Cum să-i sugerați oaspeților că este timpul să plece

Cum să-i sugerați oaspeților că este timpul să plece

Kosmos_ The Reconnection în Serbia, Dr. Eric Pearl (Rekonekcija dr Erik Perl) (Iulie 2019).

Anonim

Dacă temperamentul tău este similar temperamentului Rabbit din desenul Winnie the Pooh (adică educația ta nu îți permite nici măcar să-i sugerați oaspeților care s-au așezat că este timpul să se ducă acasă, dragi, să se împrăștie), atunci există mai multe moduri de a face asta fără a răni modestia ta.


În primul rând, aflați cum să controlați cantitatea de alcool din casă. Dacă intenționați să îngrijiți oaspeții în aproximativ o oră, atunci alcoolul ar trebui să fie suficient pentru exact acest moment. Și asigurați-vă că un oaspete deosebit de fricos nu fuge pentru o porțiune suplimentară a pompierului.
O masă aproape goală funcționează aproape în același mod ca și topirea treptată a alcoolului. După ce se termină ceva, scoateți placa din masă și nu aduceți aditivi. În plus, o masă goală este, de asemenea, un indiciu de apropiere de ceai, după care se obișnuiește să plece.
Dacă acest lucru nu a funcționat, va trebui să recurgeți la cuvinte. Pe lângă astfel de expresii magice precum "bine, mulțumesc pentru oprirea", "ați stat bine, da?". Există încă un cuvânt magic "rotunjit". Principalul ei avantaj este că nu arată fără tact. Împreună cu el totul devine clar, fără o ofensă. Utilizați aceste trucuri inteligente, iar oaspeții dvs. nu vor rămâne blocați în ușă pentru că "au mai rămas puțin".