Sfat 1: Cum să întrebați părinții fetei

Sfat 1: Cum să întrebați părinții fetei

SEX de 30 SEC - EJACULARE PRECOCE - SEXUL vs BARZA (Iulie 2019).

Anonim

În vremurile vechi, fata nu se putea căsători fără consimțământul părinților. Astăzi, majoritatea familiilor nu au restricții atât de stricte. Cu toate acestea, este considerată o formă bună și un semn de respect atunci când un tânăr cere mână de mireasa lui de la tatăl și mama ei. Pentru a conduce corect această ceremonie, este recomandabil să cunoaștem câteva obiceiuri și tradiții, pe care strămoșii noștri tocmai le-au respectat.

instrucție

1

Setați o zi în care veți veni cu o fată părinților ei. Împuternicirea sau rugămintea unei mire nu trebuie să fie spontană. Familia va avea timp să pregătească o masă festivă și va trebui să faceți toate achizițiile necesare.

2

Nu veniți să căutați cu mâinile goale. În mod tradițional, mirele aduce un buchet de flori viitoarei soacrative, iar viitorul test-in-law este un alcool puternic, racoros sau whisky puternic. Este, de asemenea, mai bine să cumpărați un inel de logodnă în avans și să-l luați cu dvs.

3

Când toată lumea se așează la masă, ridică-te și cere-ți podeaua. Contactați părinții prietenei dvs. prin numele patronimic. Spune că-ți iubești fiica și cere-i mâinile. Dacă răspunsul este da, îndepărtați inelul și puneți mireasa pe deget.

4

Dacă părinții mirelui nu vă cunosc bine, fiți pregătiți să răspundeți la multe întrebări. De exemplu, în cazul în care veți trăi după nuntă, care sunt părinții dvs., cum veți susține soția dvs., dacă vă gândiți la copii.

Fiți atenți

Dacă intenționați să cereți părinților fetei să-și ceară mâna, aflați în prealabil cum trebuie să fie evitate denumirile rudelor apropiate.

Sfat 2: Cum să cereți mâinile

Dacă ați hotărât ferm că este această fată pe care doriți să vă căsătoriți, este timpul să cereți mâini și inimi. În vechile romane și filme, această procedură este de obicei descrisă și arătată foarte frumos: mirele îngenunchează pe un genunchi, ținând un inel cu un diamant în mână, părinții mirelui jenat poartă imaginea pentru a binecuvânta pe tineri. Și cum ar trebui să ceară mâinile unei fete din lumea modernă? Ar trebui să-i anunț părinții și alte rude? În acest context, în societate în ultimul deceniu a existat un anumit set de reguli.

instrucție

1

În primul rând, aflați cu atenție opinia iubirii voastre despre căsătorie. Chiar dacă vrei să îi oferi o surpriză. Este puțin probabil că veți dori ca răspuns la "căsătoriți-mă!" auzi: "Îmi pare rău, încă nu sunt gata." Prin urmare, în prealabil, din întâmplare, începeți o conversație cu o fată despre căsătorii și cupluri căsătorite pentru a afla punctul ei de vedere în această privință. Cel mai bine este să vorbim despre prietenii noștri, astfel încât ea să nu ghicească prematur ce trebuie să audă.

2

Dacă doriți să cereți mâna celui ales într-un cadru romantic, pregătiți totul în avans. Alegeți o zi când ambii nu sunteți obosiți, în mod ideal o zi liberă. Creați anturajul adecvat: de exemplu, gătiți cina sau luați-o pe fata într-un restaurant unde o masă cu lumânări și muzică moale o așteaptă. Dacă există o oportunitate, ieșiți în afara orașului pentru weekend, astfel încât nimic să nu vă distragă atenția de la un eveniment important. Și, desigur, pentru momentul în care faceți o ofertă, opriți telefoanele astfel încât apelul mobil să nu distrugă magia momentului. Dacă doriți să păstrați tradiția, puteți să stați în fața celui ales pe un genunchi și să-i întindeți o cutie cu un inel, spunând: "Căsătoriți-mă cu mine". Cu toate acestea, mulți merg în sens invers: aruncați un inel într-un pahar de șampanie, dacă o fată se întoarce sau se stinge sau o ascunde într-un vas.

3

În cazul în care o fată este legată de o familie sau trăiește împreună cu părinții ei, este mai bine să cereți fiicei ei tatăl. Aici puteți acționa și în două moduri. Primul este de a notifica în prealabil fată și părinții ei despre această formalitate. Vino îmbrăcați într-o cină formală, aduceți daruri viitorului socru și soacra. Desigur, mireasa va trebui să pună inelul de logodnă pentru deget. Opțiunea a doua - implicarea-surpriză. Cu toate acestea, merită să uităm părinții alesului cu cuvintele "Eu întreb mâinile fiicei voastre " numai dacă le-ați cunoscut de mult timp și pe deplin aprobă uniunea voastră.

Sfat bun

Cele mai bune variante ale expresiilor "angajament": "Vrei să te căsătorești cu mine?", "Te iubesc și vreau să devii soția mea", "Îi întreb mâinile și inimile fiicei tale". Nu trebuie să spuneți doar "Să ne căsătorim!", Fetele nu consideră această expresie deosebit de romantică.

  • "Pregătirea pentru nuntă" în 2019

Sfat 3: Cum să pregătiți o fată

Fetele sunt creaturi misterioase care au astăzi o ciudățenie, altul mâine, iar mâine veți vedea o gazdă practică cu un caracter puternic și o cină pentru șase persoane. Cu toate acestea, fetele sunt, în primul rând, creații blânde, iar pentru evenimente deosebit de importante trebuie să fie pregătite în avans.

instrucție

1

Mai întâi de toate, decideți ce eveniment vă veți pregăti pentru prietena dvs. Cât de important este acest eveniment pentru ea? Ce impresie o va face pe ea? Are ceva depinde de ea aici sau se fac niște forțe externe, din care fetița va trebui protejată dacă este posibil? Poate ea însăși se va descurca perfect și o să-i impuneți un fel de comportament? Deci, cântărește toate avantajele și dezavantajele.

2

Încercați să explicați mai întâi fetei importanța evenimentului viitoare. Pentru unii oameni, mintea funcționează mai bine pentru cineva, deși sentimentele joacă un rol important. Dar ar trebui să începeți întotdeauna din punctul de vedere al raportului, deoarece există cazuri în care mintea a reușit să supună sentimentele și să le readucă la normal. Așa că puneți totul pe rafturi, asigurându-vă mai întâi că ceea ce trebuie să faceți este necesar pentru ambele persoane. Mai întâi trebuie să crezi și apoi du-te și convinge fata.

3

Următorul pas este sentimentele. Această etapă este necesară dacă toate argumentele rațiunii au eșuat. Bineînțeles, oamenii își exercită presiunea asupra sentimentelor sunt mult mai răi decât femeile. Dar ceea ce trebuie făcut în viață trebuie să învețe și astfel de lucruri. Deseori fata așteaptă acest lucru: pentru a arăta ce durere vă aduce situația actuală a lucrurilor și ce planuri trebuie să ieșiți din această poziție.

4

Puteți să vă pregătiți o fată nu numai pentru evenimentul inițiat de dvs. (de exemplu, mutarea într-un alt oraș sau într-o altă țară sau, Doamne ferește, să vă despărțiți de o fată al cărei inițiator sunteți din nou). Poate că părinții tăi sunt împotriva relației tale și tu (ceea ce este foarte puțin probabil) stai de partea lor. Apoi trebuie să fii ferm la ultimul și în primul rând sigur că decizia ta este corectă. Numai atunci puteți să-i pregătiți pe fată pentru viitoarea grevă.

Sfat 4: Cum să-i spuneți unei fete despre copii

Locuiți cu o fată de mult timp împreună. Se pare că s-au învățat deja pe deplin reciproc și sunt încrezători în ea ca și cum ar fi ei înșiși. Vă gândiți deja la o familie plină de copii, la excursii de familie la circ și la excursii în țară. Dar cum să spun despre visele tale unei fete?

instrucție

1

Mulți tipi se tem să spună direct fetelor că vor să aibă un copil pentru a crea o familie cu drepturi depline. Se pare că vor arăta ridicol, spunând acest lucru iubiților lor. De fapt, acesta este un moment foarte important în relație. Dorința de a avea copii, spune că sentimentele tale au atins un nou stadiu al dezvoltării. Ați iubi foarte mult această persoană și doriți să vă petreceți întreaga viață cu ea.

2

Dar, înainte de a spune cu voce tare, trebuie să te gândești bine. Aveți o astfel de oportunitate de a vorbi despre nașterea unei persoane noi? Sunteți pregătiți pentru dificultățile care așteaptă părinții tineri?

3

Nașterea copiilor va schimba fundamental întreaga cale a vieții anterioare. Chiar înainte de naștere, ar trebui să fiți pregătiți pentru anumite schimbări în corpul și psihicul mamei viitoare. Va trebui să o sprijiniți moral și să o ajutați fizic. Uneori, fetele sunt greu de tolera prima sarcină, așa că fii pregătit să vizitezi permanent clinica de raioane și centrele de consiliere împreună cu ea, să ai grijă și să ai semne de atenție sporite.

4

Odată cu nașterea unui mic om, viața ta va deveni mult mai bogată în treburile casnice. Va trebui să veniți acasă devreme pentru a vă ajuta să vă îngrijiți copilul, să vă dați întâlnirile de seară cu prietenii pentru o bere la bar. Refuzați să participați la un meci de fotbal. Poate chiar trebuie să reducă călătoriile.

5

La fel de important este și aspectul material al problemei. Toate aceste cărucioare de modă nouă, scutece și diverse mărgele pentru copii costă o mulțime de bani. Este posibil să fiți nevoit să angajați pentru prima oară un asistent de îngrijire a copilului și aceasta este o cheltuială suplimentară. Sunteți gata să vă sprijiniți o familie, despre care trebuie să vă gândiți înainte de un astfel de pas crucial.

6

Dacă toate aceste dificultăți nu te sperie, te-ai gândit și ai gata să-ți asumi responsabilitatea pentru copilul nenăscut, apoi să creezi o atmosferă romantică într-o seară și să spui cu blândețe: "Dragă, vreau să avem un copil". Și vei vedea cum vor străluci ochii iubiților cu fericirea. La urma urmei, ea a vrut de mult să vă spun același lucru. Și când după un timp ai un copil, el va fi cel mai fericit, pentru că a fost conceput în dorință reciprocă.

Sfat 5: Cum să programați o zi de nuntă

Data nunții este un aspect foarte important pentru organizarea unei sărbători. La urma urmei, în ce zi decideți să legați nodul, poate depinde de întreaga dumneavoastră viață de familie, în general. Prin urmare, există un număr destul de mare de jurnaliști care sunt foarte responsabili în alegerea lor în ziua ceremoniei solemne. Mai mult decât atât, au de ales.

instrucție

1

Citiți cu atenție toate semnele naționale. În plus față de binecunoscutul: "Pentru a se căsători în luna mai înseamnă a suferi toată viața ta", există încă un număr mare de opțiuni. De exemplu, una dintre zilele cele mai de succes ale căsătoriei este cea care se încadrează în săptămâna Maslenitsa. Conform opiniei populare, tinerii vor fi "brânza în unt". Dacă ziua coincide cu sărbătoarea lui Ivan Kupala, familia va fi mereu "înotată în abundență".

2

Acordați atenție alegerii perioadei anului pentru înregistrarea dvs. De exemplu, relațiile calde de familie sunt garantate dacă căsătoria a avut loc vara. La urma urmei, acesta este cel mai cald moment. În plus, în timpul verii, este mai ușor să asamblați și să găzduiți mai mulți oaspeți, costuri mai mici pentru îmbrăcăminte de mireasă și mireasă, cum ar fi haine de blană, cizme, mănuși etc. nu este nevoie. Dacă decideți să vă organizați nunta în timpul iernii, amintiți-vă că data nunții este cea mai bună pentru a doua jumătate a lunii ianuarie sau februarie. Acest lucru se datorează pregătirii furtunoase și celebrării Anului Nou în Rusia. Toți vor fi pur și simplu ocupați cu o altă vacanță. O nuntă jucată în primăvară vă garantează iubire puternică în familie și fericire. Toamna, la rândul ei, vă promite puterea și fiabilitatea legăturilor de căsătorie.

3

Ca una dintre opțiuni, luați în considerare data nunții dvs. și ziua în care ați întâlnit-o. Se crede că această căsătorie va avea succes dacă veți repeta complet data și luna întâlnirii. De exemplu, ne-am întâlnit în 3 octombrie, iar nunta a fost, de asemenea, jucată pe 3 octombrie.

4

Ascultați opinia astrologilor. Ei verifică cu astrografia dvs. înainte de a stabili perioada cea mai favorabilă pentru căsătorie. Acest mod de a alege data nuntii garanteaza ca familia ta va fi puternica si prietenoasa. La urma urmei, stelele în sine au decis totul pentru tine.

5

Dacă doriți, puteți fi de acord cu ziua lunară pentru a alege ziua căsătoriei. De exemplu, nu ar trebui să alegeți pentru nunta zilelor 9, 12, 15, 19, 20, 23, 29. În acest moment, Luna este într-o fază care nu contribuie la dezvoltarea relațiilor puternice de familie. Zilele 3, 6, 12, 17, 24, 27 sunt considerate ideale pentru căsătorie. Țineți minte că ziua lunară cu calendarul nu se potrivește. Prin urmare, pentru a nu fi confundat, utilizați un calendar special.

6

În ceea ce privește zilele săptămânii pentru care trebuie să setați o dată, există și o serie de limitări. De exemplu, nu alegeți marți și joi pentru nunta ta. Se crede că aceste zile sunt câmpuri geomagnetice foarte agitate. Și acest lucru, la rândul său, vă va afecta serios viața de familie. De asemenea, experții nu recomandă alegerea miercuri și sâmbătă pentru căsătorie. Acest lucru se datorează faptului că astfel de zile trec sub semnul, responsabile de rigiditatea comportamentului, de răceală și de raționalitatea excesivă. Și se va manifesta cu siguranță în relația voastră. Poți avea o nuntă luni. Dar acest lucru nu este, de asemenea, ideal, deoarece pentru cei care s-au căsătorit luni, relațiile de familie nu sunt simple, bazate pe o conexiune emoțională subtilă care se poate rupe în orice moment. Cele mai bune zile pentru căsătorie sunt vineri și duminică. În acest moment, soarele este în faza activă. Și aduce cu el numai cel mai bun confort și căldură.

  • Cum de a alege o zi de nunta? Horoscop de nunta 2013 pe lună