17 Genți de mână de vară ar trebui să tată acest sezon

17 Genți de mână de vară ar trebui să tată acest sezon

DIY Phone Case Life Hacks! 20 Phone DIY Projects & Popsocket Crafts! (Mai 2019).

Anonim

Pasarea în vară cu stil merge mult mai departe de costume de înot cu costume de baie, sundresses twirl-vredy și Instababe sunnies. Fiecare iubitor de plajă are nevoie de o geantă de ucigaș pentru a-și așeza toate elementele esențiale de vreme caldă (protecția solară, pistele de la pisică și melodiile). Fie că vă îndreptați spre piscină, fie că vă plimbați pe punte, aceste 17 portmonee vă vor ține de rutină pe tot parcursul sezonului. Obțineți cardurile de credit gata, pentru că veți dori cel puțin una.

1. GCK Ombre Straw Pom Cos (78 dolari): Dacă sunteți bummin 'pe plajă sau doar sippin' rosé pe un acoperiș, ia acest jucaus pom-tuns de tote împreună pentru plimbare. Așezați-vă pe o eșarfă luminată pentru un pic mai mult.

2. Ralph Lauren Raffia Hobo Bag ($ 198): Sacul nonchalant canalizează vibrația sezonului fără a compromite sentimentul tău de stil. Folosiți-o cu zăbrele albe decolorate, mușețe din piele de căprioară și un vârf de pe umăr pentru o după-amiază de comenzi.

3. Și alte poveze sac de mici dimensiuni ($ 145): Culoare îndrăzneață este bangin 'sub lumina soarelui, făcând această pungă pufoasă necesară pentru vremurile bune de vară. Stilul este alături de culotte dungate albe și un ornament simplu, sau se formează cu oțet de mare octanic și cu sandale cravate.

4. Thaikila Surfs Up Neopren Rucsac ($ 128): neopren Neon? Înscrieți-ne! Trageți-o peste umăr, apoi aruncați o pereche de pantofi de jeleu strălucitor și clasic Wayfarers pentru un ansamblu pe care să-l strigeți în anii '80.

5. Sam Edelman Yaro Metal Minaudiere ($ 128): Faceți o declarație la un viitor festival sau curte fête aruncând această capodoperă mozaic în amestec. Cămășile și stratul aurit ajung la echilibrul final dintre boho și glam, în timp ce cureaua de umăr convenabilă vă permite să vă duceți fără mâini în timp ce vă deranjează.

6. Steven de Steve Madden Beaded Tassel Tote ($ 118): Obsedat ar fi o subevaluare. Broderii cu margele și ciucurile swingy aduc căldura pe un tote altfel subevaluat pentru un stil de bordel-gata, care vă va face dreapta tot sezon lung.

7. Nannacay Red Straw Baby Roge Fringed Bag ($ 190): Seria viitoare de concerte pe dig? Introduceți un accesoriu vibrant pe care îl veți dori cel mai mult de partea dvs. Împreună cu o rochie de lenjerie în aer și o eșarfă de păr tipărită, se vor ridica puncte de stil la stânga și la dreapta - nu este nevoie de efort.

8. Buchet de geantă și sac de cruce ($ 170): Cine spune că saci de lucru trebuie să fie înfundați? Îmbunătățiți-vă tocul de încredere în birou pentru lunile calde, cu o nuanță de portocalie și o siluetă modernă, care sunt garantate că vor primi mai mult decât câteva aprobări de la HR.

9. America și Beyond Barrel Bag ($ 35): Yoga în parc necesită o geantă funky mat care vă va inspira să vă ridicați și să vă mișcați. Cu paleta sa luminoasă de curcubeu, garnituri de ciucuri și broderii complicate, acest număr de aruncări și deplasări va face exact acest lucru.

10. Boutique Mexic Petite Stella Tote Bag ($ 78): Plaid nu a arătat niciodată așa de bine. Nivelele de albastru răcoros vă aduc la iveală apele albastre strălucitoare ale Côte d'Azur, în timp ce pom-poms roșu-cald păstrează lucrurile să se simtă distractiv și proaspăt.

11. Amestecul de zăpadă Zara ($ 40): Țineți-vă bine la bază pentru căldură, cum ar fi cutoff-urile și rezervoarele clasice, simțind moda-transmite pe tot parcursul sezonului trăgând acest ambreiaj inspirat de Sahara, care este la fel de demn de încredere.

12. Gaia pentru sacul Pom Pom Pom Pom Pom ($ 128): În timp ce nu puteți vina un coș de răchită aprobat de francezi, uneori trebuie doar să vă gândiți în afara casetei sartorial. Și acolo intră acest număr de gingham drăguț. Potriviți-vă pentru un târg la țară sau vă plimbați pe o piață de flori de duminică dimineața, veți găsi orice scuză pentru a înlătura această frumusețe.

13. Skinnydip Iridescent Tote Bag ($ 30): Introduceți sacul tote-irizat, pe care nu îl veți putea opri. Finisajul holografic este doar chestia de a lua comenzile de funcționare, iar dimineața vă deplasați la nivelul următor.

14. Kayu Aloha Pouch ($ 98): Chiar dacă nu aveți o evadare exotică pe ordinea de zi, puteți încă să îmbrățișați acele vibrații ale insulei. Cu o paletă de pasteluri înfricoșătoare și broderii de ananas vesele în arsenalul dvs., veți simți ca și cum ați fi fost împinși într-un paradis îndepărtat.

15. AAB Mirage Jute Tote ($ 68): Buna ziua plaja de plajă a viselor noastre. Bucurați-vă de această frumusețe împletită cu o țesătură colorată și o estetică ușoară.

16. Madewell Small Pom-Pom Zip Pocket ($ 23): Între aventurile de camping și picnicurile din parc, aveți nevoie de o pungă purtată oriunde, care să poată manipula orice și totul de pe agenda dvs.

17. Tommy Bahama Seas de Ziua Brodate Tote Paie ($ 128): Declarație dintr-o bucată: verificați. Shay Mitchell - demn de făcut: verificați. Un ucigaș ucigaș pentru a vă consolida statutul de trendsetter: verificarea triplă. Ia-ți ziua și ia-ți sacul ăsta de-a ta pentru următoarea pauză de lângă piscină.

18. Valfre Sandia Clutch ($ 28): Jocul tău de vară este pe cale să devină epic, datorită acestui fructat buton de tutti care este la fel de ciudat ca este trendy.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.