Cum să pui un copil: calea ușoară

Cum să pui un copil: calea ușoară

cum se naste un copil pe cale naturala (Iulie 2019).

Anonim

Există opinii diferite cu privire la copiii rătăciți. Femeile din generația mai în vârstă consideră că este necesar să înțepați un nou-născut pur și simplu, astfel încât picioarele bebelușului să fie egale, iar mamele tinere, dimpotrivă, consideră că împrăștierea îi privează copilul de dezvoltarea motorie.


Deci, după ce a ieșit în "lumină", ​​copilul intră într-un spațiu deschis, care nu-i este cunoscut, și începe să se rătăcească brusc cu picioarele și brațele pentru a le odihni împotriva pereților uterului mamei, așa cum este obișnuit cu îmbrățișările apropiate. Și din moment ce acest lucru nu se întâmplă, atunci copilul are o panică. Prin urmare, pentru a readuce copilul la confort, îl învârteau. Există două moduri de a se învârti: învârtiți strâns și liberi. Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre ei.
Primul mod de a învârti un copil este necesar, în special în primele zece zile ale vieții sale. Îndepărtați bebelușul pe o suprafață plană. Pentru aceasta, poartă o vestă cu mâneci cusute, după ce scutecul este pliat cu un colț și capul copilului este acoperit cu un colț de scutece. Cu capătul liber al scutecului, trebuie să apăsați mânerul unui bebeluș la vițel și să treceți sub acest capăt sub copil. Aceleași acțiuni trebuie efectuate cu cel de-al doilea capăt al scutecului, numai în direcția opusă. După aceasta, bebelușul trebuie să fie înfășurat în cel de-al doilea scutec sub gât, iar sub fundul lui să se pună pânză de ulei. Un copil poate fi acoperit cu o pătură deasupra.
Pentru a învârti un copil după zece zile de viață este necesar pentru a doua metodă de înfășurare. Pentru a face acest lucru, puneți un scutec de tifon pliat într-un triunghi peste scutecul de flanelă. Apoi au pus copilul într-o vesta subțire, cusăturile care ar trebui să fie afară, iar incizia din spate, deasupra ei, au pus a doua vesta densă cu tăietura înainte și au pus-o pe scutec. În acest caz, marginea superioară a scutecului ar trebui să ajungă la axile copilului, iar partea inferioară a spatelui ar trebui să atingă scutecul. Marginea inferioară a scutecului este înfășurată între picioarele copilului, acoperită pe burtă cu capătul din stânga și apoi pe dreapta. Pe vârful scutecului, au pus un alt scutec, care este pliat de 8 ori într-un dreptunghi. Patul înfășurat pe partea stângă a scutecului, apoi pe cel din așa-numitul "tub". Rotiți marginea inferioară, îndoiți-o înainte și în sus, iar marginile laterale sunt ascunse în spatele lor. Toate pliurile sunt netezite astfel încât să nu provoace neplăceri copilului, în timp ce mânerele acestuia rămân libere.

  • Cum să înfășurați un copil, veți învăța modalități în articol