Cum să faci o propunere o fată frumoasă în 2019

Cum să faci o propunere o fată frumoasă în 2019

Alessio Marco / Povestea Mea (Official Video) © 2019 / █▬█ █ ▀█▀ (Iulie 2019).

Anonim

Relațiile au atins stadiul dezvoltării viitoare și a sosit momentul să se facă o propunere de căsătorie prietenei mele. Și ar trebui să fie făcut cât mai frumos și mai eficient posibil - de fapt, acest moment va fi decisiv în viața ta, iar amintirile vor rămâne pentru tot restul vieții tale.

instrucție

1

Un atribut indispensabil al unei propuneri minunate de căsătorie este un inel de logodnă pe care un bărbat îl prezintă iubitului său. Achiziția trebuie să aibă grijă în avans. Inelul nu trebuie să fie inutil masiv și fantezist (după nuntă, inele de logodnă sunt de obicei purtate pe același deget cu nunta), clasicul genului este de aur cu un diamant destul de mare sau mai multe pietre mai mici. Dar sunt posibile și opțiuni, în funcție de gusturile fetiței și de bogăția materială a mirelui. Înainte de a cumpăra, este necesar să aflați exact dimensiunea inelelor pe care fetița o poartă pe degetul inelului: o bijuterie neadecvată poate transforma angajamentul într-o farsă.

2

Alegeți data. Ziua ofertei ar trebui să fie memorabilă și ar trebui să puteți marca în mod corespunzător acest eveniment. Sărbătorile tradiționale romantice sunt potrivite pentru acest lucru - cum ar fi, de exemplu, Ziua Îndrăgostiților, aniversări de evenimente semnificative pentru povestea ta de dragoste, puteți face o ofertă pe o fabulosă Revelion. Dacă sunteți invitați la o nuntă cu prietenii în viitorul apropiat, această sărbătoare a iubirii triumfătoare poate fi, de asemenea, o ocazie bună pentru o propunere de căsătorie. O opțiune excelentă - și o vacanță comună planificată, pentru călătoriile pline de impresii și emoții va fi un fundal favorabil pentru vacanța dumneavoastră. Dar, dacă nu există un motiv potrivit, nu ar trebui să amânați data ofertei mult timp, mai ales dacă fetița îl așteaptă deja clar de la dumneavoastră. La urma urmei, un anturaj romantic poate fi creat independent, iar luni de așteptare în zadar poate duce la faptul că iubitul tău va fi dezamăgit în relație.

3

Gândiți-vă la situația în care doriți să faceți o prietenă o propunere de căsătorie. Mai întâi de toate, ar trebui să fii călăuzit de caracterul iubirii tale - dacă este o fată secretă și retrasă, este mai bine să o faci în particular, într-un cadru intim. Dacă vă place să fiți mereu centrul atenției - confesiunile și opțiunile publice, atunci când o fată își poate împărți imediat bucuria cu prietenii ei, ar fi potrivită. Persoana sentimentală va fi mulțumită de propunerea în anturajul clasic romantic, extravagant - orice mișcare non-standard.

4

Dacă doriți să faceți o ofertă într-un cadru intim - o cină romantică în casă este perfectă pentru asta. Lumanari, sampanie, flori.

Sau un mic dejun ușor, servit frumos și servit îndrăgit chiar în pat. Care este opțiunea bună "acasă" - dacă o fată răspunde "da", puteți continua concediul într-un mod logic și natural cu jocuri de dragoste. Pentru simplitatea sa, această opțiune necesită pregătire atentă - peste tot ar trebui să existe curățenie, frumusețe și, bineînțeles, aspectul mirelui ar trebui să fie "în par", nu sunt permise tricouri întinse sau obrajii neșters. Atunci când pronunți cuvintele prețuite, este mai bine să stai pe un genunchi - întotdeauna o impresie bună.

5

Este la fel de frumos să faceți o propunere tete-a-tete în timpul unei plimbări comune în oraș sau într-o excursie de vacanță. Principalul lucru - de a alege un loc cu o dispoziție adecvată. Puntea de observare cu vedere la orașul de seară, la mare în zori sau la apus, prima dată, un parc umbros, o telecabină sau o roată de vizionare.

Locul ar trebui să fie neobișnuit și destul de impresionant, atunci va fi un decor vrednic pentru propunerea dvs. Gândiți-vă la cuvintele pe care le spuneți în prealabil. Cu toate acestea, dacă nu sunteți puternici în a scrie discursuri sau în momentul potrivit, frazele pregătite "au ieșit din cap" - este mai bine să vă limitați la o simplă, dar atât de dorită "Căsătoriți-mă!" sau "Sunteți de acord să fii soția mea?"

6

Aproape universal este versiunea "Hollywood" a propunerii - în timpul cina într-un restaurant. Aproape că nu necesită eforturi de pregătire, principalul lucru este să alegi o instituție cu o oprire corespunzătoare, solemnă și romantică. Personalul va avea grijă de restul. Dacă sunteți în contact și administrația restaurantului vă va întâlni - puteți specifica și alte "jetoane". Melodia preferată a prietenei tale, pe care orchestra o va juca la un moment dat, tortul "special" cu inscripția "Te iubesc", cutia cu inelul de la chelnerul de pe farfurie - toate acestea pot fi "evidenția" propunerii tale. Dacă o fată iubește publicitatea, iar în restaurant există o scenă cu un microfon - poți declara dragostea ei pentru ea de pe scenă, în fața tuturor celor prezenți.

7

Mărturisirea publică a iubirii unei fete este posibilă nu numai într-un restaurant, dar și în orice instituție unde există o scenă și un microfon, într-un club sau într-un partid prietenos zgomotos. relația ta și urmează în cele din urmă propoziția. Totuși, acest lucru se poate face numai dacă, în primul rând, sunteți ferm convins că este gata să spună imediat "da", altfel veți pune fetița într-o poziție ciudată. Cea de-a doua condiție este capacitatea dvs. de a rămâne cu ușurință și în mod natural pe scenă și de a face "discursuri". În caz contrar, în loc de o ofertă spectaculoasă de mână și de inimă, o performanță uluită și incertă se va dovedi, și în loc să te admiri, fata va experimenta doar stânjenirea.

8

O altă versiune a propunerii mâinii și inimii în fața uimitului public este scena clasică "sub balconul iubitului". Sunați-o pe fată și rugați-o să se uite pe fereastră sau să meargă la balcon. În plus, pot exista mai multe opțiuni: serenadă (atât în ​​interpretarea dvs., cât și prin muzicieni invitați), efecte vizuale (de exemplu, o inimă aprinsă din lumânări arse, în centrul cărora stați cu un inel în mână), o inscripție pe asfalt "Be my wife", o mare companie a prietenilor tăi cu baloane în mâinile lor (ei vor zbura până la cer atunci când spune da) și altele asemenea. O astfel de propunere poate fi foarte spectaculoasă, dar trebuie să ne gândim la ce se va întâmpla după ce fata spune da. Dacă în acest moment, de exemplu, ea face o curățare de primăvară în apartament, îmbrăcată într-o treningură veche și după ofertă va trebui fie să vă invite la locul ei, fie să coboare și să se arunce în brațele mirelui - și nici una dintre variante nu este probabil nu va multumesc. Prin urmare, este necesar să excludem o astfel de evoluție a evenimentelor. Cel mai bine este să aranjați o "scenă sub balcon" fie atunci când fata vă așteaptă să vizitați, fie când sunteți gata să mergeți undeva împreună - și v-ați promis că vă veți duce pe iubitul tău de acasă.

Articol relevant

Cat de romantic este sa faci o propunere de casatorie