Sfat 1: Cum să faci un tip surpriză

Sfat 1: Cum să faci un tip surpriză

8 cadouri-cliseu pentru partenerul tau (Iulie 2019).

Anonim

Dragostea, grija, sensibilitatea sunt sentimente minunate. Iar când o femeie iubește cu adevărat, ea încearcă să arate acest sentiment în întregime. Și ce ar putea fi mai bine decât o surpriză pentru tipul tău preferat?

instrucție

1

Gândiți-vă mai întâi că în momentul de față puteți oferi celor dragi plăcerea maximă? Lăsați-l să fie chiar apariția dvs. bruscă la munca dvs. iubit cu scopul de a duce-l la un loc romantic pentru cină. Acest eveniment va da cu siguranță prietenului tău multe sentimente pozitive, ca să nu mai vorbim de mândria lui în fața colegilor săi.

2

Dacă stați împreună acasă, devine mult mai ușor să faceți surpriza preferată. Pregătește-i felul de mâncare preferat, surpriză cu o stripteuză senzuală sau cu o noapte pasională în pat, cu un preludiu uimitor. Și dacă vă vizitează o muză, scrieți o poezie colegului dvs. de suflet și o aruncați într-un plic în căsuța poștală. Trimite-l pe tipul pentru a verifica poșta - el va fi foarte plăcut surprins.

3

Dacă ați cumpărat un cadou pentru tânărul dvs. și doriți să îl prezentați într-un mod original, încercați să utilizați unul dintre următoarele sfaturi.

4

Dacă darul este mic, atașați-l în orice fel pe corpul dvs. și aruncați o rochie liberă pe partea de sus. Așteptați momentul potrivit și dezactivați mantia, prezentându-vă darul. Și pentru desert, dă-i-l pe tine. Va fi o surpriză de lungă durată.

5

A doua temă nu este nouă, dar încă mai are un loc. Plasați în întregul apartament mesaje care conțin indicii. Aceste sfaturi ar trebui să conducă în cele din urmă pe tip la cadou. Și pentru varietate și dragoste, oferiți câteva mesaje cu versuri senzuale sau cu declarații de dragoste.

6

Iar al treilea mod poate descuraja (într-un mod bun) orice om. Luați o cutie mare, de exemplu, dintr-un frigider sau o mașină de spălat. Afară, înfășurați cutia cu o hârtie frumoasă, dacă doriți, lipiți pe ea cele mai romantice fotografii comune. Legați o panglică, scrieți o notă mică, atașați-o la cutie într-un loc proeminent și ascundeți-o cu un cadou. Este posibil ca un efect mai mare să obțineți câteva baloane cu heliu sau cracare. Când iubitul tău se întoarce acasă, vede cutia și încearcă să o deschidă, nu va fi limită la surpriza și bucuria lui. Imaginați-vă că aruncați această cutie, eliberați imediat bile sau confetti de la biscuiți și dați-i tipului un cadou cu cuvinte blânde, sărut și îmbrățișări. O astfel de lungă perioadă de timp nu este uitată.

Articol relevant

Cum sa aranjezi o seara romantica iubita acasa

  • cum să faci un tip preferat frumos

Sfat 2: Cum să faci un iubit plăcut

Nu este nimic mai plăcut decât a da emoții pozitive persoanelor apropiate. Surprizele neașteptate vor ajuta la umplerea relației cu culori strălucitoare și vor provoca încântare în ochii a doua jumătate.

Om plăcut


O prietena sau o sotie iubitoare ar trebui sa o incante cu siguranta pe aleasa ei cu surprize placute neasteptate, pentru a aduce culori luminoase relatiei. Totul, desigur, depinde de caracterul și preferințele omului, dar se poate spune cu încredere că o cină delicioasă romantică va avea loc cu un bang. Pe masă ar trebui să fie mâncărurile sale preferate, iar în atmosferă se înalță note de sensibilitate, afecțiune și iubire. La sfârșitul serii, reprezentantul celui mai slab sex poate să-i ofere iubirii o surpriză pătrunzătoare, după ce sa gândit la o nouă lenjerie extravagantă.
Trebuie reținut faptul că bărbații sunt copii mari, pot fi ușor mulțumiți de cumpărarea unui disc cu un nou joc de calculator, un nou jumper sau bilete pentru un film mult așteptat într-un cinematograf. Aceste mici lucruri plăcute sunt o expresie a sentimentelor mari și un om, simțind acest lucru, va deveni și mai iubitor, mai atent și mai îngrijitor.

O femeie plăcută


Omul care a găsit a doua jumătate ar trebui să știe că nu sunt multe complimente. Orice cuvânt plăcut vorbit de prietena sau soția ta va provoca imediat un zâmbet și o mulțime de emoții pozitive. Și dacă adăugați o expresie cu un buchet de flori preferate, nu va exista nici o limită pentru a vă bucura!
Pentru a vă place o femeie, bineînțeles, puteți merge la magazin pentru a cumpăra imediat o rochie mult așteptată, geantă de mână, pantofi și cel mai bun lucru. Puteți continua plimbarea în restaurant la sunetele de muzică live și clinking de ochelari, dragă dvs. nu va uita niciodată o surpriză plăcută. Dacă un reprezentant de sex masculin nu are sprijin financiar - fără probleme, puteți face o femeie plăcut absolut liberă. De exemplu, sugerați o plimbare prin parc, povestit despre sentimentele dvs. și oferind cel mai modest buchet de flori. Cu cât un om va da mai des semne de atenție, cu atât mai des va simți atingerea mâinilor delicate de sex feminin.

Plăcut surprize


Dintre toate surprizele, cele mai plăcute și memorabile sunt cele pe care le așteaptă cei dragi. De exemplu, vă puteți bucura de o fată cu vouchere pentru vacanțe în străinătate sau cu un câine mic de care a visat mult timp. Va fi ușor să surprindeți un tip cu ajutorul unui nou obiect gadget pe care prietenii lui încă nu au avut timp să îl achiziționeze sau cu bilete la un concert al unui artist preferat. Cel mai valoros lucru dintr-o relație este atenția, nu contează cât de scumpe sunt surprizele plăcute, dar principalul lucru este că ele sunt sincere și spirituale.