24 IKEA hacuri elegante pentru camera ta de dormit

24 IKEA hacuri elegante pentru camera ta de dormit

(GONE WRONG) ONE MAN HIDE AND SEEK CHUCKY DOLL WITH CAMERA ATTACHED!! 3 AM CHALLENGE GONE WRONG! (Ianuarie 2019).

Anonim

gândindu-vă cum veți decora camera dormitorului dvs. - cu ajutorul IKEA, obvi! Găsirea spațiului pentru a stoca lucrurile în încăperi înghesuite necesită doar o mică creativitate și câteva hack-uri genial de DIY. Pregătește-te pentru asul "Dorm Room Decor 101" și fă-ți campusul săpești invidia întregului etaj cu aceste 24 de proiecte. Indiferent dacă adăugați mai mult spațiu de depozitare la birou sau aduceți niște culori în coperta dvs., aceste DIY-uri de decor dormitor pot transforma cu ușurință (și ieftin) câteva articole din IKEA în ceva ce vă va plăcea în următorii patru ani.

1. DIY IKEA Desk Hack: Vei petrece mult timp la biroul tău, așa că fă bine frumos. Adăugați un stil instantaneu în spațiul dvs. de lucru (și în cazul unei stocări foarte necesare) cu acest DIY ușor de urmărit. (via Lovely Indeed)

2. Trusă din alamă de bricolaj: Măturăm acel pat de cămin mic, cu un cap de afișaj. Chiar și acele clase de dimineață devreme vor fi puțin mai bune atunci când poți să-l vezi. Indiferent dacă mergeți cu puncte metalice de aur sau neon, hârtia adezivă este o modalitate excelentă de a accentua un tablou de bază IKEA. (prin intermediul Sugar & Cloth)

3. DIY IKEA de depozitare Hack: A trebuia să treci pe hol până la baie poate fi un pic de hassle, dar nu-l lasa cramp stilul tau. Oferiți-vă o mulțime de spațiu de stocare extraordinar cu acest rafturi de stocare inteligente, care pot fi folosite pentru totul, de la livrările de frumusețe până la obiectele de cămară. (via Feminine Club )

4. DIY Faux Faux Brass Drawer: Dormsul nu este exact #solicitat cu opțiuni de stocare, investind astfel în două sau mai multe dulapuri IKEA este foarte util pentru păstrarea tuturor lucrurilor împreună. Trebuie doar să adăugați hârtie din folie de aur pentru a bloca instantaneu sertarele albe. (prin intermediul Sugar & Cloth)

5. DIY Color Hamper Hammer: Face trek jos la spalatorie un pic mai suportabil, cu un coș drăguț. Alegeți unul la IKEA și copiați acest aspect colorat pentru un extra pop de culoare în camera dormitorului. (via Lovely Indeed)

6. DIY Lampă de masă din beton: Săriți lumina fluorescentă strălucitoare și DIY o lampă de masă chic. Acest proiect ieftin este exact ceea ce aveți nevoie pentru a adăuga unele iluminare subtilă dispoziție la birou sau noptiera. (prin hârtie și cusături)

7. Containere de depozitare DIY: depozitare Glam FTW. Aveți posibilitatea să păstrați toate fotografiile, fișierele importante și temele organizate în aceste cutii de depozitare colorate Kate Spade. (via J Petite)

8. DIY Rug Hack: Pardoseala cameră dormitor are o reputație pentru a fi chiar teribil. Indiferent dacă aveți de-a face cu covor vechi sau cu pardoseală rece din lemn, puteți să vă bucurați cu ușurință de camera dvs. prin pictarea unui covor IKEA cu culori și modele strălucitoare. (via Feminine Club )

9. DIY Custom Cork Board: Dacă nu aveți spațiu pentru o plită reală de plută, folosiți tricvetele de plută ale IKEA ca o alternativă distractivă.Urmăriți-vă cheile prin montarea acestor plăci drăguțe chiar lângă ușă … după ce le pictezi culorile tale preferate, evident. (prin Oh Everything Handmade)

10. DIY Cross Supplies Stitch Office: Aceste manuale vor avea tu colectarea pixuri și highlighters cum ar fi nimeni de afaceri. Iată un proiect DIY care poate adăuga un pic de culoare la birou în timp ce păstrați stilouri corect corralled. (prin intermediul Camille Styles)

11. DIY Bar Cart Bucătărie: Nu există spațiu pentru o cămară? DIY unul cu cărucior IKEA bar și o cutie de vopsea spray. În plus, roțile, astfel încât să o puteți roti chiar lângă futon pentru a vă gusta ușor sau pentru a vă distra. (prin Jessica Slaughter)

12. DIY Wall Clipboard: Aveți nevoie de o artă funcțională? Închideți calendarele, sarcinile de la domiciliu și inspo-ul de modă pe aceste panouri cu coduri de culori care nu necesită nici unghii în perete. (via Feminine Club )

13. DIY Pouf: Saci de fasole sunt * v * anul trecut. Du-te pentru opțiunea clasic de un pahar de podea care se poate dubla ca o masă laterală, dacă ați pus o tavă pe partea de sus. (via Kristi Murphy)

14. DIY IKEA Hack Pom Pom Blanket: Doar pentru că locuiți într-un spațiu mic pentru câteva luni, nu înseamnă că nu vă puteți exprima stilul de la podea la tavan. Îmbrăcați păturile simple de IKEA cu ciucuri frumoase pentru camera de ultimă ședință boho-chic. (via Treasures & Travels)

15. DIY Midcentury Style IKEA Desk Hack: birou vechi, plictisitor! Îmbracă o masă IKEA cu picioare frumoase și un fundal modelat pentru a face o declarație în zona dvs. de studiu. (prin DIY Dream Green)

16. DIY IKEA Hack Drawers: Păstrați toate birourile dumneavoastră bine organizate și îngrijite cu aceste sertare IKEA. Cu o bandă de vopsea și de mascare, veți avea pe toată lumea în clădire întrebând unde aveți accesoriile elegante. (via Feminine Club MYSITE Feminine Club )

20. Bidoane din hârtie de hârtie pentru bricolaj: Doar pentru că locuiți într-o cămin nu înseamnă că nu puteți aduce natura înăuntru. În plus, plantele = productivitatea, deci asigurați-vă că aveți pe cuptor câteva suculente sau cacti cu răceală redusă. (prin Tell Love and Party)

21. DIY vopsite Faux Fur din blană de oaie: Nimic nu adaugă caracterul într-o cameră dormitor mai ușor decât un covor elegant și confortabil de blană de blană. Urmați acest tutorial pentru a vopsi ieftina ochelari de oaie IKEA orice culoare doriți, inclusiv roz fierbinte. (prin hârtie și cusături)

22.DIY IKEA Tăierea tablei Tabelul lateral: Opțiunile sunt destul de limitate când vine vorba de mobilier într-o cameră dormitor. De aceea, această masă de bricolaj este accentul perfect, deoarece nu ocupă mult spațiu, făcându-l perfectă. (prin guma de enthralling)

23. DIY Shibori Duvet: Un pic de vopsire poate adăuga într-adevăr o viață suplimentară unei pansamente pe care deja o dețineți sau a unei una albă ieftină de la IKEA. Luați un semn de la toate culorile de vară preferate și dați-vă vopseaua pentru a obține un aspect complet nou. (prin intermediul unei frumoase mizerii)

24. Stăpânul de brici: ridicați un costum ieftin la IKEA și transformați-l într-o șifonieră. Acestea sunt o necesitate pentru viața colegiului. Așezați-le în fața ușii dvs. din dormitor și lăsați-o pe toată lumea să știe exact unde se află partidul. (via Feminine Club )

Căutați mai multe moduri DIY pentru a vă aduce decorarea dormitorului la nivelul următor? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe decoruri de interior.