Sfat 1: Cum să învățați despre trădarea soției sale

Sfat 1: Cum să învățați despre trădarea soției sale

Desolations of Jerusalem: History of the Seventh-day Adventist Church | Documentary (Iulie 2019).

Anonim

Aflarea despre înșelăciunea unei soții este probabil una dintre cele mai puternice temeri ale bărbatului. Cu toate acestea, un om rar va fi de acord să rămână în rolul de a fi înșelat și să refuze să învețe despre un astfel de eveniment neplăcut. Care sunt simptomele trădării și cum să înveți despre infidelitatea soțului?

instrucție

1

Dacă vă iubești cu sinceritate pe soția ta, comunici de multe ori cu ea și sunt atent la ceea ce se întâmplă în sufletul ei, simți doar că ceva este rău. Ea va înceta să fie sinceră, va începe să-și ascundă ochii, să vă facă de rușine, să răspundă confuze sau evaziv la întrebări simple din serii și la ce film te-ai uitat cu prietena ta sau cu ce te-a tratat mama ta ultima duminică. Veți simți că gândurile sale sunt undeva departe, că ea se gândește la ceva (sau mai degrabă la altcineva). Dacă în acest moment o atingeți brusc, ea va începe și în ochii ei veți vedea frica - pentru o secundă ea va decide că i-ați auzit gândurile.

2

Modificări pot apărea și în pat. Fie că va fi rece la tine, fie invers, partea sexuală a relației tale va deveni mai frecventă și mai vibrantă. Deci schimbarea unui soț inconștient încearcă să se protejeze de acuzațiile inutile de răceală sau de a face modificări. Soția ta se simte ca o persoană care dă ceva unei persoane care îți aparține în mod legal și, prin urmare, încearcă să nu fii lipsită de ea.

3

Bărbații nu tind să acorde atenție lucrurilor mici, dar acesta este cazul atunci când ar trebui să te uiți atent. Dacă soțul dvs. și-a schimbat coafura și complimentul dvs. este perceput destul de rece, trebuie să fiți precaut - această călătorie în salon nu a fost pentru dvs. Manichiura si pedichiura, decolteul, tocile inalte, costumele luminate, bijuteriile - cu exceptia cazului in care, desigur, toate acestea nu au fost tipice pentru sotia dvs inainte si au fost purtate numai in weekend-uri sau niciodata deloc - toate acestea sunt simptome de a avea un barbat nou atractiv pentru sotia ta de viață. Poate că nu a existat încă o trădare, dar ea încearcă deja să-i placă acestui "cineva".

4

Dacă ați descoperit accidental în uscător o nouă lenjerie sexy, care nu ți-a fost prezentată ca ceva special, ați cumpărat o ocazie importantă pentru tine sau pentru ciorapi de pește și la lauda ta, doamna a transformat conversația într-un alt subiect în loc de ochi bucuroși puteți fi siguri că nu ați ales-o pe spectator atunci când ați demonstrat această achiziție. Se întâmplă, desigur, că o femeie tocmai a hotărât să se complacă și să-și cumpere o burgetă de lux. Dar în acest caz, dacă nu are alți bărbați, va împărtăși această bucurie cu tine, nu ezita!

5

Trebuie să spuneți că telefonul este deconectat sau, dimpotrivă, mesajele text permanente, stabilind o parolă pe telefon și o casetă de poștă electronică, dacă accesul anterior a fost deschis pentru dvs. acolo, ar trebui să vă aducă, de asemenea, la gândurile de un anumit tip. Un telefon mobil a fost întors pentru toată lumea nu numai într-o modalitate de a comunica în situațiile necesare. El personifică spațiul personal și viața personală. Aceasta este o modalitate de a fi împreună, oameni cu familii. O modalitate de a spune dimineață despre sentimentele tale. O modalitate de a arăta sensibilitate și îngrijire. Rar cineva refuză acest mijloc de comunicare.

6

Ascultă ce spune soția ta. Despre cine vorbește? Dacă numele unuia dintre colegii săi apare mai des decât alții, acest lucru nu este întâmplător. Aceasta este aceeași clauză "conform lui Freud". Este foarte dificil să vă ascundeți gândurile și sentimentele de la cel iubit. Este imposibil să fiți mereu în alertă. Persoana se relaxează acasă și poate doar să renunțe.
Același lucru este valabil și pentru unele noi judecăți și fraze. Acceptăm cuvintele celorlalți și ale altor persoane asupra vieții. În plus, femeile, prin natura lor, tind să se adapteze și să privească lumea prin prisma punctelor de vedere ale oamenilor lor. Prin urmare, o nouă persoană de sex masculin în viața soției tale va reflecta asupra modului de gândire și exprimării gândurilor sale. El va aduce în mod inevitabil ceva nou în viața ei: obiceiuri, gusturi, fraze. Veți observa toate acestea. Desigur, dacă ești foarte aproape de soția ta și nu trăiești ca doi compatrioti.

Fiți atenți

O soție în schimbare adânc în jos se simte ca un distrugător al casei. Principalul lucru pe care îl poate oferi este ochii vinovați. Așa că suntem aranjați. Așa că am fost crescut. Doar o tentă sau sentimente pentru o altă persoană poate fi atât de puternică încât o femeie pur și simplu nu poate rezista și nu poate renunța la relația propusă. Se întâmplă. Dacă vă pasă de ceea ce se întâmplă cu a doua jumătate, fiți atenți și buni. Și apoi scrierea în acest articol nu va fi niciodată la îndemână.

Articol relevant

Este gelozia un prieten loial sau un dușman viclean?

  • de unde ai știut despre trădare?

Sfat 2: Cum să identificați trădarea

Ca regulă, cauza infidelității conjugale se îndrăgostește, sentimente reci față de a doua jumătate, viață, nemulțumire în căsătorie. În cazul în care apar schimbări vizibile în comportamentul unui soț sau soție, acesta se va schimba.

instrucție

1

Acordați atenție aspectului partenerului. Prezența unei amante sau a unui amant este indicată de controlul brusc atent asupra aspectului, poate o schimbare a stilului de îmbrăcăminte sau de coafură. Așa cum se arată în film, aproape incontestabil de trădare - ruj pe cămașă, "străin" parfum, care miroase ca haine, precum și pete de "origine necunoscută" pe lenjerie.

2

Amintiți-vă dacă în ultima vreme jumătatea dvs. a devenit prea secretă. Poate recent un soț sau o soție preferă să nu vorbească la telefon cu tine sau închide un monitor de laptop atunci când ești aproape? În acest caz, întrebați cine a sunat sau cereți să arătați ce ascunde el. Dacă răspunsul este prea improbabil, confuz, ilogic etc., atunci este destul de probabil ca faptul de adulter este evident. Există, de asemenea, astfel de "instanțe" în care răspunsurile sunt pregătite în prealabil, astfel încât să poată să stea fără semne vizibile de înșelăciune. Acest "profesionalism" este inerent numai trădătorilor tratați (-ts).

3

Un alt semn de infidelitate poate fi un "jurământ al tăcerii". De exemplu, ați observat brusc că soțul sau soția au încetat să vă acorde atenție și conversațiile de zi cu zi au fost reduse la monologul tău singuratic. Desigur, acesta nu este cel mai sigur criteriu, deoarece a doua jumătate poate pur și simplu să se obosească de zgomotul zilnic. Dar dacă tăcerea este însoțită de apariția secretului sau chiar a iritabilității, atunci poate că este aspectul dragostei pe partea laterală. Insularitatea și agresiunea nu pot indica nici măcar trădarea în sine, ci o încercare de a te schimba.

4

La fel, de regulă, spune atitudinea opusă celei de-a doua jumătăți, când un bărbat sau o femeie la un moment dat devin mai blânzi, mai îngrijiți și mai simpatici decât înainte. Un astfel de comportament poate însemna că persoana schimbată se simte vinovată și dorește să se justifice și, în același timp, îți pare rău pentru tine.

Sfat bun

Una dintre cele mai fiabile modalități de a afla dacă trișezi sau nu este supravegherea detectivilor. În orașele mari există în acest scop agenții speciale.

  • definiți trădarea în 2019

Sfat 3: Cum să aflați numele soției

Cina de Crăciun este o modalitate sigură de a afla numele viitorului dvs. soție. Ghicitul este necesar de la 7 la 19 ianuarie, acesta fiind momentul în care forțele rele dezvăluie toate secretele viitorului. Bunicile și bunicii noștri aveau încredere în divinații svyatochnyh și, adesea, predicțiile erau adevărate. Au supraviețuit multe căi de ghicire în numele unui trădat.

instrucție

1

Ieșiți la miezul nopții și așteptați să treacă prima femeie. Asigurați-vă că i-ați cere numele, căreia îi va fi chemată soția.

2

Luați mai multe bucăți identice de hârtie. Scrieți pe ele orice nume de sex feminin care ți-au venit în minte. Plasați toate frunzele într-un recipient opac, amestecați bine. Scoateți prima bucată de hârtie. Pe el va fi numele tău logodit.

3

Luați un măr și un cuțit ascuțit. Tăiați cu atenție coaja de pe mar, astfel încât să nu se rupă nicăieri. Luați coaja în mâna dreaptă și transferați-o peste umărul stâng înapoi. În forma, care a luat pielea, rezolvați scrisoarea. Numele viitorului dvs. soț va începe cu ea.

4

Această avere este interesantă într-o companie mare. Luați o tavă, puneți-o pe o grămadă de paie. Puneți o mică pietricică pe fundul tăvii. Fiecare om ghicit scoate o paie, în acest moment piatra se schimbă puțin și produce un sunet. Ar trebui să fie tăcere în cameră, deoarece cel care se întreabă în sunetul produs de piatră trebuie să audă numele viitorului soț.

5

Luați câteva becuri, scrieți-le numele de sex feminin. Plantați bulbii în apă. Pentru câteva zile, vizionați becurile, care unul va fi primul, atunci soția dvs. va purta numele.

6

Luați lucrurile feminine. Scrieți câteva nume feminine pe o bucată de hârtie. Pune toate acestea înainte de culcare sub pernă. În dimineața, primești prima bucată de hârtie de sub perne. Numele ăsta e logodnicul tău.

  • cum să-ți cunoști soția viitoare după nume