3 Moduri non-Boho de a purta o rochie țărănească Post-Festival

3 Moduri non-Boho de a purta o rochie țărănească Post-Festival

Cu ce purtăm in poncho (Martie 2019).

Anonim

Poți să iei fetița din festival, dar nu poți renunța la festivitate. Dulapul de capsulă al ucigașului pe care l-ai tras împreună pentru stația ta pe scena principală? Da - poți încă să-l pui mult după encore. Zilele de vară fără griji au fost practic realizate pentru toate piesele preferate ale festivalului (deși poate doriți să lăsați vopseaua feței și capacele din spate), deci nu le împachetați încă. Cu câteva trucuri simple de styling, puteți face chiar și cele mai importante lucruri de stil Boho să vă simțiți perfect rafinate. Rezoluțiile de stil din această săptămână vă arată trei moduri de a modela o rochie țărănească - de la birou la chillin "în afara funcției", acest număr ușor de răcoros are potențialul #OOTD major.

Cu excepția cazului în care biroul dvs. este destul de relaxat pe frontul de muncă, o rochie țărănească este probabil puțin prea casual pentru cei nouă până la cinci. Încetați-vă de rutina voastră amuzantă, prin schimbarea cămășii îmbrăcate și încercată pentru o rochie de sărbătoare swingy. Aranjat într-o pereche de pantaloni de jacquard personalizat (sau poți să faci total costumul de îmbrăcăminte peste pantaloni) și împerecheat cu un șic cravată și bluze de căprioară, se transformă într-o coș de drăguț elegant, cu echipajul tău în timpul zilei.

Rochie Wilfred Verger ($ 150) + Pantaloni Mango Jacquard Suit ($ 80), Zara Belted Blazer ($ 150), Colier asimetric Mounser Aurora în aur ($ 250), Kate Spade New York Cameron Street Blakely Piele Satchel ($ 378), Tom Ford Ultra-Rich de buze de culoare ($ 52)

Rochii Boho nu țipă exact GNO, dar au încredere în noi - atunci când sunt asociate cu add-on-urile potrivite, Păcăleală. Pentru băuturi în centrul orașului sau o deschidere la galerie, încercați să-l stratificați sub o fustă mini din piele argintie, cu un recurs important la ea. Stofa subțire, aerisită a rochiei va aluneca ușor sub ea, pentru a evita straturile voluminoase. Un blazer de declarație adaugă un element de sofisticare și lustruire de modă înainte, în timp ce accesoriile, cum ar fi un ambreiaj geometric, o clapetă de avertizare și tocuri glitz vă vor arăta la nivelul următor.

Rochie Wilfred Verger ($ 150) + Topshop din piele metalică din piele ($ 180), Creion și lanț Neketa Bell Sleeve Blazer ($ 75), Zara Gem Bird Earcuff ($ 20) Inel Geometric Von Furstenberg ($ 88), Pantofi Eyeshadow modernist ($ 58), Miss KG Emelie Black Heel Sandale ($ 140)

E alegerea ta. Luați în considerare îmbrăcămintea țărănească o alternativă de uzură - oriunde la îmbrăcămintea tipică pe plajă. Puneți-o peste un bikini plin de culoare, apoi treceți la stil cu nuanțe futuriste, bijuterii raționalizate și sandale împăturite pentru o pregătire pregătită pe litoral, care citește fată rece în timpul antrenamentului.Cresterea vantului este 100% incurajata.

Rochie Wilfred Verger ($ 150) + Băieți + Săgeți Margot Top Mess ($ 110) și Shifty Sherman Pant ($ 110), Bracelet Madewell Maslo Age ($ 28), Aaks Manni Canary ($ 254), Captain Blankenship Mermaid Sea Salt Hair Spray ($ 24)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.