Cum să știți că vă place un om

Cum să știți că vă place un om

Să știți că boala secolului XXI, pentru că toată lumea crede că este cancerul - Parintele Calistrat (Iulie 2019).

Anonim

Fiecare femeie ar dori să citească gândurile bărbaților. Cu toate acestea, până în prezent, această dorință rămâne un vis. Cum de a determina dacă vă place un bărbat? Limbajul semnelor vine la salvare. Chiar și cel mai matur om nu-și poate ascunde simpatia, se reflectă în posturi, excursii și chiar expresii faciale.

Veți avea nevoie

  • Pentru a face acest lucru, va trebui să arătați puțină atenție într-o conversație cu un bărbat care vă place.

instrucție

1

Mai întâi de toate, acordați atenție comportamentului obiectului de studiu. Deseori, bărbații în astfel de cazuri încearcă să se separe de mulțime. Ei încep fie să se comporte foarte zgomotos, să-și smulgă brațele, fie să-și îndoaie brațele sau, dimpotrivă, să se apropie și să meargă în lateral. În plus, el poate arunca o privire clandestină sau chiar nerușinată în direcția voastră.

2

Acum încearcă să vorbești cu el. Uită-te cu atenție la expresia feței. Psihologii spun că dacă un bărbat îi place o femeie, atunci involuntar începe să ridice și să-și coboare sprâncenele.

3

Acum, acordați atenție poziției. Dacă obiectul este ușor îndoit de tine, atunci acesta este un semn sigur că îl atragi. Un om așezat cu siguranță va sta pe marginea scaunului ca să fie mai aproape de tine. Dacă el sta într-o poza, picioarele la picioare, atunci este chiar mai ușor să se determine simpatia. Piciorul superior va fi întotdeauna îndreptat spre obiectul atenției. Adesea, atunci când se ocupă de o femeie care îi place, un bărbat își pune mâinile pe centură sau șolduri, concentrându-se astfel pe forma sa fizică.

Fiți atenți

Dacă un bărbat ți-a oferit sacoul sau jacheta, atunci el încearcă să-și tragă teritoriul. Fiind de acord cu ajutorul lui, îi arătați tuturor celor din jur că sunteți deja ocupați.

Sfat bun

Strângerea unui pahar sau a altor obiecte rotunde cu mâinile arată și simpatia unui bărbat.

  • dacă un om vă oferă ajutorul lui