Cum să renunțați la o persoană iubită

Cum să renunțați la o persoană iubită

DeSanto - As renunta la tine [ 4K Official Video ] (Iulie 2019).

Anonim

Dezbinarea este întotdeauna un proces dureros. Și, destul de ciudat, suna, dureros pentru ambele părți. Cum să supraviețuiești separării și să începi să trăiești fericit? Întrebarea nu este inactivă, mai ales pentru femei, deoarece ele sunt, prin natura lor, mai emoționale. Cum să renunți la o persoană iubită, dacă sentimentele erau destul de grave? Să încercăm să abordăm problema analitic.

instrucție

1

Încercați să urmați sfatul psihologilor, chiar dacă sunteți pe deplin încrezători că pasiunea voastră neagră nu are nimic de-a face cu ceilalți. Indiferent cât de tare sună, aceasta este subiectivitatea ta. De fapt, în relațiile dintre sexe, totul a fost mult timp studiat și luat sub control. Crede-mă, nu ești primul în această situație. Iar viața de despărțire nu sa terminat. Prin urmare, dacă există dorința de a întrista și a plânge, luați un timp strict strict pentru acest lucru. Dar nu mai mult de o săptămână. După aceea, începeți să acționați strict conform instrucțiunilor.

2

Nu încercați să reînnoiți relațiile, căutați întâlniri cu un fost iubit.

3

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să eliminați tot ce vă poate aminti. Pliați și curățați-vă, până la momente mai bune, lucrurile obișnuite. Ștergeți numărul în telefon. Dacă dorește, se va numi și va găsi. Dar aceste ispite sunt inutile pentru voi.

4

Al doilea punct al planului dvs. este reevaluarea valorilor. Faceți o listă a tuturor defectelor sale. Nu-ți pare rău pentru vopseaua neagră, amintesc totul. După spălarea oaselor fostului tău, preia-te. Pe o altă bucată de hârtie scrieți lista completă a meritelor tale. Comparați acum aceste două liste. Desigur, nu ar trebui să luați acest ritual foarte serios. Cu toate acestea, el vă va ajuta să vă dați dovadă de valoare ca persoană. Veți înțelege că din faptul că omul v-a aruncat, nu v-ați înrăutățit. Și nu te-au părăsit pentru că ești grăsime sau urât. În cele mai multe cazuri, omul însuși nu este în măsură să explice motivul decalajului. Și nu aveți nevoie de aceste puzzle-uri oricum.

5

Ați făcut deja primii câțiva pași într-o viață nouă. Acum este momentul să vă planificați viața viitoare. Planificați-vă schimbările mari. Nimic nu distrage din trecut ca un cadou furtunos. Acum sunteți o femeie absolut liberă și aveți mai mult timp liber. Cu siguranță, aveți planuri nerealizate. Acum este momentul pentru a începe punerea lor în aplicare. Planificați în detaliu exact modul în care veți realiza ceea ce doriți. Dacă credeți că nu există suficienți bani pentru implementarea planului, căutați modalități de a câștiga bani.

6

O altă cale bună de a distrage atenția de la problemele proprii, se aruncă în problemele celorlalți. Nu trebuie să faceți această practică constantă. Totul este bun cu moderatie.

7

Nu vă grăbiți să începeți o nouă relație. Ia timp. Totul are timpul. Acum trebuie doar să găsiți pacea minții. Nu evitați să comunicați cu bărbații. Faceți cunoștință, flirteze, flirtați. Nu tratați bărbații ca dușmani, această abordare vă riscă să rămâneți singur timp îndelungat.