Cum să nu te mai iubești pe soțul tău

Cum să nu te mai iubești pe soțul tău

Cum să-ţi dai seama dacă o persoană TE IUBEŞTE sau nu (Iulie 2019).

Anonim

Foarte des există situații în viață atunci când cel mai apropiat și cel mai iubit ne lasă. Soțul pe care l-ai iubit atât de mult, colectează în mod neașteptat lucrurile și îți lasă viața pentru totdeauna. Sentimentele sale pentru tine sunt deja reci, ceea ce înseamnă că trebuie să nu te mai iubești pe soțul tău.

Veți avea nevoie

  • - dorința de a începe din nou
  • - rezistență morală
  • - un nou fan

instrucție

1

Pentru a nu suferi și a ușura durerea de a se despărți de soțul tău care ți-a părăsit viața, trebuie să-l oprești din iubire. Mai întâi de toate, trebuie să realizați că divorțul este o rampă de lansare pentru un salt nou în viața ulterioară. Acum trebuie să analizați toate avantajele și dezavantajele situației.

2

Când sotul tău iubit era lângă tine, n-ai avut timp pentru manichiură, dietă, călătorii la saloane de înfrumusețare, întâlniri cu prietenii, dar a trebuit să stai în fiecare zi la sobă și să gătești pastele preferate, dar foarte dăunătoare pentru figura ta. nautică. Acum, după plecarea sa, aveți timp să nu vă îngrijiți doar de grijă, ci și să gătiți doar gustul de legume gustos și sănătos pentru tine, și nimeni nu va mai bâlbâi din nou din cauza dietei tale, nu e nimic de mâncat în casă. Amintiți-vă celelalte neajunsuri ale lui - modul în care el știe noaptea, cum aruncă șosete murdare sub patul lui și cum nu ți-a dat flori pentru ultima zi de 8 martie.

3

Amintiți-vă toate defectele sale și nu uitați de toate avantajele pe care le aveți cu plecarea lui. Desfasurati frecvent o vizita, petreceti timp in cluburi, la concerte si bucurati-va de ceva ce nu ati avut niciodata suficient timp din cauza nevoii de a varsa o camasa care nu a fost deja iubita de sotul meu. Astfel, sentimentul obișnuinței pentru o persoană va fi dărâmat, neajunsurile sale își pierd imaginea idealizată din conștiință și nu veți mai fi chinuiți de plecarea lui. Dar cel mai simplu și mai eficient mod de a opri iubirea soțului tău este să ai un fan nou, să te îndrăgostești de el și să fii fericit din nou și să lăsați sotul să-și muște coatele în frustrare, văzând noua ta fericire.

Fiți atenți

În astfel de situații, nu este necesar să se sprijine pe alcool. Nu va fi mai ușor de la asta, dar poate deveni și mai rău. Mai bine salvează-te însă.

Sfat bun

Discutați mai des cu prietenii, participați la diverse evenimente, întâlniți oameni noi. Toate acestea vă vor ajuta să vă eliberați sarcina emoțională într-o măsură diferită și vă veți ajuta să vă relaxați.