3 Noi actualizări de Facebook care sunt la fel de utile ca și ele… Creepy

3 Noi actualizări de Facebook care sunt la fel de utile ca și ele… Creepy

THAT POPPY HAS BEEN HOSPITALIZED (COMPUTER BOY IS ON THE MOVE) (Martie 2019).

Anonim

Nu este vestea ca Internetul poate fi un loc foarte infricosator. De la urmărirea locației până la exploatarea datelor, site-urile web pe care le folosim cunosc foarte multe despre noi - care pot fi foarte interesante sau foarte terifiante, în funcție de perspectiva dvs. Facebook, de exemplu, a lansat doar trei noi actualizări care, deși utile pentru rețeaua noastră socială, ne fac să frământăm.

1. Recrutarea prietenilor pe baza cărora ați parcurs traseele cu: Primul este o înțelegere a modului în care funcționează funcția "Oamenii pe care îl cunoașteți". Potrivit unui purtător de cuvânt al Facebook, rețeaua recomandă prietenii pe baza unei combinații a numeroaselor caracteristici diferite, incluzând, dar fără a se limita la: prieteni reciproce, muncă și educație, rețele, contacte și … locație. Traducere: Facebook utilizează urmărirea locației ca parte a formulei sale pentru a vă găsi prieteni. Dar nu se bazează doar pe locația în sine. Dacă mergeți undeva de multe ori și aveți prieteni comuni sau sunteți în oricare dintre aceleași grupuri Facebook, rețeaua vă va recomanda prietenii. Așa că persoana din aceeași clădire de birouri sau din sala de sport sau chiar de vecinul tău ar putea găsi drumul tău cibernetic pentru tine.

2. Sugerați planuri de week-end: Dar spuneți că nu sunteți siguri de unde ar trebui să mergeți în acest weekend pentru a întâlni oameni noi care ar putea să apară în "Persoane pe care le cunoașteți. "Facebook a acoperit asta. Echipa tocmai a anunțat lansarea Evenimentelor recomandate. Pentru utilizatorii de Facebook din 10 orașe diferite ale Americii - Boston, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle și Washington, DC - O echipă de angajați Facebook selectează cele mai bune evenimente din orașe și le va recomanda în partea de sus a filei Evenimente pentru "seara asta" și "acest weekend. "Selecția va scăpa de cele mai bune în artă, mâncare, muzică live, fitness, divertisment și sport. 3.

Crearea de diapozitive din rola foto a camerei. În mod automat: Și după ce ați găsit ce să faceți și ați făcut noi prieteni, Facebook va face mai ușor să vă împărtășiți amintirile. Dacă ați făcut mai mult de cinci fotografii în ultimele 24 de ore - ceea ce, desigur, Facebook știe - rețeaua vă va întreba dacă doriți să faceți o expunere de diapozitive. Veți avea opțiunea de a alege o temă pentru fotografiile și videoclipurile dvs. și pentru a le putea seta muzică. Facebook va continua să adauge muzică și teme în timp. Aveți posibilitatea de a alege: Tehnologia îmbrățișată așa cum vine în viața noastră sau puteți renunța la rețea pentru totdeauna. Doar știți că vom ști ce vreți să faceți. Glumesti! Poate! Cine știe?

Sunteți târât de noile actualizări Facebook sau le iubești? Anunță-ne @feminineclub!