Cum să înveți un copil să se târască

Cum să înveți un copil să se târască

Antrenament - Mersul de-a busilea (ep 2) //Training - Crawling forwoard // Issabella(ep 2) (Iulie 2019).

Anonim

Fericirea mult așteptată a venit în casă - a apărut o mică floare de viață. Iar cele mai interesante lucruri așteaptă părinții tineri înainte. Și după un timp, aproximativ șase luni sau puțin mai târziu, trebuie să-i înveți pe copil să se târască și apoi să ia primii pași mici. Crawlingul este foarte util pentru copil - există o întărire a multor grupuri musculare. Spatele, picioarele, umărul, coloana vertebrală sunt pregătite pentru mersul pe jos.

De regulă, copiii înșiși încep să se târască, dar dacă nu pot, atunci trebuie să încercăm să ne ajutăm. În acest caz, consultarea unui specialist nu va face nici rău. Va fi bine dacă această activitate este plăcută de copil. Atunci va fi o plăcere să te târăsc.
Toată lumea știe că nu toți copiii se târăște, unii încep să meargă, ocolind cu crawlere. Dar acestea sunt dor de cea mai importantă etapă, în acest caz, trebuie să depuneți eforturi pentru a vă asigura că bebelușul dvs. continuă să se târască.
În copilărie, toți copiii sunt foarte curioși. Puneți bebelușul pe burtă, de preferință pe covor sau așezați ceva moale și în fața lui o jucărie. Copilul a tras-o imediat. Treceți treptat jucăria mai departe și mai departe - copilul va învăța să se miște, să se miște spre țelul său. Copilul trebuie să-și miște picioarele și brațele. Puteți ajuta doar în anumite cazuri să mențineți echilibrul. Repetați aceste exerciții zilnic, puțin câte puțin și cu jucării diferite. Păstrați toate jucăriile pe rafturile inferioare, astfel încât micuțul dvs. să le poată ajunge fără probleme.
Poți să te exersezi cu mingea. Puneți bebelușul pe burtă. Apoi încet, mișcați mingea înainte, când mânerele ajung la podea, înclinați mingea înapoi pentru a obține picioarele la podea. Asemenea sau alte exerciții cu mingea sunt foarte utile dacă copilul însuși nu se poate încă accesa cu crawlere. Aceasta este așa-numita etapă pregătitoare la care copilul învață să descopere palmele, să îndoaie picioarele după cum este necesar.
Împreună cu bebelușul, invitați un alt copil mai mic, de exemplu. Deci poți vedea totul cu ochii tăi. Nu lăsați copilul nesupravegheat, întotdeauna să fiți aproape. Păstrați camera în care copilul se târăște curat, astfel încât să nu respire praful. Ascundeți toate obiectele periculoase din acesta, conectați toate prizele cu prize, scoateți toate inutile din rafturile inferioare.
Dar dacă copilul nu reușește, nu vă disperați, dar nu renunțați la încercarea de a vă ajuta copilul și, mai devreme sau mai târziu, veți putea învăța copilul să se târască. În cele din urmă, copilul învață totul. Instincturile se vor face cunoscute și vă vor spune ce și cum să faceți. Și în curând, copilul vostru ți-a inundat fericit picioarele.