18 Parfumuri de nunta pentru fiecare stil de nunta

18 Parfumuri de nunta pentru fiecare stil de nunta

Cele Mai Tari 10 Hit-uri Live Cu Ovidiu Rusu (Colaj Nou 2018) (Iunie 2019).

Anonim

Cu toate detaliile care înconjoară nunta ta, găsirea unei parfumuri poate să nu fie pe lista ta de lucru - dar merită un loc. De ce? Pentru că, de-a lungul anilor, o singură aromă a parfumului îl va transporta pe tine și pe soțul tău înapoi în ziua magică. Pentru a găsi mirosul potrivit care vă completează frumusețea de mireasă, am adunat cele 18 parfumuri pe care ar trebui să le spuneți "Eu".

Mirele clasice

Doamnelor tradiționale: Scoateți covorul roșu pentru aceste clasice nupțial încercate și adevărate.

1. Vera Wang Eau de Parfum Spray ($ 72): Dacă ar exista un panteon nupțial, Vera ar fi Regina Supremă a tuturor zeitelor de nuntă. Parfumul ei auto-intitulat este o capodoperă delicată, florală care se potrivește cu miresele tradiționale în ziua lor mare.

2. Jo Malone London Red Roses Cologne (130 de dolari): Nu este mult mai romantică decât colonia lui Jo Malone care prezintă mirosul subtil al petalelor de trandafiri moi.

Cool Mireasa

Cool-Girl Mireasa: Uita de conventie, aceasta fetita are nevoie de aspectul ei de nunta pentru a reflecta personalitatea ei unica. Aceste parfumuri sunt destinate mirelui modern, care își păstrează alegerile reci, actuale și contemporane.

3. Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum ($ 68): Nu vă vom judeca că ați canalizat puterea stelei lui Kendall Jenner în ziua cea mare, cu câteva mișcări de miros de semnătură.

4. Elizabeth & James Nirvana White Eau de Parfum ($ 65): Acest lucru va fi pentru totdeauna unul dintre favele noastre, mirosuri fabulos de vis. Acesta are un amestec de bujor, muguet și mosc, cu o temă albă care devine puncte brownie pentru vibrațiile sale subtile de mireasă.

Mirele jucate

Mirele de inalta dragoste: Stim cu totii ca nuntile sunt stresante, de aceea miresile jucause sunt pline de surprize si se bazeaza pe intregul stil de viata "râsul este medicina". Nu este nimic de potrivire a unui stiletto rosu-haute sub rochia ta printesa cu un parfum strălucitor de dulce pentru a da mirelui tău getup o doză bună de distracție.

5. Prada Candy Eau de Parfum Spray ($ 90): În primul rând, yum. Dacă nu ați mirosit acest miros dulce și sofisticat, faceți-o imediat, dar aveți încredere în noi atunci când spunem că se potrivește perfect cu o mirifică mireasă.

6. MiN New York Circus ($ 240): Mirele cu un dinte dulce vor iubi acest amestec delicios. Dacă partea preferată a preparatului de nuntă a fost alegerea tortului, aveți nevoie de acest miros dulce de bunătate dulce în ziua cea mare.

7. Creed Fleurissimo (325 dolari): În primul rând, acest parfum a fost comandat pentru Grace Kelly de către viitorul ei soț, prințul Albert. Ca și cum acest lucru nu este suficient pentru a vă convinge, este plin de sugestii delicioase de gardenie.

Mireasa Eco-Chic

Zeița verde: Dacă intenționați să aveți cele mai durabile și mai ecologice nupțiale, aceste parfumuri vor deveni partenerii perfecți.

8. Ulei de parfum Kai (48 dolari): Acest ulei parfumat cu gardenie va rămâne pus pe pământ, indiferent de peisajul luxos pe care l-ați ales pentru jurămintele dvs.De la locurile rustice până la cele moderne, împrăștierea parabenului, glutenului și cruzii vă va face să vă mirosi proaspăt.

.

9. Clean Rose Blonde Rose (95 dolari): Acest parfum este un buchet plin de flori de lăcomie-vrednici amestecat cu lemn de santal eco-recoltat din Sri Lanka. Practicile companiei sunt doar o parte din ceea ce ne place despre mirosul clasic, feminin.

Mirele dramatice

Mirele dramatice: Mireasa dramatică se caracterizează printr-o anumită îndrăzneală care vine împreună cu o doză de pasiune înflăcărată. Următoarele parfumuri vor completa miresea care are unele va-va-VOOM grave în stilul ei de semnătură.

10. Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum ($ 115): Faceți cunoștință cu unul dintre favele noastre: un amestec de iasomie, bergamot, mosc și patchouli. Parfumul are, de asemenea, atingeri de orhidee, trandafiri și frezii, care conferă parfumului un nume îndrăzneț și memorabil.

11. Balenciaga Paris Balenciaga Eau de Parfum ($ 115): Faceți cunoștință cu parfumul cel mai senzual din lume. Începe cu note florale, incluzând lavanda și trandafirul, dar poartă subtilități murdare, pământești, cu indicii de vetiver, lemn de cedru și patchouli.

Brides Dreamy

Fairy-Tale-Chic Lovers: Aceste variante sunt pentru fetița capricioasă care nu poate aștepta ca povestea ei să se încheie. Nunta ei va fi o afacere sentimentala, cu gandire si ingrijire din inima pusa in fiecare ultim detaliu al zilei. (Photo via Style Me Pretty)

12. Chloe Eau de Parfum ($ 105): Acest lucru este * mâinile în jos * mirosul pentru romantic, elegant și inima-dureri de nunta frumos. Lăsați-vă fața delicată și strălucitoare să strălucească cu câteva spritze din acest parfum pulbere.

Urban mirese

City Chicks: Obvs, sentimentul sosy și buzzing al orașului pe care-l iubești ar trebui să facă parte din ziua ta cea mare. Aduceți la scena clasa de modă înaltă a paradisului dvs. urban cu unul dintre aceste mirosuri nesfârșite.

13. Narcisco Rodriguez pentru parfumul ei de toaletă ($ 80): Acesta a fost un favorit de cult printre elita la modă de-a lungul vremurilor. Cu alte cuvinte, mireasa "It-girl" nu-i place să creeze acest parfum senzual și subtil în ziua ei specială.

14. Valentino Valentina Eau de Parfum ($ 90): Acest parfum castiga premiul pentru cea mai frumoasa sticla de pe lista noastra. Iar aroma, cu chihlimbar, căpșuni sălbatice și flori de portocal, este la fel de izbitoare.

Brides Vintage

Nostalgic Brides: Dacă ați simțit vreodată că v-ați născut într-o eră greșită, nu vă faceți griji - noi total ajungeți de unde veniți.

15. Yves Saint Laurent Parisienne ($ 39): Acest miros de eliberare include lemn de santal, trandafir și chiar indicii de mure. Se întâmplă ca florală, lemnoasă și misterioasă ca mireasa pariziană perfectă.

16. Chanel No. 5 Eau Premiere Spray ($ 132) Acest miros floral iconic a devenit un simbol al feminității datorită simplității florale luxoase. Este un must-have pentru mireasa eleganta, care este aproape prea chic (dar nu destul).

Bijuterii Bohemian

Bijuterii Boho: Apelarea tuturor mireselor desculțite!Aceste parfumuri se vor împerechea spectaculos cu vibrațiile pământești din stilul tău de zi mare.

17. Nest Indigo Eau de Parfum Spray ($ 72): ceaiul marocan, lemn de Kashmir, botanica și smochinele sălbatice se amestecă împreună pentru a face un miros frumos în jos, ca și tine. Băuturile spirtoase gratuite ale mireselor Boemia vor străluci atunci când sunt uns cu acest miros unic.

18. Dipthyque Paris Eau Rose Apă de toaletă Spray ($ 98): Această capodoperă de trandafir damașă este infuzată cu indicii de bergamot și coacăz negru, cu indicii de mosc alb și cedru. Nu ne putem gândi la un miros care se împerechează mai bine cu o scenă de nuntă Boho.

Ce aromă doriți să purtați în ziua nunții? Spune-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.