3 Consumabile spate la școală care se pot dubla ca hacuri de frumusețe

3 Consumabile spate la școală care se pot dubla ca hacuri de frumusețe

Dragnet: Homicide / The Werewolf / Homicide (Iulie 2019).

Anonim

Încercarea de a vă întoarce la școală înseamnă a vă extinde dormitorul, a obține un planificator și, bineînțeles, pe materialele școlare. În timp ce sunteți ocupat cu adăugarea de coșuri educaționale la coșul dvs. de cumpărături, rețineți că unele dintre aceste achiziții pot merge după dincolo de clasă. Iată trei hack-uri de frumusețe legitime făcute posibile prin bandă, creion și radieră. Clasa este în sesiune, așa că acordați atenție!

creați un contur cu un creion

O modalitate ușoară, nepotrivită de a vă intensifica jocul conturului este prin ruperea unui creion. Așa este - prindeți acest utensil de scris (neascuțit) și folosiți-l pentru a crea pomeții din visele voastre. Este destul de simplu: așezați marginea creionului sub pomeș ca un ghidaj cu margini drepte pentru produsul dvs. de contur din pulbere sau smântână.

este doar un aripă cu o radieră

Este de departe cel mai bizar truc pe această listă, dar odată ce am văzut-o pe YouTuber Promise Phan împărtășind acest hack pe canalul ei, trebuia să o testăm noi înșine. Îndepărtați două colțuri de pe o gumă mare și atașați-le pe părțile opuse ale unui tampon de bumbac cu adeziv fierbinte. Aveți acum un instrument DIY școală de aprovizionare pentru buze - boom! Acum, acoperiți colțul triunghiular al radierelor cu ajutorul conturului dvs. de lichid. Pornind de la colțul exterior al ochiului - în conformitate cu linia genelor - trageți colțul radiantului vopsit (cu marginea dreaptă orientată în sus) către genele dvs. pentru a crea un ochi curat de pisică în câteva secunde.

stăpânește ochiul pisicilor cu bandă

Așezați cu grijă o bandă de bandă clară pe colțul exterior al fiecărui ochi, astfel încât se întâlnește cu capătul exterior al sprâncenelor. Acest lucru creează un ochi clar de pisică, indiferent de umbra pe care o alegeți. Curățați ușor banda când ați terminat și veți rămâne cu o capodoperă ascuțită și ascuțită, care pare a fi făcută profesional.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

Fotografie de Kurt Andre