sunt laptopurile. Acestea sunt acasă la instrumentele noastre preferate, cum ar fi internetul, biblioteca noastră de fotografii și dosarul nostru de salvare a parfumurilor de celebritate. În loc să vă dați laptopul într-o pungă, dați-i un tampon de protecție curcubeu pentru a-și păstra magia.

2. Kohl's Home Radio cu ceas deșteptător ($ 60): Când școala, locul de muncă sau agitația laterală conduce la o viață de nopți târzii și dimineața devreme, ceasul dvs. de alarmă devine cel mai de încredere prieten. Și când un ceas cu alarmă vă permite să vă treziți la timp, să vă blocați pe lista de redare a puterii și să discutați cu mama dvs. pe telefonul difuzor - deveniți o forță de neoprit.

3. Notebookuri Net-A-Porter Striped ($ 35, set de trei): Știm cu toții că uneori când sunteți într-o rutină la locul de muncă, la hârtie. Acest set de notebook-uri va adăuga un mic moment de frumusețe în ziua dvs. de a face totul făcut. În plus, paletele de marmură, roz și auriu vor adăuga o culoare de culoare chiar și celor mai dulci de birouri.

4. FeminineClub.com Floral Planificator ($ 15): florale luminoase într-un model super-distractiv pe care nu-l puteți ajuta, dar zâmbiți când îl vedeți? Da, da, și mai mult da. Acest planificator adorabil din colecția noastră de țintă nu va menține doar zilele dvs. drepte, dar listele de sarcini, paginile de activitate și paginile goale se vor asigura că următoarea dvs. locație de reclamă este doar flip.

5. ASOS Mi-Pac Champagne ($ 16): Acest organizator de înaltă strălucire oferă o casă strălucitoare pentru obiecte mici care vă fac ziua super productivă. Tuck departe pixuri, creioane, foarfece, sau alte knickknacks și de a proteja alte obiecte din punga de la scurgeri de cerneală sau găuri prăvălii.

6. Urban Outfitters Magic Panda USB Mini Umidificator ($ 20): Aveți nevoie de un prieten de birou? Nu numai că acest panda drăguț vă va ține companie în orele de întuneric ale nopții, înainte de un termen limită, dar și vă va păstra bine în timp ce o faceți! Magic Panda este o hack mare pentru îngrijirea pielii la rece.

7. Organizator de birou Nordstrom Trace Desk ($ 25): Biroul dvs. este un vehicul al productivității dvs. - asigurați-vă că îl păstrați la fel de organizat ca notele dvs.! Acest organizator de cupru va păstra toate uneltele în loc, astfel încât să puteți evita hârtiile de coasere strânse în colțurile și crenniile biroului dvs.

8. Întoarcere JAX Task Lamp ($ 399): Știm cantitatea de pagube pe care o poate provoca un cablu, mai ales când vă grăbiți să ajungeți undeva la timp și nu puteți găsi încărcătorul telefonului. Acest instrument util de birou este superb, și oferă, de asemenea, prize și porturi USB pentru a crea o sumă inestimabilă de plug-in liniștea minții.

9. Rifle Paper Co. Notebookuri florale ($ 15, set de trei): Ne străduim cu toții să scriem frumos și perfect. Dar, din când în când, scrisul de mână poate deveni puțin dezordonat. Fără griji! Acest set de notebook-uri vă va oferi o notă de frumusețe în notele dvs. de haos.

10. Nordstrom Quit Stressin 'Meowt Case iPhone ($ 35): Ați primit acest lucru. Și atunci când simți că nu ai, acest drăguț caz iPhone este un memento dulce că un pisicuș este acolo gata să-ți înghețe stresul departe de miau. Acest caz promite un design testat militar, care va păstra telefonul dvs. protejat de acele picături accidentale pe care le-ar putea suporta într-o zi stresantă.

11. Herschel Anchor Sleeve iPad ($ 30): Indiferent dacă călătoriți cu câteva blocuri sau kilometri, sau săriți complet de la stat la stat, este important să vă păstrați instrumentele esențiale în siguranță. Acest caz Herschel iPad are padding și un design excelent.

12. Pachetul de creioane Kate Spade ($ 30): Când este timpul pentru o pauză creativă de la birou, împachetați instrumentele dvs. doodle și adu-le cu tine la școală, la muncă sau la parc. Această pungă de creion păstrează toate vasele dvs. de colorat sau de scris fermoar într-un accesoriu elegant, care este destul de drăguț pentru a rămâne pe birou.

13. Yoobi Spiral Notebook ($ 4): Acest notebook clasic are tot ceea ce v-a plăcut în copilărie. Păstrează stiloul tău în legătura cu spirala, protejează notele tale cu capace rezistente la apă și scote ușor paginile pentru a transmite note unui prieten, aproapelui sau coechipierului.

14. Pachetul Typo Jumbo Gel ($ 25): Pixurile cu pixuri sunt atât de plictisitoare. Luați-o înapoi când ați fost studentul care trece note în clasă și adăugați acești pixuri gelului la titularul creionului la birou. Fiecare pachet vine cu 24 de culori diferite, adică notele dvs. de întâlnire nu vor fi niciodată la fel.

15. Typo "De ce îmi place leneșele mai bine decât oamenii" Cazul creionului ($ 10): Deschideți sertarul pentru birou. Vedeți toate acele lucruri: unități flash, pixuri, creioane, pini de bobby etc. fără o casă? Si noi. Ridicați acest caz de creion super-flashy și extras și asigurați-vă că sunteți pe punctul 24/7.

16. Caseta de laptop din seria Typo Varsity ($ 30): Să facem față tuturor opțiunilor de modă-înainte, complet adorabile pe care le au pentru a păstra siguranța copiilor în tehnologie. Ca și acest mic număr aqua de la Typo, care vă va ține laptopul și va lăsa mult spațiu în față pentru depozitare suplimentară.

17. Laine Avenue Crossbody Convertible ($ 78): Aceste rucsacuri super-elegante create de un duo mama și fiica sunt fiecare formă de biți și funcționează așa cum sunt ele de modă. Fiecare rucsac are o clapetă cu fermoar cu schimbare rapidă, care vă permite să transformați geanta în 24 de modele diferite, pentru a se potrivi cu fiecare stil și personalitate unică.Și chiar mai bine? Rucsacul rabatabil cu clapetă cu fermoar cu schimbare rapidă se transformă, de asemenea, într-o geantă încrucișată pentru a merge de la birou la ora fericită.

Aflați cumpărăturile? Asigurați-vă că ne-ați etichetat în căutările dvs. din spate-școală @ 111.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.