3 Dimineata de antrenament Hacks Dacă nu-ți place să devii mai devreme

3 Dimineata de antrenament Hacks Dacă nu-ți place să devii mai devreme

CUM FACEM SFOARA/SPAGATUL ? / EXERCITII DE STRETCHING / EXERCITII PENTRU SFOARA [HD] (Iulie 2019).

Anonim

Unii oameni sunt doar nu oameni de dimineata. În timp ce lucrați în a. m. este o minunată hack de productivitate, chiar și toată cafeaua din lume nu poate motiva unii oameni să se ridice din pat înaintea unei anumite ore. Dacă sună ca tine, o veste bună: Dacă te gândești la asta, te poți pregăti pentru a deveni o persoană de antrenament de dimineață. S-ar putea să nu-l iubești la început, dar este 100% posibil. Am apelat la experți de fitness de vârf pentru a ne spune exact cum să facem trecerea de la "Am dormit prin clasa mea de rezervare din nou", la "Am lucrat la ora 7 și sunt gata să cucerească lumea! „

1. Schimbă-ți gândirea. Este într-adevăr bine dacă nu ești o persoană de dimineață. Bufnițele de noapte sunt și ele foarte cool. Dar, uneori, din cauza muncii, a școlii sau a copiilor, dimineața este singura dată când poți lucra afară. Dacă acest lucru este cazul pentru dvs. și vă luptați cu modul de a face acest lucru, primul pas este schimbarea mentalitatea ta. Andia Winslow, antrenor profesionist de atletism și sport, spune că pentru a reuși să vă schimbați programul, trebuie să vă schimbați abordarea mentală de la negativ la pozitiv. Dacă te temi în fiecare secundă de a te trezi și de a lucra, va fi mult mai greu să ajungi acolo și să termini. "Cu cât sunteți mai angajat în timpul unui antrenament, cu atât veți obține mai mult de la acesta. În multe cazuri, cu cât esti mai prezent, cu atât mai repede se poate realiza antrenamentul ", spune Winslow.

"Îmi motivez clienții de dimineață-fobie cu următoarele mementouri: Activitatea fizică stimulează inovația, unitatea și creativitatea. Acest lucru este deosebit de important într-o societate în continuă schimbare și din ce în ce mai competitivă. Începeți ziua cu o victorie! "Practic, dacă vă puteți face emoționat și motivat să începeți rutina antrenamentului de dimineață, ați putea găsi doar să începeți să vă bucurați de ea - și să vedeți efectele sale pozitive asupra restului zilei.

2. Pregătiți-o noaptea înainte. Am auzit cu toții sfatul că ar trebui să vă împachetați punga de gimnastică cu o noapte înainte pentru a face mai ușor să ieșiți din ușă dimineața. Dar cel mai important lucru pe care trebuia să-l faci noaptea înainte pentru pregătirea de a dormi este cel mai important lucru. Exercițiul fiziolog Brook Benten explică faptul că poate exista un motiv fiziologic pentru care vă luptați pentru a vă face motorul să funcționeze devreme dimineața: somn insuficient. Cercetările arată, de fapt, că metabolismul tău devine stricat de la a nu dormi suficient. Ugh! "Poate crezi că ai șapte până la nouă ore de somn în fiecare seară, judecând după ce te-ai lăsat până când te ridici. Dar e câinele tău în pat? Este sforăitul tău de S. O. Ai băut înainte de culcare? Acestea sunt doar câteva dintre multitudinea de lucruri care pot întrerupe calitatea somnului."Dacă metabolismul dvs. încetinește deoarece nu vă atingeți suficient de zzz, energia dvs. scade, ceea ce ar putea fi motivul fiziologic pentru care capul dumneavoastră spune" Vreau să lucrez dimineața ", dar veniți dimineața, corpul dumneavoastră spune" nu, nu Nu. "

Pentru a-ți antrena corpul pentru a trece prin același număr de cicluri de somn în fiecare noapte și pentru a promova un somn cu adevărat odihnitor, Benten recomandă limitarea consumului de alcool de seară, păstrarea televizorului din dormitor și nu se uită la ecrane cu o oră înainte de culcare. Prin îmbunătățirea calității somnului, veți fi capabili să vă simțiți mai treaz și gata să ieșiți din pat atunci când ați început. m. alarma se stinge.

3.

Faceți o prioritate. Dacă vrei cu adevărat să devii o persoană de exercițiu de dimineață, trebuie să te angajezi să lucrezi la #fitnessgoals, chiar și atunci când nu te simți total. "Cheia este angajamentul de a-ti imbunatati corpul si mintea", spune Winslow. "Pretindeți-vă că exercițiul de dimineață este o întâlnire cu un client important sau cu șeful dvs. - nu vă puteți rata. Scrieți-l în calendar ca atare și evidențiați-l în roșu. Atunci când oamenii își schimbă cadrul de referință cu privire la auto-îngrijire, se întâmplă lucruri remarcabile. Asigurați-ne timp negociabil pentru tine! "O mică dragoste dură față de tine poate dura mult, asigurându-ți că ai atât de mult timp necesar pentru a lucra afară. Starea fericită și sănătoasă merită cu siguranță merită pentru noi. Lucrezi dimineața? Ai fost întotdeauna un a. m. practicanta? Spune-ne despre asta @feminineclub!