Cum să-mi cer scuze tipului

Cum să-mi cer scuze tipului

Tutorial Photoshop: Cum sa schimbi culoarea pielii [IN LIMBA ROMANA] (Iulie 2019).

Anonim

Este ușor să ofensezi un iubit și este greu să cerem iertare. Mândria bărbaților este uneori chiar mai vulnerabilă decât cea a femeilor. Cum îți poți cere scuze unui tip pentru ca nu numai să ai iertare, dar și să faci acest moment memorabil, nu doar din cauza unei dispute?
Există mai multe modalități de a cere iertare. În funcție de situația și de severitatea vinovăției, depinde de dumneavoastră să cereți imediat iertare sau mai bine să vă lăsați să se liniștească.

instrucție

1

Doar veniți și, de preferință, căutați în ochii voștri, cereți iertare, explicând în detaliu ce este vina.
Poți să-ți săruți un tip până vei fi iertat. Puneți mici note cu regrete în geantă sau buzunare. Scrieți un SMS cerând iertare și asigurări ale sentimentelor voastre.

2

Nimeni nu a anulat calea către inima masculină prin stomac. Pregătiți felul de mâncare preferat sau un desert original. Coaceți tortul în forma limbii și etichetei: "Iartă-i pe vorbitor!".

3

Puteți aranja să vă invitați să vizitați o companie, dacă jumătatea dvs. evită întâlnirea cu dvs. Și deja acolo pentru ai cere iertare, atunci când prietenii tăi avertizați în prealabil te vor lăsa în pace.

4

Romanții pot:
- Comandați o limuzină ca o cerere de iertare, așa că a luat prietenul tău la locul de muncă. Nu uita să-l avertizezi.
- Legați-vă o panglică frumoasă cu un arc uriaș și apare pe prag cu un afișier: "Iartă-mă!" și cel mai regretabil fel.
- Dă-i un cadou pe care îl visase de mult.
- Dă-i o cutie cu fanta, pe care o va trage una pe zi și vei fi obligat să o faci. Doar imaginația ta poate limita conținutul fantasmului.

5

Trimite-i o sticlă de șampanie și un coș de fructe, lipind o notă pe care ți-o cereți scuze seara personal.

Sfat bun

Dar cel mai important lucru cu toate aceste trucuri, în speranța de a obține o iertare de la un tip - nu uitați că trebuie să vă cereți scuze sincer și să nu-i deranjați pe cei dragi de dvs.