Cum să ai sex virtual

Cum să ai sex virtual

Making The World's First Male Sex Doll | Slutever (Iulie 2019).

Anonim

Ei bine, se întâmplă, vezi, se întâmplă să vrei ceva atât de necunoscut. Sau pur și simplu nu există nimeni în lumea reală care să vă atragă sexual în acest moment. Sau există, dar el nu este la îndemână. Sau tocmai ați început o afacere virtuală cu un om la o mie de mile depărtare. Pe scurt, pot exista multe motive, dar în cele din urmă, totul se poate baza pe dorința de a avea sex virtual. Cum se face?

Veți avea nevoie

  • - fantezie
  • - calculator
  • - viteza de scriere nu este bună

instrucție

1

Dacă aveți un partener de corespondență obișnuit cu care sunteți foarte apropiat spiritual, el este interesant, vă gândiți în permanență la el și, în general, vă simțiți că sunteți dusi, dar locuiește în Krasnoyarsk și sunteți în Novgorod, apoi opțiunile de întâlnire sexuală, cu excepția sexului virtual, trebuie să fii de acord, nu. Poate că în viitor veți decide să vă întâlniți în viața reală, dar pentru moment nu rămâne nimic altceva.
Deci, tu și partenerul tău ați decis să vă oferiți plăcere. În opinia mea, în sexul virtual, preludiul este la fel de important ca în realitate. Și poate chiar mai important. Oricum, pentru femei cu siguranță. Dacă sunteți serios când partenerul dvs. obține un orgasm, începeți din afară. Întreabă-o ce poartă. Întrebați-vă în toate detaliile. Fetele le place să vorbească despre aspect, mai ales despre propriile lor. Și dacă nu sunteți amenințat să vă întâlniți în realitate, atunci nimic nu împiedică o fată să-și imagineze o nouă rochie, lenjerie îmbrăcăminte, ciorapi și o figură inteligentă în același timp.

2

Descrie cum te apropii de ea, cum ai prins mirosul parfumului ei. Ce simțeau ei? Așa cum i-a atins prima oară. În mod timid, căutând atent, învățând încă. Fantezia unei femei este mult mai bogată. Imaginând o situație similară în viața reală, o femeie, în acest moment subconstient, vrea să te placă și mai mult. Realizând că nu ați decis încă dacă veți avea sex cu ea sau nu, fără a vă lua atenția de o sută la sută, ea va încerca tot ce este mai bun, pentru că este important pentru noi ca cel puțin în momentul întâlnirii romantice să nu se gândească cineva prieten și gândurile și dorințele lui au aparținut numai noi. Numai în acest fel o femeie se poate simți ca o regină și se poate relaxa. Realizând că nu este nevoie să concurezi cu nimeni, ea se va preda la mila regelui ei.

3

O femeie ar fi foarte mulțumită dacă, în timp ce se implică în sexul virtual, un bărbat descrie sentimentele sale umane, menționează detaliile situației din jurul lui și nu reduce totul la un act mecanic. Nu ne place naturaletismul excesiv. Nici o femeie nu ar dori o descriere detaliată a bărbatului și a transformării sale în timpul actului. Bărbații, dimpotrivă, iubesc să-și picteze penisul într-o stare erectă, culoarea, forma, dimensiunea (aproape în centimetri), deoarece în ea se concentrează toată sexualitatea și încrederea în sine.
Dragi bărbați, nu fi zeloși. Descrieți-vă "pregătirea" cu o scurtă expresie. Acest lucru este destul pentru noi. Mai bine, descriind cât de pasionat îți rupe chiloți cu partenerul tău, menționează că i-ai aruncat pe candelabru. Sau spuneți-vă că sunteți fascinați de modul în care strălucirea flacării unei lumânări joacă pe pieptul gol al femeii. Sau scrie-i că, după ce a pus-o pe foi de mătase, ai luat cel mai frumos trandafir roșu din buchet și ți-ai furat petalele pe pielea delicată a partenerului tău, de la buzele frumoase până la pântecele ei. Veți lăsa o femeie să înțeleagă că o vedeți, că sunteți fascinați de ceea ce vedeți că obiectele obișnuite din jurul ei accentuează frumusețea ei și totul în acea clipă va dispărea în mintea voastră în fața femeii voastre. Realizând acest lucru, femeia vă va da cu adevărat. Chiar dacă se află pe cealaltă parte a lumii. Te-ai ocupat de mintea ei, de dorința ei. Tu, nu cineva de la computer.

Fiți atenți

Sexul virtual, în ciuda tuturor fanteziei sale, este interacțiunea a doi oameni. Deci, partenerul să înțeleagă că este interesant pentru tine, că te-a luat în totalitate în acest moment, că ești dornic să-l mulțumești și nu-l folosești ca o jucărie sexuală pentru a te bucura de tine.

Sfat bun

1. Veți conduce orice femeie nebună dacă o conduceți, sugerând propria evoluție a situației, dar uneori permiteți-vă să fiți conduși, dacă, în tonul ei, simțiți că ea dorește "să fie pe partea de sus".
2. Răspundeți subtil textelor ei. Joacă de-a lungul. Ar trebui să fie un duet, nu două solouri. Nu este nimic mai neplăcut și ridicol atunci când doi oameni se masturbează, nu acordă atenție dorințelor și sugestiilor celuilalt, apoi se infirme reciproc și suferă verdictul potrivit căruia "Wirth este un crap complet". Nu. Asta nu e Wirth rău, ești rău, ca parteneri.
3. Imprimați rapid. Nimic nu răcește o femeie mai mult decât pauze lungi. Deci, imprimați cu fraze scurte, zdrobite. Să înțelegem că nu ați plecat nicăieri, nu ați fost distrasi, că sunteți pe aceeași lungime de undă cu ea.

Articol relevant

Ce este iubirea virtuală

  • cum să practice exercițiile