3 Girlboss Moduri de decorare a biroului dvs.

3 Girlboss Moduri de decorare a biroului dvs.

Lookbook: Mykonos (Iulie 2019).

Anonim

Deoarece zilele de vară se diminuează, este timpul să începeți să vă gândiți la recul. Dacă acest lucru vă pune într-o stare albastră a minții, înveseliți-vă prin împrăștierea biroului cu niște accesorii deosebit de elegante. Birourile noastre sunt, în principiu, casele noastre departe de casă, deci tot mai mult motiv pentru a crea o imprimantă motivațională, bateți câteva instrumente de organizare a aurului și angajați niște hack-uri de birou pentru a vă transforma spațiul de lucru într-un loc plin de culoare pe care de fapt * doriți * să îl aveți. Ediția din această ediție a rezoluțiilor Decor vă va ajuta să decideți ce aveți nevoie pentru un spațiu de lucru elegant și funcțional. Indiferent dacă vă uitați la aspectul minimalist sau dacă vreți un pic mai mult condiment la vârful degetelor, parcurgeți-vă pentru a vedea cum să stilizăm un birou pentru bobocul boho-chic, pentru minimalistul și pentru preșpașul gal.

Mențineți culorile accesoriilor dvs. luminoase și termină distracția; nu este nevoie să fii atât de serios în timp ce lucrezi. Un birou glam va păstra viu spiritul de vară, chiar și în zilele în care se vor scurta. Oferiți-vă o mulțime de opțiuni de depozitare cu coșuri și cutii de sârmă, apoi pregătiți-vă să lucrați cu miezul celui mai tare scaun cu bile vreodată.

Organizator de birouri agățat de birou ($ 200 +), Coșul de gunoi pentru coșul de gunoi 2017 Scarlett Birch Spiral Planner ($ 36), Lampa de lucru cu cupru praf cu baza de marmură albă (62 $) ($ 13), Setul de pixuri Kate Spade Strike Gold ($ 25), Kate Spade Ikat Boxes ($ 54), Consort Brass "OK" Pentru o imagine mai modernă, pictați picioarele biroului dvs. negru și păstrați restul camerei simple, cu alb, negru și tonuri de lemn. O grilă de sârmă oferă o placă de inspirație o margine minimalistă, iar o lampă de lucru mobilă vă păstrează spațiul bine luminat. Asigurați-vă cățelul un pic mai confortabil cu o piele de oaie, și stoca pixuri, creioane și cleme de hârtie în vase netede mată netedă.

AngelStar Forever Be Bold, Bravo & Brilliant Art Print ($ 19 +), Grătar Urban Outfitters Wire Wall (59 $), H & M Large Wooden Box Storage ($ 25), Faux Aloe în Pot Verde ($ 15), Tabla IKEA GERTON / ODDVALD (120 $), Lampa de birou Renwil Felix ($ 218), Lulu & Georgia DwellStudio Faceted Black Vase ($ 15)), Hârtie de ceramică din ceramică ($ 99), capsator de hârtie pentru zahăr ($ 15)

Curățați un spațiu de lucru super-chic și preppy cu alb, auriu și dungi galore. Căutați să organizați #likeaboss? Utilizați spațiul de sub birou în avantajul dvs. Acolo puteți ascunde chestiile care nu sunt atât de frumoase în cutii de depozitare roz. În cazul în care acest corkboard plictisitor nu este destul de jibing cu stilul dvs., du-te pentru o tablă șic rotund, care este, de asemenea, magnetice - s-ar putea să nu pierde niciodată o notă din nou.

Lampa de lucru Kennedy ($ 149), creionul creionului de carbon ($ 4), Kate Spade scape de lumanarea parfumata obisnuita ($ 40), pragul mic din ceramica ($ 15), tabla magnetica Nate Berkus PBteen Emily & Meritt Bow Chair ($ 269), Crate & Barrel Olin Negru Striped Cotton Dhurrie Rug ($ 20 +), Sugar Paper Letter Sorter ($ 8), Container Store Pink Oskar Boxes ($ 20, set de două) ($ 18), Xhilaration Turquoise Knit Throw ($ 25), PBteen Customize-It Cameră de depozitare A-Frame Desk ($ 199 +)

Cum ți-ai decora biroul? Dacă sunteți în căutarea de idei, urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe sfaturi și inspo.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.