Cele 3 propuneri de mândrie pe care trebuie să le vezi

Cele 3 propuneri de mândrie pe care trebuie să le vezi

Codul Genezei- film crestin subtitrat romana- The Genesis Code film (Martie 2019).

Anonim

Acest weekend trecut, orasele din toată țara au sărbătorit la festivități de mândrie. Au fost petreceri, parade și multe accesorii pentru curcubeu. Și la un eveniment care are legătură cu dragostea, are sens doar faptul că câteva propuneri s-au diminuat. Dacă suferiți de un caz serios de luni, uitați-vă la aceste trei angajamente cordiale care s-au petrecut la diferite evenimente de mândrie din acest weekend trecut.

Ofițerul de poliție de 23 de ani, Sam Philpot, ia propus colegului și partenerului său Martin Coughlan, în timpul paradei de la Pride din Londra, sâmbătă. Sam nu a fost programat să lucreze, dar a decis să o facă oricum pentru a susține evenimentul. Cu o seară înainte, a decis că ar fi locul perfect pentru a pune întrebarea lui Martin.

Angajamentul lui Jonathan și Phil sa petrecut, de asemenea, la festivalul de la Londra. Ofițerul de poliție Phil Adlem participa într-un marș în paradă când sa oprit brusc și Phil sa despărțit de pachet. El a mers la partenerul său, Jonathan (care a fost poziționat strategic în fața mulțimii, cu ajutorul unui prieten) și a propus în fața mulțimii aplauze. Primarul din Londra, Sadiq Khan, a mers chiar pe Twitter pentru a felicita cuplul.

Această propunere a avut loc în paralel la mândria NYC duminică. Departamentul de pompieri EMT Julianna Arroyo a propus colegului său FDNY EMT Erika Marrero în mijlocul paradei. NYFD a postat propunerea cuplului pe pagina lor de Facebook alături de sentimentul "Vrem să mergem în paradă în onoarea celor 49 de victime [din Orlando]. În același timp, am vrut să-i dau lui Erika ceva pozitiv din paradă. "

Care a fost momentul preferat al Pridei 2016? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.