Cum să cresc fetele în 2017

Cum să cresc fetele în 2017

Fetele dupa prima noapte de dragoste (Iulie 2019).

Anonim

Dorința de a dizolva o fată pentru sex este în mod natural în esența sa naturală. Dar un lucru de dorit, și altul - pentru a atinge dorit. Nu toate fetele sunt de acord sa doarma chiar si dupa o intalnire de sase luni. Pentru a aduce acest moment dulce mai aproape și a trage rapid o fecioară în pat, există multe moduri.

instrucție

1

Atacul sărut
Vă permite să vă creșteți fetele în prima zi de întâlnire. Alegeți frumusețea favorită, iar vânătoarea începe. Principalul lucru este să încerci imediat să te retragi: treci la o masă separată sau stai deoparte. Efectuarea unei conversații fascinante, atingerea discret a corpului fetei, inserarea complimentelor, excita interesul față de persoana dvs. Apoi, enervați un argument plin de umor despre un sărut și asigurați-vă că îl câștigați. Trebuie să încercăm într-adevăr să facem sărutul doar minunat și apoi problema tehnologiei.

2

Alcool pentru a ajuta
După cum știți, după ce ați luat fete de alcool relaxați-vă și deveniți mai relaxați. Desigur, pentru a profita de acest lucru este imoral, dar încă. Lipirea victimei la pierderea memoriei nu merită, care îi place să facă sex cu un partener de dormit. Scopul principal - de a dizolva fata pentru sex, pentru a obține consimțământul ei.

3

Nuntă promisiune
Brutal fete layout opțiune, dar foarte eficient. Folosirea instinctului natural de a crea o familie pentru a convinge sexul poate fi chiar o fecioară încăpățânată. Un mic curtenitor, un jurământ de iubire și fidelitate pentru viață, în cazuri deosebit de dificile, chiar depunând o cerere la registratură, și o fată naivă pierzând teren.

4

Sex simbol
În mod ideal, este de dorit să-i reamintesc prietenei actorului sau cântărețului preferat în exterior. Dar, dacă este nerealistă, se îmbracă în același stil și se învață să imite felul de comportament al idolului ei. După ce merge la un concert sau film al acestui "simbol al sexului", în timp ce fata este impresionată, este timpul să acționăm.

5

Ceartă pentru dragoste
Este incredibil, dar faptul că după certuri este foarte ușor să înclinați cealaltă jumătate să iubească. Sexul în acest caz este deosebit de luminos și senzual. Adu-ți prietena la lacrimi, apoi ascultă-o, îmbrățișează-o, fă-ți milă și începe să-ți mângâie.

.

6

Test sexual
Efectuați conversații discret despre subiectul sexului, comentați scenele de dragoste văzute în filme, în timp ce urmăriți momentele sexuale din film, atingeți ușor fata. Doar nu exagerați. Joacă-te cu ea, cu fiecare întâlnire, întărind mângâierea și trecând în locuri mai intime. Nu grăbiți lucrurile și fetița va fi în curând în venerație.
Folosind aceste metode, fete de reproducere pentru sex nu este dificilă, indiferent cât de strânse s-ar părea. Doar nu uita că interferând în soarta altcuiva, poți sparge viața unei persoane. Mult noroc!

  • cum să creezi o fată în 2019