Cum de a surprinde un soț

Cum de a surprinde un soț

Alex Iova și Sonia Caragea se sărută pasional (Iulie 2019).

Anonim

Monotonia nu numai că poate strica, ci și ucide relația. O femeie ar trebui să fie suficient de înțeleaptă pentru a împiedica relația să devină o rutină. Amintiți-vă magia întâmplărilor dvs. și încercați să vă asigurați că romantismul este întotdeauna prezent în viața voastră.

Veți avea nevoie

  • - experiență proprie
  • - exemple de prieteni

instrucție

1

Surprindeți-vă soțul fără niciun motiv. De exemplu, trimiteți în mod neașteptat un mesaj text cu o declarație de dragoste, creați un disc pentru el cu cântecele trupei sale preferate sau creați un cadru pentru el cu cele mai bune fotografii ale cuplului. Lucrurile drăguțe sunt uneori mult mai valoroase decât darurile scumpe.

2

Păstrați secretul. Nu lăsa soțul să vă vadă că vă scoate machiajul, vă radeți picioarele sau faceți o baie. Pentru un soț, ar trebui să rămâi întotdeauna un mister. Amintiți-vă că orice detaliu poate distruge relațiile.

3

Luați-l prin surprindere. Acest lucru îi va arăta că încă mai are multe de învățat despre tine. De exemplu, surprinde-l cu faptul că unul dintre disputele tale termini brusc cu un sărut. Este important ca sotul tău să nu creadă că știe de la sine cum reacționezi la anumite lucruri.

4

Nu petreceți weekendul la fel. În loc de o excursie previzibilă la cinema, ajungeți la un restaurant confortabil, în loc de excursia obișnuită la teatru, mergeți la un picnic cu prietenii etc. Într-un cuvânt, faceți ceva imprevizibil. Deci, relația ta va trece la un nou nivel.

5

Nu uitați că sexul este, de asemenea, foarte important. Descoperiți noile poziții, faceți dragoste într-un loc neobișnuit, surprindeți soțul / soția cu haine frumoase. Sexul ar trebui să fie o adevărată plăcere pentru tine.

6

Modificați pentru a fi întotdeauna diferit pentru soțul dvs. Experimentați cu haine, păr, machiaj. Lăsați soțul dvs. să știe că astăzi puteți fi o femeie de afaceri și mâine o fetiță blândă și emoționantă. Cu o astfel de femeie, un om nu se va plictisi niciodată.

  • "Faceți-l să se îndrăgostească", D. Enikeeva, 2001.