3 Motive De ce ai nevoie de o haină Această scădere

3 Motive De ce ai nevoie de o haină Această scădere

Tony Robbins's Top 10 Rules For Success (@TonyRobbins) (Aprilie 2019).

Anonim

Fiecare dulap bine rotunjit are cateva piese aruncabile (citite: fetițe de stil de fată) pe care le puteți întoarce din când în când, când conundrumele dulapului încep să-și înapoieze capul urât. Cămășile de culoare albă, jachetele de piele și denimul de zi cu zi se numără ca parte a echipajului MVP din dulap, dar există o singură piesă care credem că merită un pic mai mult stil: bagajele încercate și adevărate (tricou + jachetă, duh). La fel de versatilă ca și jacheta goi-denim, dar cu o margine dificilă, înfundată, topperul atemporal are o putere sartorială serioasă, echilibru și un contrast minunat cu ansamblurile centrate pe elementele de bază ale dulapului și pe piesele de declarații. În această săptămână, rezoluțiile de stil vă arată trei modalități ușoare de a reîmprospăta acea relație de dragoste cu acest număr inspirat de militari, luând-o de la birou până la serviciu cu ușurință fără efort.

Să fim reali - petreceți o mulțime de timp la birou, deci de ce să rezolvăm blasé duds care nu fac nimic pentru jocul #OOTD? Afacerea casuală și HR adecvată nu trebuie să însemne alunecarea într-un costum de tip pinstripe (deși ar fi o mișcare incredibil de pe trend pentru a trage ATM); există atât de multe moduri de a vă face pe fetița voastră și de a arăta și o parte din acea personalitate ucigașă. Cazul în punctul: obținerea de mai sus. Cadourile glitz, o bluză elegantă și gâtul de pisică arhitecturală sunt fundamentul unui ansamblu de excepție care atinge echilibrul final al chic-ului pregătit la locul de muncă și în stilul stradal. Schimbați pantalonii negri snoizi pentru pantalonii de piele care definesc panache și aruncați pe o jachetă utilă în locul blazerului preferat. În timp ce sunteți la ea, șanț tradiționale de lucru-fată tote pentru o geanta de găleată cu apel RN.

și alte povești Bridă de căprioară brodată cu bumbac ($ 95) + bluză cu maneci din mână ($ 60), pantaloni din piele H & M ($ 349), cercei Stella înapoi cu buzunare ($ 155) ($ 16), Mango Leather Appliqué Bag ($ 80), Machiaj de lapte Lip + Cheek Color in Swish ($ 24)

Suntem în misiune să batem bodycon și LBD din locul lor de prestigiu în geniul dvs. GNO. De ce? Exista doar prea multe alte optiuni disponibile in acel moment pentru a pastra aceleasi dudi obositi in mod repetat. Uită-te la rece-fete standbys ca culottes metalice și bodysuits sassy la sol după-hours getup în stil pictograma teritoriu, apoi du-te în oraș cu extras modern glitzy pentru un indiciu de dans-regina margine. Și dacă jachetele de piele de căprioară și piele sunt semnătura dvs. pentru șocurile de noapte târzii, mergeți dincolo de zona dvs. de confort și aruncați pe o haină înainte de a ieși la ușă pentru acea doză foarte necesară.

și alte povestiri Bumbac-Twill Structurat cămașă ($ 95) + H & M Bodysuit cu Lacing ($ 25), Zara Flowing Pantaloni Cropped ($ 30), Topshop Rich Satin curea Sandale (85 dolari), BaubleBar picături Niagra Bomboane din ametist Rock ($ 48), Tarte Tarteist Cream mat de vopsea de buze in haină ($ 20), Fay Andrada Rysty Hi Ring ($ 150)

Luați în considerare o șachetată o componentă esențială pentru dulapul dvs. de toamnă.Modul nostru preferat de a-l purta: alături de flirt, femininul se separă, ca și această rochie cu rochie, pentru a crea un efect subtil al epocii grunge. Pentru un extra-it appeal de fata, aluneca intr-un set de adidași declarație și începe de stratificare pe pistă-gata extra (gândiți-vă: sac de top-mâner geam și răsărit de soare transversală bara). Odată cu tremurul de scufundare pe marginea devenirii normale, accesoriile aderente sunt esențiale, așa că adăugați această bomboană de culoarea fulgi de ovăz în sacul dvs. swag stat.

și alte povestiri Bumbac-Twill Structurat cămașă ($ 95) + Madewell silk Moonshade Maxi rochie în Palmflower (188 dolari), O ceas și duș Lys în alb (360 dolari), Zara Mini Split Suede Crossbody Bag ($ 50), Herschel de aprovizionare Co. Elmer Beanie ($ 20), pachetul Zara Geometric Choker ($ 23), acoperișul Gal Galben este pe sârmă (20 $)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.