Sfat 1: Cum să cucerești o greutate corporală

Sfat 1: Cum să cucerești o greutate corporală

CUM SA CUCERESTI FEMEILE? (Iulie 2019).

Anonim

Indragostiti, barbatii Balanta isi fac cu adevarat fericita femeia, o inconjoara cu o asemenea atentie pe care alte semne ale zodiacului nu o pot visa decat. Ei dau flori, prezintă daruri romantice, scriu poezii. Dar daca vrei sa castigi un astfel de barbat, nu este suficient sa fii "visul poetului - frumos, subtire si romantic Este necesar sa muncesti din greu pentru ca barbatii Balanta asteapta de la doamnele lor inima aceleiasi iubiri si atentii pe care ei insisi o pot da, un astfel de om are o serie de "trăsături despre care nu trebuie să uităm, câștigând dragostea lui.

instrucție

1

Mai întâi, rețineți că aveți de-a face cu o persoană creativă care nu tolerează regulile și restricțiile impuse. Trebuie să fii răbdător și să te referi la "ciudatele sale ciudățenii, de exemplu, frivolitatea și întârzierea, cu înțelegere, dar trebuie să-ți amintești totul și să-l felicit în toate sărbătorile și evenimentele pline de bucurie. poezie, muzică și pictura.

2

În al doilea rând, amintiți-vă că de multe ori trebuie să luați inițiativa. Nu trebuie să sperați că omul din Libra va lua decizii fără să se gândească. Nu este în natura lor. Ei trebuie să se gândească la toate, chiar dacă decizia este foarte evidentă.

3

În al treilea rând, va trebui să creați cel puțin aparența a ceea ce sunteți de acord cu el. Memorați câteva fraze, cum ar fi "Da, dragă, cu siguranță sunt de acord, altfel nu veți evita o schimbare bruscă a dispoziției sale. Nu evidențiați slăbiciunile sale, în nici un caz nu spuneți că pare a fi ceva greșit - în ciuda pe inconstanța caracterului, el se va gândi la el toată ziua și chiar mai mult.

4

Desigur, nu-i rău dacă știți cum să gătiți gustoase, dar nu exagerați cu o cantitate mare de alimente pe masă. Barbatul Balanta place sa manance atat de mult incat, dupa ce si-a umplut stomacul, el va uita de ce a venit la casa ta si in loc de sarut el va scutura mana. În cele din urmă, alături de omul din Libra, trebuie să fii în mod constant diferit: ieri - într-o rochie de la podea, astăzi - într-un cămașă de mână și mâine - într-un mini. Urăsc conservatorismul, dar ar trebui să fii mereu elegant, frumos și tact. Astea sunt capriciile.

Sfat bun

Deci, ai făcut totul în ordine, omul de Libra te poartă deja în brațe, dar nu te va aduce la biroul de înregistrare? Simțiți-vă liber să-i luați mâna și să-l conduceți. Nu vrei ca el să doarmă până când se odihnește la noapte gândindu-se, este timpul sau este puțin devreme?

  • cum să cucerești un tip

Sfat 2: Ce face un om fericit

Desigur, fiecare persoană este responsabilă de sentimentele sale, inclusiv de starea de fericire, dar în multe privințe depinde de oamenii din jurul lui și de alte momente. Și dacă pentru majoritatea femeilor principalul factor al fericirii este că este aproape (om, familie, copii), atunci sfera intereselor fericite ale bărbaților este de obicei mai largă. Deși femeia iubită are întotdeauna o influență foarte puternică asupra partenerului ei.

Ideea că fiecare are propria sa idee și propriile criterii pentru fericire este un lucru obișnuit, dar acest lucru nu o face mai puțin adevărat. Deși există unele componente care sunt relevante pentru majoritatea sexului mai puternic.
Aproape fiecare om are nevoie de un sentiment de autoapreciere și de sentimentul că realizările sale sunt apreciate de cei din jurul lui (femeie iubită, rude, colegi, superiori etc.). Și nu contează cum aceste realizări sunt chiar minunate. Dacă vreți să-i vedeți pe omul vostru fericit, lăudați-l pentru orice, chiar nesemnificativ, chiar și uneori reușit. Metodele utilizate în promovarea copiilor sunt pe deplin aplicabile bărbaților. Nu credeți că dacă veți critica, va întări eforturile sale, ci, dimpotrivă, va renunța și va cădea în depresie.
Expresia materială a realizărilor masculine (mașină, apartament, casă, etc.) adaugă în mod semnificativ sentimente pozitive. Dar cu toate astea, majoritatea oamenilor înțeleg că pentru fericirea completă ai nevoie de altceva.
Un om trebuie să se simtă stăpânul casei. O femeie înțeleaptă va găsi întotdeauna o cale de a îndrepta gândurile și acțiunile soțului ei în chestiuni de principiu în direcția de care are nevoie, dar nu ar trebui să o faceți cu forța. De asemenea, nu deranja un om apropiat cu sfaturi si instructiuni constante despre ce si cum sa faca, sa-l lase sa decida pentru sine. Un sentiment de auto-valoare este una dintre cele mai importante componente ale fericirii masculine.
Chiar și în viața de familie, un om are nevoie de o viață personală - prieteni, un hobby. Nu încercați să interzicați sau să restricționați sever comunicarea sa în afara familiei.
Un bărbat nu mai puțin de o femeie vrea să se simtă binevenit. Acest lucru este exprimat într-o formă mai puțin romantică, dar acest lucru nu devine mai puțin important. Dați bărbatului plăcerea în pat, împliniți-i dorințele, întotdeauna încercați să vă sprijiniți inițiativa și să-l arătați singur.
Modul de gândire și percepție bărbătească și feminină sunt foarte diferite, dar dacă încercați, puteți învăța să vă înțelegeți reciproc. Principalul lucru - încercați să înțelegeți exact ce vrea să spună omul și nu reacționați la intonația sau la subtextul care vă aparține. Evitați acuzațiile, mai ales în formă ascuțită. Dacă vrei să explici ceva unui om, să-i vorbești limba, să eviți sugestii și sfaturi, să vorbești direct și, dacă e posibil, cu argumente. Mai multă înțelegere reciprocă și încredere, cu atât mai fiabilă relația și atmosferă mai confortabilă în casă.
Și, bineînțeles, pentru fericire, un om trebuie, de asemenea, să se simtă iubit și singur. Aveți grijă de el, arătați tandrețea și afecțiunea și luați-o pentru ceea ce este, fără a încerca să-l refaceți.