Cum să înregistrați o căsătorie în 2017

Cum să înregistrați o căsătorie în 2017

Adrian Minune - Despacito (Nunta Sali Rosiori 2017) (Iulie 2019).

Anonim

Mai devreme sau mai târziu, fetița și băiatul de huligan, deja maturizat, vor lua o decizie voluntară reciprocă de a se lega de căsătorie. Într-o vară frumoasă, și poate o toamnă de aur, o nunta zgomotoasă va străpunge orașul.


Nunta - termenul pentru unirea a două persoane, cunoscut mai popular. Dar, înainte de nunta, este necesar să se respecte anumite formalități juridice pentru a se înregistra căsătoria în conformitate cu canoanele legii. Aici este o foaie ieftină pentru viitorii nou-veniți:  1. Mai întâi de toate, trebuie să vă gândiți din nou la decizia dvs., pentru a vă determina cu exactitate loialitatea.

  2. În orice oraș există mai multe departamente ale registratorului, trebuie să alegeți care departament va produce înregistrarea.

  3. Pentru a înregistra o căsătorie, trebuie să depuneți o cerere în registru, cu cel puțin o lună înainte de data preconizată, în forma prescrisă, care conține informații personale (vârstă, ați fost deja căsătorit, aveți copii, detalii despre pașaport)

  4. În aceeași zi, puteți consulta angajații biroului de înregistrare cu privire la serviciile furnizate (fotografiere, alcool, suport pentru fundal etc.).

  5. Împreună cu depunerea cererii, biroul de înregistrare vă va solicita să prezentați următoarele documente: pașapoartele dvs.; dacă căsătoria cu tine sau cu viitorul tău soț nu este prima, atunci trebuie să furnizezi și alte documente care confirmă dizolvarea căsătoriei sau moartea soțului / soției.

  6. Pentru înregistrarea de stat a căsătoriei, trebuie să plătiți o taxă de stat în cuantumul stabilit de Codul Fiscal al Federației Ruse, apoi atașați chitanța de plată la cerere.

  7. După depunerea tuturor documentelor necesare, dvs. și viitorul soț veți avea o lună înainte de data stabilită. Din motive întemeiate, puteți fi pictat în ziua aplicării sau în orice altă zi în timpul lunii pe care o alegeți: o călătorie lungă, sarcină sau un copil. De asemenea, înregistrarea în aceeași zi este posibilă dacă există o amenințare la adresa vieții dvs.

Cu o lună înainte de data la care sa făcut o dezbatere, sunteți sigur de intențiile dvs.? Destul de des, viitorii soți luminează de data aceasta la certuri incomprehensibile și clarifică relația legată de desfășurarea unei celebrări viitoare. Iar alții, dimpotrivă, iau cu mare entuziasm planificarea unui eveniment viitor - alegerea martorilor, întocmirea unei liste de oaspeți, rezervarea unei săli de banchet, gânduri lungi și căutarea unor rochii pentru viitorii soți și alte probleme organizatorice (procesarea nunții, participarea toastmasterului, comandarea unui buchet).