Cum să supraviețuiești despărțirii cu o persoană

Cum să supraviețuiești despărțirii cu o persoană

Cum Să Supraviețuiești În Cazul Unor Dezastre Naturale (10 Situații) (Iulie 2019).

Anonim

Uneori se întâmplă ca oamenii dragi să ne lase viețile. Uneori sunt aproape, dar devin prea departe. Apropierea constantă și inaccesibilitatea dă uneori o mulțime de durere, dar trebuie să vă împachetați, să luați toată voința, să o strângeți într-un pumn și să spuneți: "Pot!"

instrucție

1

Când cineva dragi vă lasă viața, trebuie să înțelegeți că acest lucru nu este sfârșitul. Nu este nevoie să vă tăiați venele și să sarăți de pe acoperiș. Aceasta este o slăbiciune care nu poate fi arătată. Trebuie să vă trageți împreună. Încearcă să scapi de toate lucrurile care ți-au amintit despre această persoană, să elimini toate fotografiile dintr-un loc proeminent, să ascunzi sau să iei toate jucăriile, obiectele, hainele care sunt asociate cumva cu această persoană. Ștergeți-i numărul de pe telefonul mobil astfel încât să nu fiți tentat să vă sunați beți sau în momente de durere severă, să ștergeți toate mesajele SMS, să ștergeți din toate rețelele sociale posibile și alte metode de comunicare.

2

Pentru prima dată, acest lucru va da o iluzie de calm. Cu toate acestea, nu vă concentrați asupra acestui lucru. Începeți să comunicați cu oamenii, să vă creați prieteni noi, să mergeți cu ei în teatre, cinematografe, cluburi, să dezvoltați. Acest lucru va afecta favorabil starea dvs. psiho-emoțională, deoarece va exista o schimbare constantă a "scenei". Acest lucru va scuti creierul de gânduri inutile și vă va permite să vă relaxați și să vă distrați. Nu lasa emotii noi, flirtati, dar nu mergeti prea departe. Nu contează cât de rău este, nu merită să abuzezi de alcool. Cu o dispoziție depresivă, intoxicația cu alcool se produce mult mai repede, iar a doua etapă începe imediat, ocolind primele (semnele celei de-a doua etape a intoxicării cu alcool - depresie, agresiune, furie, auto-păcat). Nu uita de acei oameni care sunt aproape de tine. Dacă nu doriți să trăiți pentru dvs. - trăiți pentru ei. Sunteți dragi pentru ei și nu-i faceți să sufere așa cum suferiți.

3

Regele Solomon a avut un inel pe care a fost scris: "Totul trece, și el va trece." Nu există situații fără speranță. Uneori trebuie să strângeți toată voința într-un pumn și să îndurați toate nenorocirile soartei.