18 Super idei tatuaje dulci pentru tatuaje pentru nou-nascuti

18 Super idei tatuaje dulci pentru tatuaje pentru nou-nascuti

DIY Makeup Life Hacks! 12 DIY Makeup Tutorial Life Hacks for Girls (Iulie 2019).

Anonim

Puteti obtine toate felurile de lucruri tatuate pe corpul tau: o poza cu pisica ta, un portret de Adele, un tatuaj gigant Disney Pixar's Remy de la Ratatouille. Dar nici unul dintre aceștia nu are același înțeles emoțional decât un tribut pentru tatăl tău. Tatuajele care onorează unitatea de familie (precum aceste tatuaje drăguțe) au reprezentat un suport în lumea artei pielii de-a lungul timpului, majoritatea fiind pur și simplu numele copilului într-o varietate de scripturi fanteziste sau o asemănare oarecum exactă a acestora carne. Dar de ce mergeți cu ceva așa, bine, previzibil. Se amestecă! Avem 20 inscripții super-dulci pentru următoarea ta modalitate semnificativă!

1. Tattoo Sharpie: Are copilul vostru întotdeauna tras pe tine cu un Sharpie? Acest aspect are acel aspect și îl face permanent.

2. Tattoo Arrow: Acest tatuaj cu semne super minimaliste arată direcția spre inima acestei persoane. Este simplu și subtil.

3. Tatuajele degetului: Dacă vrei să faci tatuaje degete, asigură-te că o faci drept. Aceste nume și datele de naștere sunt destul de dulci.

4. Blast Off: Dacă micuții tăi sunt obsedați de rachete și visează la stele, acest tribut va fi tatal perfect.

5. Copiii schițați: Am săpat cu adevărat stilul desenat manual al acestei ilustrații a copilului. Și stropi de culoare face într-adevăr pop!

6. Tatuajele pentru mână și amprenta: Există destul de multe tatuaje de tribut pentru copii care includ copii și mâini mici și picioare mici, dar acest lucru duce la un nivel complet nou.

7. Data nașterii familiei: Nu sunt date mai importante în viața ta, deci puneți-le unde le puteți vedea. Ne place cum păstrează două locuri deschise pentru mai mulți membri.

8. Mesajul: Cum nu te-ai iubit să te uiți în jos la această notă de la copilul tău pe pielea ta în fiecare zi?!

9. Stelele lumii voastre: Aceste stele capricioase sunt o afirmație dulce și def nu stilul dvs. obișnuit de tatuaj!

10. Semnat cu dragoste: Adorăm modul în care fiecare membru al semnăturii familiei este atât de diferit, în special al lui Benjamin!

11. Locul lor fericit: Un hamac, o chitară, copaci, o familie … și Snoopy! Acest tat are totul, inclusiv toate simțurile.

12. Coordonatele: Făcute celebre de Angelina Jolie, coordonatele fac ca locul nașterii unui iubit să fie un mod simplu (și aprobat de celebritate) pentru a le onora.

13. Desenul pentru copii: Autoportretul unui copil este atât de fermecător și merită o viață dincolo de frigider!

14. Portretul fotografiilor: Wow - acum este un angajament. Ei spun că o imagine spune 1000 de cuvinte, iar un tatuaj din imaginea menționată mai spune încă 1000 de cuvinte.

15. Inima: Își dețin inima, și ar putea să o facă permanentă. Frumos perfect.

16. Drawing Child and Words: OMG, cât de adorabili sunt acești unicorni drăguți roz, cu mesajul "Îmi place mumia. " Murim!

17. Familia dulce a elefantului: Aceasta este dulceața pură și vă permite să vă prezentați pur și simplu toți membrii pachetului dvs. de elefanți.

18. Tatuajul Ultimate Tribute: Noi nu suntem siguri că noi am avea curajul să mergem la all-in, dar să-i lăsăm pe copiii tăi să-și tatueze imaginile pe tine ca și cum acest tată … aceasta-i dragostea.

Ce tatuaj tribut este favoritul tău? Distribuiți-vă favul cu noi @feminineclub!