Cum să planificați o primă dată

Cum să planificați o primă dată

20 Cosas Que Ver y Hacer en Roma, Italia Guía Turística (Iulie 2019).

Anonim

Prima dată este o problemă serioasă și responsabilă. Mult depinde de el. Cine știe, poate că această fată este singura ta jumătate din lumea asta. Prima dată nu tolerează spontaneitatea și graba, este mai bine să planifici totul în avans, astfel încât impresia să rămână pentru viață.


Mai întâi trebuie să decideți asupra intereselor. Dacă, de exemplu, ambele sporturi de dragoste, atunci de ce nu te duci la un meci sau nu să ia parte la joc? Dacă este o fată romantică și foarte feminină, atunci probabil că este bine să începeți cu cina la un restaurant frumos și confortabil.
Care este plusul de date active (ca în cazul unui meci) este, în primul rând, absența plictiselii la o dată și, în al doilea rând, absența tăcerii ciudate, când brusc amândoi au tăcut și nu știu despre ce să vorbim în continuare. În plus, o astfel de dată poate fi amintită nu numai de impresiile dvs., ci și de impresiile evenimentului la care ați adus-o pe fată. Sunați-o, de exemplu, la un concert sau la un festival în care joacă formația preferată, mergeți cu ea la un atelier interesant.
Dacă alegerea dvs. încă mai cădea pentru cină într-un restaurant, atunci mai întâi învățați despre preferințele gustului fetei. Dintr-o dată este vegetariană sau preferă doar o bucătărie specială. Înainte de a lua fata la restaurant, ar trebui să mergeți acolo în avans, să priviți prin meniu, lista de vinuri și să încercați mai multe feluri de mâncare, astfel încât să nu vă roșiți atunci când sunteți aruncați în față: "Ugh, ce fel de murdărie?". Rezervați și o masă în avans.
În ajunul zilei, apelați-o și specificați din nou ora și locul. În ziua evenimentului în sine, nu întârzia, dar nu fi indignat dacă fata se întârzie cu ea însăși. Ar trebui să o facă.
Ei bine, atunci totul depinde de carisma ta și de capacitatea de a cuceri inima fetei.

  • Prima dată: primul pas spre cunoașterea psihologiei masculine în 2019