3 Remedii holistice care remediază eczemele

3 Remedii holistice care remediază eczemele

Auto Diagnostic al Durerilor si Afectiunilor Labei Piciorului (Iulie 2019).

Anonim

Suntem toți după pielea strălucitoare și sănătoasă. Dar dacă trăiți cu eczemă (și 31,6 milioane de persoane din Statele Unite), rămâneți aproape imposibil de realizat. În onoarea Lunii de conștientizare a eczemelor din luna octombrie, am căutat cele mai bune remedii holistice, inclusiv sfaturi privind regimul alimentar și stilul de viață care pot avea un impact mare asupra pielii. Derulați în jos pentru a afla mai multe.

1. Găsiți armonie. "O parte importanta a tratarii eczemelor este calmarea candidei in intestin", spune Ben Johnson, MD, fondatorul Osmosis Skincare. Ce are legătură cu pielea ta, întrebi? Majoritatea medicamentelor pentru eczemă funcționează prin înrăutățirea inflamației la nivelul pielii. Din nefericire, ele suprimă și funcția imună, care poate foarte rău cu intestinul dumneavoastră, și provoacă eczeme breakouts să stați mai mult timp. Ugh! Johnson recomandă echilibrarea lucrurilor înapoi cu un produs cum ar fi Apă armonizată pentru pielea lui Osmosis Skincare ($ 40). Acesta va ajuta la calma inflamația în stomac și vă va ajuta să tratați iritarea pielii și eczemă din interior spre exterior.

2. Luați în considerare dieta dumneavoastră. Johnson recomandă, de asemenea, că este important să reduceți cantitatea de zahăr, hormoni și lactația pe care o consumați. "Ele declanșează inflamația și pot face eczema atât de mult mai rău", avertizează el. În schimb, umpleți farfuria cu legume organice, fructe, pește gras cum ar fi somonul și alimente conținând probiotice.

3. Du-te natural. Pentru a vă calma pielea, aplicați creme de barieră topică și antiinflamatoare naturale, cum ar fi calendula, mușețel și chiar ulei de emu. "Încercați Pai Comfrey și Calendula Calming Body Cream ($ 40) și Azure Naturals Ultimate Emu Oil ($ 17) și veți fi pe cale să calmăm pielea", spune Johnson.

Căutați mai multe sfaturi și trucuri pentru îngrijirea pielii? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale autentice.