3 Modalități de a hacka zboruri internaționale ieftine

3 Modalități de a hacka zboruri internaționale ieftine

Calatoreste ieftin la Milano (Martie 2019).

Anonim

Este destul de ușor să găsești pe cineva care apreciază modalități ușoare de a călători mai mult, mai ales atunci când ei vă ajută de asemenea să economisiți sume nebune de bani destinații din întreaga lume. Așa că, în mod natural, iubitorii de călătorii care sunt fascinați de "hacking-ul de zbor", ne-am îndreptat către fondatorul Yore Oyster, Jordan Bishop, pentru a afla câteva trucuri pentru găsirea unor zboruri ieftine ieftine (cum ar fi Singapore în LA pentru 75 USD. Nu numai că Jordan și-a construit afacerea super cool cu ​​know-how-ul său de expert în călătorii, dar personal a călătorit odată în întreaga lume în șase continente diferite, cu un singur bilet care costa doar o mie de dolari. Parcurgeți-vă pentru cele trei secrete principale de economisire a banilor, înainte de a vă rezerva următorul zbor.

Tarifele de eroare sunt pietrele care nu pot fi pierdute, care rezultă atunci când o companie aeriană face o greșeală, iar prețurile de zbor pot fi atât de scăzute, încât este literalmente de necrezut (SF în Islanda cu 99 $ fiecare fel …). Când am întrebat care dintre motoarele de căutare și site-urile pe care ar trebui să le începem să monitorizăm, cum ar fi șoimii, Jordan spune: "Aș recomanda doar una: Secret Flying. Acestea sunt întotdeauna printre primele site-uri care publică știri despre tarifele de eroare și fac o treabă foarte bună de curățare a unor oferte de zbor excepționale, în timp ce ignoră tot zgomotul. "Deși poți opta pentru a primi e-mailuri, Jordan jură prin notificări tweet @SecretFlying pentru furie și oferte de până la minut. Începeți să urmați ACUM să rămâneți în alertă.

Cu cât este mai mare fereastra de călătorie, cu atât mai mare este șansa ta de a obține o afacere minunată! Deși bateți cu biletele cu 60-90 de zile înainte de zborul internațional este o regulă bună, cumpărarea prea devreme înseamnă că veți pierde tarifele promoționale. Cumpărând prea târziu, totuși, înseamnă că ați putea fi dor de cele mai bune oferte în schimb. Iordania spune: "Dacă datele și destinațiile dvs. sunt flexibile - ca și cum ați putea pleca în orice zi în această săptămână, în loc să vă zburați vineri seara - fereastra de achiziție de aur de 60-90 de zile devine mult mai puțin importantă. "Deci, dacă nu ați găsit o afacere cu câteva luni înainte de zborul dvs., dar timpul vostru este înclinabil, poate că merită să așteptați acea promoție extraordinară de promoție înainte să faceți clic pentru a cumpăra.

Deși scopul tău final ar fi să ajungi la Paris, hacking-ul celei mai bune bilete de avion poate necesita o scurtă oprire într-un oraș din apropiere. De acolo, Iordan spune: "Conectează-te cu un zbor intern, care poate fi făcut pentru mai puțin de 50 de dolari în majoritatea țărilor. "Flying în acest fel vă oferă ocazia uimitoare de a vedea alte locuri, deci fiți strategici atunci când vă gândiți la opririle dvs. și la timpul pe care va trebui să-l explorați. Dacă este făcută bine, oprirea dvs. poate fi o a doua călătorie (sau a treia) în sine.

Și dacă toate astea sună prea simplu? "Asta pentru că este," spune Jordan. Deși Yore Oyster utilizează tehnici avansate pentru a ajuta oamenii să economisească 20-50% din zborurile internaționale, jura că aceste trei sfaturi vă vor face să vă distrați în timp util.

Încercați să folosiți sfaturile lui Jordan? Care este destinația ta de vis? Spuneți-ne pe Twitter @ 111 !