3 Pinterest-moduri perfecte de decorare a canapelei dvs. colorate

3 Pinterest-moduri perfecte de decorare a canapelei dvs. colorate

DIY: Cum sa reconditionezi un scaun? (Aprilie 2019).

Anonim

Fie că te-ai uitat la această declarație pentru o vreme, fie că ai moștenit unul din familia ta, Camera de zi a îmbunătățit total aspectul dvs. Acum, încorporând o canapea albastră sau albastră este o mișcare îndrăzneață, însă găsirea decorului perfect pentru a se potrivi nu este o operă ușoară. Cu sfaturi de decorare potrivite, aruncări pe trepte, perne și artă moderne de perete, canapeaua dvs. colorată vă va oferi camerei un stil unic, care este în totalitate în sincronizare cu personalitatea dvs. Ediția din această ediție a Rezoluțiilor de Decor vă va arăta cum puteți profita din plin de zona de răcire primară a camerei dvs. de zi. Parcurgeți-vă pentru a vedea cum am stilul unei canapele colorate pentru spațiul boho-chic, locuință minimalistă și locuință preppy.

Nu poți merge prost cu marina sau ardezie albastră. Pentru a-l stiliza, alegeți una sau două culori îndrăznețe pentru a contrasta canapeaua întunecată sau utilizați o aplicație paletă de culori pentru a găsi nuanțele * perf * care vă vor completa mobilierul nou. Această canapea din catifea marină arată uimitoare când este asociată cu o mulțime de blănuri faux și elemente metalice. Accesorii naturale, cum ar fi o palmă în ghivece și un coș de agate, aduc în livingul tău atmosfera plăcută și boco-boho, în timp ce nisipurile de galben de muștar cravică întreaga cameră împreună.

Lampa de birou Crosby Schoolhouse ($ 35), Lampa Diptyque Sapin ($ 35), H & M Velvet Cushion Cover ($ 10), Dot & Bo Mojave Sunset Throw Pillow ($ 25), H & M Mici din lemn ($ 10), H & M Metal Coș ($ 15), Dot & Bo Foxy otoman ($ 326) Cahya scaun ($ 148)

Dacă doriți să păstrați-l simplu, mergeți cu accesorii alb-negru. Știți deja că B & W nu trebuie să plictisească: Alegeți texturi confortabile sau modele dungate pentru a păstra lucrurile interesante. Asigurați-vă cana colorată minimalist-chic prin aruncarea pe o pătură de aruncare grafică alb-negru și o mulțime de perne arunca. Cuplați canapeaua cu o masă de capăt colorată sau un scaun otomian tricot pentru o colț de citire confortabilă.

Xhilaration Tribal Knit Throw ($ 25), H & M Cablu-Knit Cushion Cover ($ 30), H & M Coperta pernei cu text ($ 6) Scaun Ottoman ($ 220), H & M Tavă metalică mare ($ 25), Lumânare parfumată H & M ($ 13), Porthos Home Wright End Table ($ 230)> Trebuie să creați un spațiu care să ofere confort

și o zonă șic pentru a distra? Achiziționați o canapea de catifea verde vibrantă și aduceți personalitatea cu o mulțime de accesorii fierbinte roz. Distracție și flirt, roz și verde sunt excelente pentru pad-ul bachelorette sau oricine caută să încorporeze o atingere de glam în camera de zi. Cuplați-l cu accesorii de aur și neutru și lăsați canapeaua să fie steaua spectacolului. Lampa de masă Dot & Bo Arrowhead ($ 397), H & M Moss-Knit Blanket ($ 60), Katie Kime Pink Khandar pernă ($ 72) Tavă ($ 15), Katy Skelton Ace scaun ($ 875), Mașină Mapleton Drive Cutie mare roz roz cu cristale de cuarț (160 $), Oh Joy Accent Table (100 $), Mobilier TOV Hanny Green Velvet Sofa ($ 1126)

o canapea colorată? Dacă sunteți în căutarea de mai multe idei, urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe sfaturi și inspo.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.