22 Cadouri care îți vor face "orașul larg" BFF Scream YAS KWEEN

22 Cadouri care îți vor face "orașul larg" BFF Scream YAS KWEEN

Roby Roberto, cu iubita la un restaurant de fițe (Iulie 2019).

Anonim

Poate că te-ai întâlnit în timp ce te lupți cu bordul metroului, în așteptare pentru cafea sau întoarcere în clerb; în acest moment, nu vă puteți imagina viața fără Broad City BFF. Ea doar vă primește. După ce ați urmărit împreună trei sezoane, prietenia dvs. a înflorit mult mai mult decât amicii de televiziune și deja planificați costumele Halloween-ului inspirat de Ilana-Abbi. Trimite-i un pic ceva - ceva care va pune un pas în pasul ei exact la timp pentru sezonul patru. Iată 22 de idei de cadouri accesibile care vă vor face fruntea la strigând "Yas kween" atunci când o dezlănțuie.

1. DaydreamingAway Yas Kween Colier ($ 32): Ați petrecut ore întregi în timp ce bingeți spectacolul preferat; acum e timpul să faci următorul pas în relația Broad City și să îți dai drumul cu acest lanț de aur.

2. Cand este vorba de Broad City este unul dintre ritualurile sale preferate, atunci iluminarea acestor lumanari vibrante va fi un alt moment special in BC ziua bebelușului. Vă sugerăm să le plasați într-un spațiu sacru, cum ar fi baia. 3. Schwinn Rollerblades ($ 46):

Nu iubiți doar Broad City - trăiți-l. Dacă tu și BFF sunteți în căutarea de a scăpa de matrice, cadou reciproc o pereche stelar de role și a vedea unde viata te ia. (GIF via Comedy Central) 4. DirtySowth Oprah Art (40 $): Dacă omul tău Abbi adoră Oprah la jumătate la fel de mult ca și pe * real * Abbi, arta lui Oprah se va potrivi perfect pe perete (ceea ce ar putea să-l oprească pe Oprah să-și curețe pe spate).

5. koezee Reduceri, reutilizare, reciclare, broderie Rihanna ($ 28):

De fiecare dată când berea ta BC trece pe perete, își va imagina mantra inspiratoare a lui Ilana și va izbucni în râs. Este un dar care continuă să se dea. 6. Echolyla Tote Bagul lui Four R ($ 12):

Practică ceea ce predici! Acest sac reutilizabil va menține relația fetei dvs. cu mediul sănătos și fericit. 7. gretchenkelstudio Pictura nudă ($ 75):

Poate că omologul tău Ilana nu este pregătit pentru debutul modelării sale nude, dar va aprecia totuși această pictura cu acuarelă a corpului feminin gol și superb. 8. Creșterea a două butoane set BFF ($ 5 +):

Faceți-vă oficial de prietenie cu acest drăguț ei și setul ei PIN. Sportați-i la fiecare eveniment pe care îl participați împreună, inclusiv, dar fără a se limita la, performanțele cuvei cu butoi, excursii la magazinul de consumabile de birou și vânzările de probe. 9. misterghostie Bingo Bronson Tote Bag ($ 14):

Când betia ta se plimba prin oras cu aceasta geanta fangirl tote, e ca si cum ar fi sa dai o pisica discreta pentru fanii BC.Numai fanii hardcore vor ști, vor încerca să facă contact vizual și vor împărtăși o chicotă cu ea. 10. ShopSalazArt Val Fan Art ($ 20 +):

În momentul în care am întâlnit-o pe Val, am fost inspirați de punctul ei de vedere FOMO. Această piesă de artă reglabilă este la fel de frumoasă ca interpretarea ei plină de viață a lui Judy Garland "Get Happy. „ 11. Big Whoop Shop I respect Your T-shirt ($ 20 +):

Este Broad City bestie într-o relație cu un partener de gândire, respectuos? Sau vrea să fie? Această cămașă scoate vibrații care indică una dintre cele mai mari priorități ale ei, R-E-S-P-E-C-T. 12. CraftedByCarlyR Smile Lapel Pins ($ 10):

Fiecare pereche de prieteni se poate referi la momentul în care Ilana și Abbi sunt spuse: "Ești frumoasă; ar trebui să zâmbiți. Strutting aceste pini aproape se simte ca o măsură de prevenire pentru a face cu tauri patriarhale. 13. Thefoundretail Yas Kween Pin ($ 10):

Colorat. Drăguţ. Pozitiv. Este accesoriu perfect pentru jacheta ei de zi cu zi. 14. Bingo Bronson de buzunar ($ 20):

Acest prieten al lui li'l ar putea avea subtilități malefice în spectacol, dar el este încă atât de ciudat. Dacă biffle dvs. Broad City are o înțelepciune a dinților, aceasta este cea mai hilară primire de bine. 15. LetsMakeARuckus Yas Kween Broderie ($ 40):

În cazul în care apartamentul bebelusului tău e puțin gol, dă-i această țesătură dulce brodată cu mantra ta preferată. Nu numai că țesătura izbitoare va adăuga pizzazz la locul ei, dar ea va avea, de asemenea, o amintire constantă a faptului că ea este cu adevărat. 16. MisterMugs Cană de masă Four R ($ 10):

De câte ori ați fost împreună cu companionul dvs. Broad City pentru cafea și ați aruncat cupele de cafea în coșul de gunoi? Bărcile calde te judecă de fiecare dată? Fii mai bun. Nu este nici o rușine să vă împachetați propria cană atunci când este acest rău. 17. LookOurWay Dancer gonflabil ($ 49):

Trebuie sa fii strategic cu privire la gifting acest lucru. Compatriotul dvs. are un loc de muncă care este fie plictisitor de AF, fie este atât de răcoros încât un dansator gonflabil care va apărea ar fi doar o altă zi? Plata pentru acest cadou creativ va fi CHA-chinga! (GIF via Comedy Central) 18. Bingo Bronson Pin ($ 10):

Toată lumea are nevoie de un prieten psihedelic din când în când. Această versiune a lui Bingo Bronson va călători cu prietenul tău Broad City oriunde merge. 19. Spiral Gold Fanny Pack ($ 19):

Dacă colegul de suflet Broad City urmează o cale similară spre Ilana, integrarea acestui pachet fantezist în ansamblurile sale în continuă schimbare, colorate va fi un cinch. 20. 8BitSpock Bingo Bronson Patch ($ 13):

Nu contează că Bingo ne convine să facem lucruri rele în timp ce hallucinăm; văzând zâmbetul lui face mereu ziua noastră mai strălucitoare. Prietenul tau Broad City poate sa apara acest patch fuzzy pe ambalajul ei, pe rucsac sau chiar pe buzunarul din spate al pantalonilor ei. 21. Harry & David vă mulțumesc Cosul cadou de vin alb ($ 40):

Am făcut niște cercetări și am descoperit că coșurile de cadouri Larry & David nu sunt reale, dar autorii Broad City se referă probabil la Harry & David, o afacere începută de doi frați, nu de iubiți, care au pus împreună coșuri decadente potrivite pentru dvs.(Fotografie prin Comedie Centrală) 22.

Broad City Cartea de colorat de Mike Perry ($ 15): Pentru 167 de ore pe saptamana nu cheltuiesti vizionarea Broad City, aceasta carte de colorat te va ajuta sa treci timpul până la următoarea episodă. Ce alte emisiuni vizionați? Anunță-ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.