3 Cărți noi despre munca de a te face să iubim vara RN

3 Cărți noi despre munca de a te face să iubim vara RN

This Is Everything: Gigi Gorgeous (Martie 2019).

Anonim

Tocmai am lovit lunile de vară, iar când soarele strălucește și plaja sună,, frustrat, la slujba ta. Clubul de carte din această săptămână prezintă protagoniștii care simt doar asta - plictisiți, deranjați și supuși condițiilor lor de lucru - dar ar putea să existe speranță pentru ei la orizont. Avem o actualizare Shakespeare subtilă, o poveste în spatele scenei despre un loc de muncă regal și o revoluție a muncitorului pentru tine - ceva de gândit în timp ce numărați minutele până când savurați mojitos pe terasa dvs. de vis.

1. Fata de otet de Anne Tyler ($ 15): Shakespeare's Taming of the Shrew este o piesa plina de controverse cu o multime de adaptari. Mai multe versiuni moderne, cum ar fi Kiss Me, Kate, joacă rolul iubitului femeie independent și tonifică sexismul inconfortabil și cine dintre noi nu sa îndrăgostit puțin de Heath Ledger când a cântat la Julia Stiles în cel mai bun film de adolescenți din anii '90, 10 lucruri pe care le urăsc despre tine? Ann Tyler, autorul a mai mult de 20 de romane cele mai bine vândute și câștigător al Premiului Pulitzer pentru romanul ei Lecții de respirație, își face rândul să re-actualizeze clasicul clasic al lui Shakespeare pentru sensibilitatea noastră actuală.

"Încercați să purtați o rochie cândva. Arăt ca un câine de companie împrăștiat de un copil dementat. "Kate Battista se confruntă cu greu, cu un om de știință absent-minded pentru un tată, o frumoasă sora mai frumoasă pe nume Bunny și o viață foarte nesatisfăcătoare. Ea a fost puternic înarmată să mențină familia familiei și este constant condamnată la locul de muncă pentru relațiile sale cu preșcolarii ei. Acum, totuși, au trecut prea departe: asistentul de cercetare al dr. Battista, Piotr, este amenințat cu deportarea doar atunci când un iminent este iminent, dar dacă Kate ar putea să-i ofere o opțiune legală să rămână … Cosmo <

spune că "tatăl Pushy plus o surioară mică, suveranul drăguț, dar fără cusur și autorul câștigător al premiului Pulitzer este egal cu citirea pe care trebuie să o citească. „ 2.

Royal Nanny de Karen Harper (9 dolari): Am fost fascinați de povestiri ale guvernelor în extinderea moștenirilor britanice, chiar înainte ca Jane Eyre să lovească canonul occidental și am fost cu siguranță fascinat de familia regală britanică cu mult înainte de asta. Bazându-se pe o poveste adevărată, autorul celui mai bine vândut cartea lui Karen Harper este plină de ciudățenii, frustrări și recompense inerente în găsirea tinerei băieți la stele. "Am fost pe punctul de a deveni subnandu-i pe regele de la York Cottage din complexul Sandringham, si a fost pentru prima oara intr-un transport feroviar si atat de departe de acasa. "Charlotte Bill se găsește la porțile proprietății palatului ce aparține ducelui și ducesei de la York în primăvara anului 1897.Părinții regali ocupați și rezervați, regele George V și regina Maria au nevoie de cineva care să aibă grijă și de legătura cu copiii lor, iar Charlotte, care devine iubită "Lala" la șase prinți și prințese, va prelua acest rol. Trebuie să navigheze cu abilitate într-o lume a formalităților și procedurilor, unde copiii sunt "prezenți" părinților lor și se ocupă de un șef curios neînfricat. 3.

Vrem totul

de Nanni Balestrini (16 dolari): S-ar putea să suge să fie în sala de consiliu în loc de plajă, dar în această economie actuală de concerte cu erodate securitatea locului de muncă, scăderea beneficiilor și incapacitatea de a părăsi locul de muncă la locul de muncă (sau chiar să părăsească locul de muncă - vedeți birourile care "gândesc" pun la dispoziție pătuțuri pentru dormit), s-ar putea să avem probleme mai mari pe mâini. Desigur, lumea muncii a fost întotdeauna unul dintre angajatori, angajați, profituri față de oameni și niciodată nu este mai adevărat decât în ​​cazul claselor vulnerabile. Autorul italian Nanni Balestrini a influențat decenii de tineri scriitori ca parte a mișcării literare avangardiste Gruppo 63 cu Umberto Eco. Aici, el scrie o versiune fictivată a condițiilor teribile de muncă din fabrică care au fost arse în greve și revolte în 1969, într-o revoluție condusă de muncitori numită "Toamna fierbinte", care a durat un deceniu, cea mai lungă serie de greve vreodată. Lucrătorii migranți din sudul rural (nouă milioane!) Au fost forțele motrice în acest leagăn spre socialism. Lucrătorii sudici erau cetățeni de clasa a doua în ochii proprietarilor de fabrici, având în vedere cele mai grave locuri de muncă în cele mai grave condiții. Povestea se concentrează în jurul unui tânăr care merge la muncă în fabrica Fiat din Torino și găsește zilele de muncă de 14 ore, insuportabil de calde, în detrimentul sănătății. Forțat să-și vândă sângele pentru a se împlini, el devine intrigat de întâlnirile secrete ale lucrătorilor și planurile lor de a se ridica pentru un viitor mai bun. Bolnavii din exploatarea lor, muncitorii cântă "Vrem totul! "Citirea acestei cărți ar putea fi un bun început pentru ao obține.

Ce cărți te iau departe de muncă? Etichetați-ne în următoarea citire jucătoare @feminineclub.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.