3 Modalități ușoare de a lua costumele de baiete la nivelul următor

3 Modalități ușoare de a lua costumele de baiete la nivelul următor

Nuremberg (2000) (Iulie 2019).

Anonim

Fall este aproape aici, si - shocker! - Nu suntem supărați de asta. Cu o abundență de elemente de bază din spate la școală (sau din nou la locul de muncă, mai degrabă) care încep să se îndrepte spre dulapurile noastre, este clar că sezonul viitor va fi la fel de sartorială ca și vara - ceea ce se spune foarte mult, deoarece, fată,, setați bara mare. Dincolo de arsenalul dvs. de denim esențial, pulovere confortabile și adidași adezivi obligatorii, există un alt element care ar trebui să facă cu siguranță o apariție în sezonul tău în acest sezon: un set de loafere pentru oprirea spectacolului. Sigur, sună ca un oximoron, dar acești stepperi clasici au fost numiți pantofi oficial al fetelor de pretutindeni - pur și simplu faceți o parcurgere prin Insta dvs. - adăugând efortul de a face apel la stilul polonez și în stilul stradă la formările de pregătire și ansamblurile de weekend. Nu sunteți convins? Rezoluțiile de stil din această săptămână sunt determinate să vă ajute să vedeți lumina, servind trei moduri șic pentru a purta acest pantof încercat și adevărat pe tot parcursul sezonului. Parcurgeți-vă pentru unele serioase grave #OOTD inspo.

Aceste frumusețe cu toc sunt pantoful de lucru al fetei, cu ajutorul legaturii superioare a lanțului de brevete și a lanțului de lanț care detaliază faptul că are o margine marcantă (perfect când trebuie să flexați un mușchi de fetiț). Faceți-le stilul pentru birou cu o fustă dungată midi care este o parte egală cu furișul de scenă și cu o doamnă esențială. Cu panglici de tranziție în plină desfășurare, un pic de stratificare atentă este o necesitate, iar un vârf de momeală fără gât și blazer wrap oferă doar cantitatea potrivită de acoperire fără să vă crape stilul. Îmbogățiți aspectul cu adăpători artistice, cum ar fi un inel asimetric și cercei stratificați, care sunt garantate că vor vorbi despre răcitorul de apă.

Brelocuri Mango cu bretele inel ($ 80) + Rochie de mireasa H & M fara mantie ($ 13), Fusta Fust si Flare Flare ($ 230), Zara Lunga Waistcoat ($ 70), Cercei Mounser Nova Hoop in argint ($ 255), sac Mango Tassel Hobo ($ 80)

Nu vă lăsați să vă păcălească fațada la locul de muncă; o pereche chic de loafers poate ține în totalitate pe ei într-o noapte out. Dați Stepper-ul neașteptat o margine de după ore, cu pantaloni metalici care au fost practic realizați pentru podea de dans și un rezervor demn de încredere care citește regina nopții. Lăsați neașteptatul loviturilor dvs. să vă inspire restul accesoriilor dvs., urmărind un ambreiaj prismatic, o haină îndrăzneață și o jachetă bombardieră pură, pentru a trimite factorul de obținere al lui It în "overdrive".

Mango Brevete cu incuietoare in brat ($ 80) + Zara Strappy Top ($ 50), Stelen Roslyn Pant in aur ($ 128), Vanessa Mooney Hendrix Diamond Choker (194 dolari), Warehouse Floral Brodate Jacket ($ 198), Charles & Keith Prism Minaudière (89 dolari), Charlotte Tilbury Ruj de buze (32 de dolari)

Părți la o parte, adidași: Nu există o regulă de modă care să spună că loviturile stabilite sunt singura opțiune după ce weekendul se rostogolește (și dacă ar exista, t asculta oricum).Lansează-ți picioarele cu pantofi primordiali, apoi îți echilibrezi flerul de haute cu elementele de bază, cum ar fi o jachetă de jacquard strălucitoare și blugi jupuite. Afișați senzațiile de stil reglabile cu câteva accesorii accesibile pistei (gândiți-vă: o cruce elegantă cu recurs RN, broșe aglomerate și nuanțe inspirate din anii '70) pentru un #OOTD care asigură cu siguranță câteva robinete dublu suplimentare.

Mănăstirea Mango cu căptușeală ($ 80) + Mănăstirea H & M Jacquard (40 de dolari), Crăciunul Crăciun Aura (218 de dolari) ASO Oversized 70s ochelari de soare cu cadru unghiular ($ 25), Étoile Isabel Marant Evie Lână-Blend Felt Hat ($ 160)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.