Cum să vă ascundeți sentimentele

Cum să vă ascundeți sentimentele

11 motive pentru care un bărbat bun nu te va înşela niciodata. Barbatul perfect | Eu stiu TV (Iulie 2019).

Anonim

Pentru a păstra o expresie impenetrabilă a feței în cele mai extreme situații, numai cercetătorii profesioniști și filosofii care au renunțat la preocupările pământești pot face acest lucru. Cu toate acestea, abilitățile acestei arte fac viața mai ușoară și pentru oamenii obișnuiți.

instrucție

1

Motivația. O persoană trebuie să fie în mod clar conștientă de motivele pentru care încearcă să-și ascundă lumea interioară de ceilalți. Poate că aceasta este rușinea unui perfecționist care nu dorește ca alții să știe despre slăbiciunile sale. Poate că această dorință de a se proteja de atacurile altora. Poate că persoana pur și simplu nu știe să-și demonstreze emoțiile, nu au învățat familia să vorbească despre nevoile și sentimentele lor. Dupa intelegerea motivelor, o persoana se poate intoarce la un psihoterapeut cu o cerere de a-i ajuta sa-si articuleze sentimentele, nevoile, dorintele si visele sale cat mai bine posibil.

2

Alegeți o mască. Pentru a vă înțelege într-o echipă dificilă, uneori trebuie să purtați o mască. De exemplu, "femeie puternică" sau "diplomat", "sufletul companiei" sau "inteligent fără conflicte". Doar persoana în sine știe care dintre aceste imagini este cea mai convenabilă pentru el, își întâlnește temperamentul și nevoile interioare: să consoleze, să fie utile sau să simtă aprobarea celorlalți. Este important să rețineți că uneori măștile aderă la piele. Suntem ceea ce dorim să apară.

3

Relaxați-vă mintea. Dacă o persoană trebuie să-și blocheze emoțiile într-o anumită situație (examen, interviu, scandal în familie), atunci ar trebui să folosiți tehnici dovedite. Acestea pot fi fraze care ne relaxează în mod special mintea. De exemplu, "Această barcă este goală", "Nu este nimic meritat răzbunare". Sau "meditație expresă" - scufundarea în mirosul unei flori, parfum, ulei aromatic. Imaginați-vă cum vă înconjoară mirosul, cum ar fi cea mai puternică armură a lumii? Hai!

4

Fixarea pe străin. Concentrându-se pe respirație, o persoană se oprește concentrându-se pe emotiile negative. Uitându-se la cerceii șefului, muncitorul trece mai multă trucuri peste urechile ei. Destul de util este metoda de vizualizare a emoțiilor lor. De exemplu, vă puteți imagina furia voastră ca niște fluxuri de foc care trec prin voi, fără a arde inima. Vă puteți imagina în lacul senin de vară, în care interlocutorul aruncă pietre. O stropire moale, cercurile divergente și din nou o tăcere senină.

5

Câștigă vampirul. Dacă o persoană intenționează în mod deliberat să aveți emoții negative (provoacă o cădere, pune presiune asupra unui punct de sânge, umilește oamenii dragi), atunci trebuie să înțelegeți că este hotărât să vă încălzească focul, să strige, să vă elibereze emoțiile negative. Trebuie să ne punem întrebarea: "De ce hrănesc un vampir cu sângele meu? De ce am nevoie de asta?" Și să începi să-i răspunzi frumos, politicos și calm. Vă puteți imagina și cum vă alimentați murăturile sau eclairul "vampir". Iar el întoarce ochii și nu înțelege unde este mâncarea obișnuită.

6

Ține minte paradoxul. Noi mentinem calmul in timp ce ne aflam in control. Și controlați situația, menținând în același timp calmul. Este important să ne simțim în acest punct de echilibru și să punem cu blândețe, dar politicos pe oricine încearcă să ne scoată din noi înșine.

Sfat bun

O persoană cu un sistem nervos deranjat este o gustare preferată de cad, scandal și provocator. Dacă există semne de muncă excesivă, nevroză și alte tulburări, merită să ne contactați un neurolog.

  • ascunde sentimentele