Cum să seduci o prietena

Cum să seduci o prietena

Cum sa NU iei un refuz | Cum ne testeaza femeile (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ai o prietena lungă și ai început să simți ceva mai mult pentru ea decât o prietenie, încercați să câștigați dispoziția ei feminină. Utilizați mai multe moduri de seducție, dintre care unul, fără îndoială, vă va potrivi.

instrucție

1

Dacă aveți destul curaj - faceți-o corect: spuneți-vă prietenului în față că simțiți pentru ea.

2

După recunoaștere, așteptați un timp. Dă-i șansa prietenului tău să se obișnuiască cu noile informații și, în câteva săptămâni, să o invite la o ceașcă de ceai pentru a vorbi pe diverse subiecte. Discutați despre un subiect de dragoste sau seducție într-o conversație și întrebați-o pe fată ce să facă pentru a câștiga atenția unei anumite femei atractive.

3

Vorbiți cât mai abstracționat de la situație și vagă - aceasta va permite fetei să distragă atenția de la anumite imagini și să vă ofere sfaturi interesante pe care le puteți folosi ulterior.

4

Utilizați intonări misterioase în vorbire, lăsați-o pe fată să înțeleagă subconstient că este foarte asemănătoare cu o anumită doamnă despre care ar trebui să vorbești. Puteți chiar să descrie aspectul ei, astfel încât ea seamănă cu aspectul prietenei tale.

5

Dacă metoda nu a funcționat și prietenul nu ți-a înțeles sugestiile sau pur și simplu nu a vrut să cedezi, încearcă să joci pe sentimentele ei - să dispară pentru o lungă perioadă de timp și să nu dai semne de viață.

6

Nu încercați să o contactați, nu scrieți și nu sunați. În această perioadă, încercați să vă schimbați viața, să vă modificați aspectul, astfel încât schimbările pentru prietenul dvs. să fie vizibile după o nouă întâlnire. După un timp, vă va fi dor de tine și apoi veți vedea din nou - un prieten ar trebui să vadă o persoană nouă în tine.

Sfat bun

Dacă niciuna dintre metodele de atragere a atenției vechii iubite nu funcționează - nu încercați să atingeți iubirea împotriva voinței ei și să încercați să începeți o nouă viață și să întâlniți o altă fată pentru o nouă relație. Încercările de a le obține de la un prieten, dacă nu dorește acest lucru, pot duce la ruperea finală a oricărei prietenii - dacă nu o doriți, salvați prietenia și începeți o relație cu o altă persoană.